Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrochęKulturyGłupcze

dieta wysokobiałkowa profesora Charlesa Clarka-OD JUTRA KTO ZE MNĄ??

Polecane posty

ja chce tylko wpasie zeszczuplec:) jutro sie pomierze ,ale pewnie masakra ( mam na mysli moj pas )

ja bym sobie zrobiła ten kapusniak jutro , bo za mna chodzi, a na sniadanie , nie mam , pojecia ,

ja tez notuje w notesie jak robie diete i tu tez moze wpisze co jem danego dnia. ( do oceny ) :) jak mozna

ok ja też tak będę robić:) przepraszam,że tak często nie piszę,ale muszę zająć się córką i ogólnie domem i pracą ,bo sama dla siebie szefem jestem:)

ja jestem teraz :) witam w pochmurny dzień, zaraz deszcz zacznie padać, miałam jechać do empiku ale nie chce mi się nic. pije teraz kawę czarna rozpusczalną jacobs i myśle o chlebie.... haha al esie zamarzyłąm , jestes może??

jestem,wczoraj śledziłam w necie czegoś o tej diecie i posiłkach i tylko znalazłam to co wcześniej.I tylko tamte przepisy a na swoje własne to pomysłów nie mam

ja bede sobie robic podobne do menu z dukana i sb , duzo jest podobnych a wrecz takich samych przepisow wystarczy tylko dobrac odpowiednie dozwolone składniki, potem pomysle nad menu na razie jeszcze kawe dalej pije ( w duzym kubku ) :)

ja też-piję od 7:) to też muszę podpatrzeć. Będziesz pisać przepisy? Ja zjadłam mix sałat z roszponką resztę tej mozzarelli mini pomidorki koktajlowe i odrobina masła. robione na szybko dałam masło bo oliwy nie kupiłam.

jak chcesz dam ci stronki z przepisami z duakna i sb tam jest b duzy wybor, no i postaram sie pisac

http://dukan.blox.pl/html ja z tych kiedys stron korzystałam na mż i chudłam. teraz musze isc na zakupy ( i zjesc sniadanie bede pozniej po niedzieli mam juz prace to bedzie gorzej ale coz dam rade mysle ze na 1 fazie dlugo nie bede a 2 to juz pestka

no ja bym zjadła sobie owsianke , no na dukanie jest wiekszy wybor a ciekawe czy sojowe mozna? i zmaist tego chleba razowego - owsianke zjesc z mlekiekm sojowym jak myslisz

taka mała modyfikacja, cos za cos haha jeszcze dobrze nie zaczęłam a kombinuję :) dobra . lece na zakupy :)

jak zawiera cukier tonie,poza tym płatki owsiane to na drugą fazę właśnie bo to produkt zbożowy-teraz zastanawiam się poważnie nad tą dietą.Muszę mieć tą książkę w rękach i przeczytać aby wiedzieć na sto procent co i jak bo teraz to możemy się domyślać.

albo zrobmy sobie modyfikacje diety i tez sie pewnie schudnie, skoro mleko na sb i duaknie jest dozwolone i sie chudnie , to tu tez sie schudn ie pewnie

mozesz sprobowac tych 1000 , mozemy tu pisac co jemy i tp , ja troche chyba polacze sb , dukana i ta, clarka tearz naprawde ide , bede pozniej , napisz co zadeydowałas

Czytam własnie o SB i kurcze mam dylemat bo jest bardzo fajna,nie trzeba nic warzyć ani liczyć kalorii. a na SB byś przeszła?