Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TrochęKulturyGłupcze

dieta wysokobiałkowa profesora Charlesa Clarka-OD JUTRA KTO ZE MNĄ??

Polecane posty

Gość teretetee
a wedliny chude mozna? np szynke z indyka itp

Gość teretetee
chleb chyba od 2 fazy dopiero tak pisze , chyba,,, ze zle doczytałam

Gość teretetee
i ciekawe czy sa minusy tej diety i jakie? i czy faktycznie organizm sie zakwasza czy tez nie

czytajac na necie dowiedzialam sie ze ta dieta jest stosowana przez osoby z duza aktywnoscia fizyczna nie jest szkodliwa polega na spalaniu tkanki tluszczowej a nie mięsni jakjest to w przypadku innych diet dlatego przy tej diecie nie traci sieraczej kg ale cm bo tluszcz od miesni jest lzejszy

Gość teretetee
no ja nie mam duzej aktywnosci a nawet wogole , tylko chodze duzo ale nie cwicze

Gość teretetee
ja rezygnuje zaczne od wrzesnia, nie damn rady, kusza mnie lody i pepsi jak sie skończą te upały to zacznę na dobra diete

Gość pal;sdmncv
mozna chleb jesc na 1 fazie ? razowy ? albo z pełnego ziarna?

Gość wertyuiopnml
z tego co doczytalam to mozna 1 kromke dziennie a ile ma trwac 1 faza??

Gość pal;sdmncv
no tak dziwnie pisze z tym chlebem , bo pisze na 2 fazie ze tearz mozna chleb 1 kromke, a na innej stronie pisze ze mozna duzo jest jednak niejasnoasci

Gość pal;sdmncv
ze nie mozna :(

Gość wertyuiopnml
a jak sie na niej czujecie mi na przykład jak próbowałam dukana co cukier mi po pierwszym dniu tak leciał ze szok w głowie sie mi kreciło:(

Gość pal;sdmncv
a mieso mozna kazde?

Gość pal;sdmncv
ja teraz doczytałam ze w 2 chleb mozna :( teraz to juz nic nie rozumiem

Gość wertyuiopnml
a jak sie na niej czujecie mi na przykład jak próbowałam dukana co cukier mi po pierwszym dniu tak leciał ze szok w głowie sie mi kreciło:(

Gość artemidia
mam 5 kg nadwagi i oponkę malo cwicze, myslicie ze mi sie uda? na tej diecie?

Gość artemidia
?

na sniadanie zjadłam 2 jajka na twardo, pomidor mały i 3 plastry szynki chudej wiepzrowej , może byc?

zmieniłam stopke data rozpoczecia byla inna ja nosze 38 czasem 40 te rozmiary sa rozne , zalezy jakiej firmy ale musze zlikwidowac oponke na brzuchu i bardziej zalezy mi na cm niz kg

a wsumie to wystarczy mi nawet 2 kg bo napisalam z e5 bo zeby mi brzuch spadł to muszę miec wage 58 kg wtedy mam płaski , ale zobacze jak to bedzie na tej diecie moz eoponka spadnie wczesniej bo wolałabym wazyc tak 60 kg

beacia witam-chyba jak na razie jesteśmy tu dwie:) układajmy posiłki z tych produktów: -mięso -ryby -owoce morza -pomidory -ogórki -cebula -cykoria -zielona sałata -szpinak -cukinia -bakłażan -brokuły -jarmuż -czosnek -zioła -mało słodkie owoce-w moim przypadku na pewno będą to jabłka,pomarańcze,grejpfruty -kromka pieczywa razowego na dzień -awokado -jogurt naturalny bez cukru -twaróg chudy lub półtłusty -oliwa -oleje roślinne -masło -margaryna -kwaśna śmietana -herbata -wino wytrawne chodzi o to aby cukier w miarę możliwości wyeliminować całkowicie.

bedziesz sie trzymac sztywno regul? ja ugotowałam rano fasolke szparagowa do miesa a tu nie mozna wiec jej nie zjem. choc mi maz mowi ze moge bo na diecie south beach jadła jej duzo i chudlam ale to nie sb! zaraz pojde na zakupy po grejpruta , zastanawiam sie nad jedzeniem czy jesc mniej czy tak zeby nie podjadac miedzy posilakm , wiec troche wiecej, a jak myslisz taka surowka gotowa np firmy witaminka ( 2 łyzki do miesa ujdzie?