Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxineczka30

CIĄŻA bardzo długo.......wyczekiwana -oby już nie długo ZAPRASZAM!!!

Polecane posty

Gość maxineczka30

Hej HeJ Witam przyszle forumowiczki tego topiku, wszystkie kobietki, które bardzo dlugo sie juz staraja ,walczą Niektóre mają za sobą nie udane inseminacje, in vitro, a jeszcze inne te które dopiero maja zamiar robic badania ale wszystkie nas łączy jedno dążenie do upragnionej ciąży. Podzielmy się naszymi wrażeniami, przeżyciami i spostzeżeniami, razem łatwiej Pozdrawiam i zapraszam do rozmowy

Gość gooogga
a ile sie juz starasz autorko?

Gość maxineczka30
naprawe nikogo takiego nie ma tutaj? ja staram sie juz 3,5 roku obecnie jestem po 2 nie udanej IUI mam endometrioze 2 stopnia

Gość aj seu czi pego
może skoro in vitro się nie powiodło 2 razy, nie warto już próbować?? natura wie lepiej

Gość maxineczka30
jesli juz to nie in vitro tylko Inseminacja prosze by wypowiadaly sie osoby które przez to przechadza i znaja temat , a nie przypadkowe osoby ktore nie maja o tym pojecia, dziekuje i bez uszczypliwosci oczywiscie zeby nie bylo czasem

Gość aj seu czi pego
to forum publiczne, wypowiadać się moze każdy. jak widać nikt za bardzo nie ma nic do powiedzenia w tym temacie. uważam że 30 letnia kobieta ma jeszcze szansę powalczyć o dziecko metodami naturalnymi a nie od razu ładować się w takie metody

Gość maxineczka30
aj seu czi pego a czy ja powiedzialam ze nie masz prawa pisac? nic takiego nie napisalam pisz smialo ,walcze juz troche czasu i naturalnie sie nie udaje mam dodatkowe inne problemy a z racji ze jest IUI ,czy ivf to prubuje poprostu trzeba prubowac wszystkiego ale tu raczej bardziej beda rozumialy mnie kobiety ktore przez to przechodza

Gość Teresa___
aj seu czy jak ci ta, jak nie wiesz w czym rzecz to się nie wypowiadaj. Czasem jest tak, że trzeba wspomóc się medycyną, jak natura zawodzi. Nie zawsze udaje się naturalnie. 3,5 roku starań świadczy chyba o tym, prawda? Przepraszam, ale denerwują mnie takie dewotki, nie mające o niczym pojęcia a wtrącające swoje trzy grosze. Autorko, wiem co przeżywasz. Ja też mam za sobą kilka nieudanych inseminacji oraz jedno in vitro, na szczęście udane :) Wiem jak to jest walczyć, czekać, mieć nadzieję. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i życzę zobaczenia niedługo dwóch upragnionych kreseczek :) Zapraszam Cię do zajrzenia na topik "objawy po ciąży in vitro", tam dziewczyny wiedzą o inseminacjach, in vitro wszystko, wesprą Cię na pewno.

Gość ms$m
witaj autorko ja sie staram juz 2,5 roku jestem po 1 nie udanej IUI mam PCO za miesac znow podchodzimy