Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina z oz

oddam psa w dobre ręce, czy ktoś nie ma psa a chciałby>?

Polecane posty

Gość kalina z oz

mam problem z oddaniem komuś szczeniaka, pytałam wszystkich dookoła i nikt nie chce psa, co mam robić??

Gość sadaaaaa
daj ogłoszenie na gumtree, tam nawet możesz określić kwotę = kosztom utrzymania psa.

Gość krakowikowik
ogłaszaj na stronach z psiakami, zrób fokę, daj opis. Jesteś za niego odpowiedzialna więc się postaraj jak na człowieka przystało

Gość kleofas to ja
a skad jestes?

Gość jaka rasa tego psa ?
?

Gość kalina z oz
łatwo powiedzieć... nie rozmnażać... napiszcie czy ktoś jest chętny na psa bo z tego co widze to nikt

Gość Niewierzący maciek
Nikt odpadów nie chce, utop albo rzuć przez siatkę schroniska bo i tak nikt nie przygarnie

Gość Niewierzący maciek
A masz jakiś lepszy pomysł bo rozumiem że pani krzykaczka psiaka raczej nie przygarnie?

bardzo łatwo zrobić - sterylizacja jest znana od czasów antycznych, autorko topiku tylko że jednak trudniej uzbierać stówkę i pojśc z psem do lekarza niz siedzieć na tyłku przed kompem i pisać rzewne teksty o biednym szczeniaczku

Gość kalina z oz
strylizacja odpada,,, nie zrobiłam tego za młodu mojej suki, teraz jest za stata na nią, istnieje ryzyko ze sie nie wybudzi z narkozy wiec nie pieprzcie mi tutaj o stytylizacji

Gość kleofas to ja
ku8rwa jak pytam skad jestes to odpowiadaj matole!! chcialam pomoc ty bezmyslna pipo co rozmnożyłś psa nie myslac co z nim bedzie

Gość kalina z oz
ewo 33 może sama się wysterylizujesz?

Gość xerox
mi nie oddawaj bo zajebie skurwysyna

Gość kalina z oz
jestem z wrocławia... wybacz ze wcześniej nie napisałam

Gość aniusiaaaa
A jaki to jest pies?? Moze kolezanka by wziela. Moge sie zaptac

Gość Niewierzący maciek
A gdybym chciał tego psa jak mi go przekazesz ? Poczta wyślesz :classic_cool:

Gość kalina z oz
kundelek brązowy

Gość kalina z oz
chodzi o sam fakt oddania psa... czy ktoś z Was też był w takiej sytuacji? bo zauwazyłam ze w dzisiejszych czasach mało kto chce psiaka ludzie sa albo wygodni albo juz maja psa

Gość kalina z oz
pisałam ze KUNDEL, żaden rasowiec matka wazy 6 kg, on zapewne bedzie wygladał podobnie

Gość Niewierzący maciek
A oddałabyś osobie która będzie go źle traktować, jesteś zdesperowana ?

latwo komus powiedziec nie rozmnazac - a co takiego skompikowanego jest w niedopuszczeniu do rozmnazania bezsensownego? Chyba, ze dla debila to problem. Gratulacje, jestes kolejna glupia pinda przez ktora psy mecza sie w schroniskach, blakaja sie po miastach nie maja co jesc, zdychaja z glodu lub pod kolami autobusu. Mozesz byc z siebie dumna. PIES KTORY NIE POSIADA METRYKI NIE MOZE BYC PSEM RASOWYM

Gość kalina z oz
mieszkam na wsi, nie posiadam ogrodzenia,, więc o szczeniaki łatwo...

Gość kalina z oz
zastanawiam się nad uśpieniem u weterynarza,,, nie oddam osobie która by go źle traktowała,

Gość a mnie sie wydawalo ze
wroclaw to duze miasto.

to akurat zadne tlumaczenie. Sterylizacja nie jest drogim zabiegiem a wplywajacym korzystnie na zdrowie fizyczne i psychiczne suki. Kazda ciaza jest zagrozeniem i przede wszystkim wykancza i niszczy organizm i psychike suki. Jesli nie sterylizujesz bo ci szkoda pieniedzy to pilnuj psa, nie wiem przywiaz sobie na smyczy do reki czy co - masz psa to ponos za niego odpowiedzialnosc a nie przykladasz sie do tego co napisalam wyzej. Tacy nieodpowiedzialni ludzie powinni miec zakaz posiadania/nabywania zwierzat o dzieciach nie wspominajac. A propo jak bys miala malutkie dziecko i by ucieklo i zaginelo to tez bys to tlumaczyla brakiem ogrodzenia? Tylko sie glupio nie tlumacz bo odpowiedzialnosc masz jedna i nie dzieli sie jej na kategorie.

Gość Niewierzący maciek
Nie to nie, zbieraj kase na uśpienie 🖐️

Gość kalina z oz
pisałam Wam wyraźnie ze mojej suki nie da sie wysterylizowac, jest za stara, może zdechnąć przy narkozie!!!!!!!

Suka sie moze nie wybudzic z narkozy ale na ciaze nie jest za stara? Wiekszego debilizmu jak zyje nie slyszalam. Jesli nie wykonczyla sie fizycznie ciaza, pozniej dala rade przejsc porod i jeszcze odchowac malenstwa to narkoza bylaby przy tym pikusiem malenkim. Widze, ze logiczne myslenie nie jest twoja mocna strona.

Gość kalina z oz
mycha nie porównuj małego dziecka z małym psem, człowiek a zwierze to złe porównanie na ten temat mozna toczyć długie tematy tj, zabijanie bydła w niehumanitarnych warunkach abyś mogła zjeść je na talerzu