Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta po 40 ....

DUŻO SIĘ ZMIENIŁO, ON NIE CHCE UPRAWIAĆ ZE MNĄ SEKSU . NIEDOWARTOŚCIOWANA JESTEM

Polecane posty

Gość Kobieta po 40 ....

Jestem po 40 . Nie powiem, że figura taka sama jak miałam 20 lat, pracuję fizycznie, jestem po zawodówce, dla mnie najważniejsza jest praca, pracuje jako ekspedientka. Mam nadwagę i mój brzuch po ciążach jest okropny, tłusz itp. Nie mam czasu na suszenie i pielęgnacje włosów, więc mam krótkie i mam balejaż. Z twarzy trochę na starszą wyglądam, po od 15 roku życia pracuję ; pracowałam w polu jak byłam mała. A teraz od jakiś 10 lat nie uprawaiam seksu, znaczy uprawaiam ale raz na pół roku, do tego przy zgaszonym świetle i mój numerek trwa 5 minut, Dla męża nie jestem już atrakcyjna, czuję ,że ma kogoś, bo przesadnie o siebie zaczął dbać . Od lat nie dostałam komplementu, czuje się okropnie , w eleganckich ciuchach wyglądam jak ostatni dziad. Nie wiem co robic.

Gość Kobieta po 40 ....
Do tego mam problemy z córką ,bo mój szef z nią się spotka, dowiedziałam się jakoś tydzień temu. Tylko ,ze on jest po 30. Byłam na nią zła, zresztą jestem. Ciągle ktoś mnie okłamuje, zataja. A po drugie to męzczyźni w moim wieku zwracają uwagę tylko na młode laski po 20 .

Gość Kobieta po 40 ....
Mam ochotę na seks, ale mąż nie ma . A gdzie ja prace znajdę ? Nie mam dobrego wykształcenia, a teraz cholernie ciężko.

Gość hahahha głupie to
A MÓWIŁAM OTYŁE BABOCHŁOPY Z KTÓTKIMI WŁOSAMI, ZE JESTEŚCIE BRZYDKIE

Gość hahahha głupie to
A MÓWIŁAM OTYŁE BABOCHŁOPY Z KTÓTKIMI WŁOSAMI, ZE JESTEŚCIE BRZYDKIE

Gość Kobieta po 40 ....
Moja córka ostatnio do mnie, że jej przyjaciółka gratulowała mi ,że jestem w tym wieku w ciąży ; / Okropnie się czuje, przez ten brzuch już parę osób myślało, że naprawde jestem, a to tłuszcz

to może zacznij skonczyć sie uzalać i weż sie za siebie, zamiast po pracy klapnac na tyłku i ogladac seriale, zapisazsie na fitnes, zapusc włosy, przestań sie tłumaczyc , na współczuciu niczego nie zbudujesz

Gość Stary_pasztettt49
Kochana, ja mam to samo tylko dzieci młodsze i dlatego nie mogę odejść. CO gorsza ja nie mam pracy etatowej tylko czasem dorywczą, za marne grosze. Nie ma się co chłopu dziwić.... ja mojemu tez się nie dziwię, ja też nie mogę na niego już patrzeć po 20 latach, Nasz sex trwa około 2 minut...jak by trwał 5 minut to pewnie załapała bym się na orgazm. ;) Ja sam nie wiem co robić, ale myślę, ze trzeb zacząć od figury. Ja rozumiem, że po całym dniu stania na nogach, gimnastyka to ostatnia rzecz na jaką ma sie ochotę, ale tak czyje że to podstawa

Gość ZdegenerowanaMaupa
zdecydowanie zapuścić włosy do ramion, a potem jasny blond, dieta i jasne porządne ciuchy, Zresztą wszystko zależy od indywidualnej tonacji. No i ta dieta... bez tego się nie da.

Gość -------------------------.----
Moja kobieta też utyła. Ale przynajmniej ma czarne pofalowane i gęste włosy do pasa. okrągłą brazylijską pupę i uwielbia się ze mną rżnąć na różne sposoby i jak zechcę. Teraz karnie biega i jeździ na rowerze, żeby trochę schudnąć. Już się nie mogę tej suczki doczekać jak ją posiądę w róznych pozycjach i ostro będę walić na pieska :) Ona w przezroczystej, czarnej koszulce i rajstopach wyciętych nożyczkami w kroku i butach na obcasie :) Suczka ma 40 lat, ale rżnie się koncertowo.

Gość ZdegenerowanaMaupa
z wyciętą nożyczkami ...... jesuuuuuu jakie to inspirujące!!!! :P

Gość 6654
temat zalozyla Ewa33, sprawdzone & potwierdzone

Gość esere
eee tam..