Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juuz dosc

Pytam JAK ŻYĆ skoro NIE MA PRACY? dzień w dzień przeglądam ogłoszenia

Polecane posty

Gość mam juuz dosc

i kompletnie nie ma nic a jak wysylam CV to zero odzewu. mam skonczone technikum, zdana mature i co mam zrobic? ja mam juz dosc, psycha mi siada

Gość snjhujfv
musisz zrobić jeszcze ze dwa fakultety i wtedy będziesz mogła aplikować na stanowisko sprzątaczki lub salowej w szpitalu - tak jest wtedy, kiedy nie masz znajomości

Gość ddfdfdsafasf
Pracy w sklepach jest od groma. Trzeba ruszyć dupe z domu. Przeglądanie ogłoszeń nic ci nie da.

Gość ansłer baj Dżoana
a ja mam pracę i idę na studia dzienne

Gość hyatttttttt
A co umiesz?

Gość hyatttttttt
to było do autora

malo tego, nawet jak nie potrzebuja to skladaj cv, czasem firmy potrzebuja ludzi do pracy, ale nie zamieszczaja ogloszen w necie

Gość mam juuz dosc
z zawodu jestem hotelarzem ale chyba zle wybalam zawod (z reszta dzieciak lat 15-16 nie mysli przyszlosciowo) w okolicy nie ma hoteli, nie moge wyjechac, bo chce dalej sie uczyc. w sklepach pracy od groma? ciekawe w ktorych.

Gość mam juuz dosc
ja juz nie wymagam nic szczegolnego, tylko pracy w atmosferze w miare spokojnej, nawet za te 1200 zl. kiedys myslalam, ze stwierdzenie 'aby dostac prace trzeba miec znajomosci' to bzdura, dzis stwierdzam, iz to racja.

Gość a gdzie mieszkasz ?
w różnych regionach Polski jest róznie z pracą

to wyjedź, uczyć się możesz gdzieś indziej

Gość mam juuz dosc
to nie jest wszystko takie łatwe. Gdy wyjade i tam zaczne sie uczyc to juz nawet nie bede miala czasu zeby przyjechac do domu czy zeby z kim kolwiek sie spotkac

Gość snjhujfv
autorko - witamy w świecie dorosłych ludzi!

Gość księżniczka Króla Artura
Autorko masz skończone hotelarstwo i nie masz pracy !!! TA PRACA CIĘ NIE INTERESUJE nie chcesz pracować w tym zawodzie to widać !! i OK ale pomyśl co lubisz co chcesz w życiu robić w czym sie widzisz co ci sprawia satysfakcje itp?? jak już do dtego dojdziesz co chcesz robić (tylko nie np chce byc kierownikiem nie ważne gdzie tylko kierownikiem) znajdź branże , dziedzinę zrób szkolenia , zdobądź doświadczenie w tej konkretnej branży Jak ty masz znaleźć prace jak ty nic nie umiesz i nie wiesz co chcesz robić po co komu taki pracownik!!!!!!!!!

Gość mam juuz dosc
teraz naprawdę tesknie za szkolą... myślałam, że jak skończę szkole, zdam mature, egzaminy to w przeciagu 2 miesiecy znajde prace, jednak sie pomylilam a rodzice utrzymywac mnie nie beda. Najlepse jest to, ze w wiekszosci ogloszen napisane jest, iz potrzebuja osobe z 3-5 letnim doswiadczeniem, np pokojowki...co za popieprzony kraj.

Gość mam juuz dosc
ja nie mieszkam nad morzem ani w zadnym wiekszym miescie zeby tu co najmniej 2 hotele byly. dlatego chce dalej sie uczyc, zdobyc inny zawod ale jak skoro pracy nie mam?

Gość mam juuz dosc
po 2 gdzie Ty wyczytałaś, że nic nie umiem?

Gość snjhujfv
wydaj się dobrze za maż, albo pomyśl o klasztorze

w jak dużym mieście mieszkasz? cały czas chcesz swoje życie uzależniać od znajomych, oni nie będą patrzeć na Ciebie jeśli znajdą dobrze płatną pracę w innym mieście, po prostu wyjadą i już

Gość mam juuz dosc
nie mieszkam w zadnym duzym miescie. Nie chodzi mi o znajomych ale o szkole. Gdy zaczne uczyc sie zaocznie to od piatku do niedzieli a w reszte dni bede pracowala wiec opcja z wyjazdem raczej malo realna

Gość księżniczka Króla Artura
a co umiesz napisz dokładnie ,nawet nie napisałaś gdzie chcesz pracować hotelarstwo to nie tylko hotele ale restauracje,knajpy ,pensjonaty ,biura podróży,itp ale to widać ze do tej branży cię nie ciągnie chcesz sie uczyć ale gdzie i czego !!!! szukasz wymówek bo nie chcesz pracować w hotelarstwie a co do szkoły pewnie ze łatwiej mama da jeść da na dojazd ubranie itp ale takim podejściem nawet jak 5 kierunków skończysz to roboty nie znajdziesz

Gość choć usunełaś to i tak
się zeszrasz na mszy.

Gość mam juuz dosc
nie chce pisac dokladnie, bo jeszcze ktos mnie zdemaskuje :p umiem duzo zeczy, moglabym pracowac "na pokojach", pracowalam na praktykach jako kelnerka, w poblizu mojego zamieszkania (do 8 60km) nie potrzebuja kelnerek, bo sa tam stare wyjadaczki. chcialam od pazdziernika zaczac inny kierunek, ktory bardziej mnie interesuje.

Gość Narzekają a pracować
Narzekają a pracować nie ma komu, ja od stycznia szukam ludzi do pracy,i ani jedna osoba po miesiącu się nie sprawdziła i nie wyrobiła założonych zadań miesięcznych. I się dziwią że nikt nie chce zatrudniać

Gość mam juuz dosc
a mozesz opisac na jakim stanowisku przyjmujesz i dlaczego rezygnuja?

Gość Narzekają a pracować
Handlowiec, określony wolumen sprzedaży do wypracowania

hahaha handlowiec !!! jak to dumnie brzmi - to zwykły domokrążca i natręt przeganiany od dżwi do dżwi, frajerów szukasz ? :D:DD