Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Go艣膰 MartaPK
Witajcie to o mnie mowa:) czekam na kontakt:) b臋d臋 mog艂a opowiedzie膰 o szczeg贸艂ach:) zapraszam serdecznie i pozdrawiam Marta

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 olciiaaaaa2012
hej dziewczyny, powiedzcie mi na jakiej ulicy miesci sie ten klub w 3miescie??(dokladny adres bym prosila he he) czy to prawda ze w tym klubie(jak prawdopodobnie w wielu) ochrona lub goscie bija dziewczyny???prosze o szybkie i szczere odp:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pirania0072
Hej. Znalaz艂am og艂oszenie na konsultantk臋 w evencie i zastanawiam si臋 nad z艂o偶enie cv. Jaka jest tam podstawa? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Ojej, skad takie informacje ze w naszym clubie sa bite dziewczyny przez gosci albo przez ochroniarzy? Ale ludzie wymyslaja, straszne! U nas dziewczyny moga sie czuc w 100 % bezpieczne, panuje zasada "patrz a nie dotykaj",a dziewczyny moga w kazdym momencie liczyc na ochroniarzy.Club miesci sie w Sopocie na Ul.Bohater贸w Monte Cassino . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wim
Do looola19 Je艣li jeste艣 z okolic Olsztyna, to mog臋 ci powiedzie膰 偶e pa藕dzierniku te偶 b臋dzie tam klub ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moich ch艂opak贸w?
a gdzie w warszawie mozna? pracuje ktos? ile trzeba miec lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olciiaaaaa20
tak, wiem 偶e na Monte Cassino :) ale nr czy cos?? bo wiem, 偶e jest tam cocomo i mam dokladny adres ale Eventu nie :( w olsztynie?? naprawde? ;o heh to chyba jednak przesadz臋 si臋 tu bo mam o wiele bli偶ej:) az wierzyc sie nie chce.. a skad wiecie ze tu bedzie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wim
Tak, w Olsztynie klub b臋dzie otwarty w po艂owie pa藕dziernika i obecnie poszukuje tancerek do pracy ;) olciiaaaaa20 jeste艣 zainteresowana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olciiaaaaa20
no pewnie 偶e taaaaak!! ale musze niestety popracowa膰 nad figura;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wim
A sk膮d jeste艣 olciiaaaaa20?? tak si臋 sk艂ada, 偶e jestem konsultantk膮 i mog艂yby艣my sie spotka膰 je艣li jeste艣 zainteresowana :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olciiaaaaa20
mieszkam 40 km od Olsztyna :) ale nie s膮dz臋 偶e nadaje sie w tej chwili na tancerke z moja figura:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂aA艣
Do olciiaaaaa20 Ja te偶 jestem zainteresowana prac膮 tancerki :) Mam spotka膰 si臋 z konsultantk膮 Ani膮 pod koniec wrze艣nia :) mam te偶 propozyje pracy jako promotorka, ale chyba bycie tancerk膮 czy hostess膮 tam bardziej sie op艂ca :) Przyznam, 偶e troche sie boje, najbardziej tego, ze kto艣 znajomy mnie zobaczy ;p Bo je偶eli chodzi o opinie o klubach Event to s艂ysza艂am tylko same pozytywy:) Ja mam 22 lata, jestem studentk膮 z Olsztyna. Ola jak chcesz to odezwij si臋 do mnie na priv ;) m贸j nr gg 6559870

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂aA艣
Przepraszam za liter贸wki powy偶ej, ale pisa艂am w po艣piechu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FajnaMarcia
A ile konkretnie zarabia w takim klubie tancerka/promotorka/hostessa? Bo s艂ysza艂am, 偶e "takie 艣wietne zarobki" itd. Ale dla jednego "艣wietne" mo偶e oznacza膰 1000, dla innego 50000 czy 10000 tysi臋cy. Ale chodzi mi o konkrety. Czy takie tancerki np maj膮 zagwarantowan膮 jak膮艣 podstaw臋? Czy praca opiera si臋 wy艂膮cznie na prowizjach? i czy jest prawd膮 to, 偶e do klubu nie wpuszczaj膮 dziewczyn?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wim
Dziewczyny, mam na imi臋 Ania i jestem konsultantk膮 klubu Event w Olsztynie. podaj臋 nowego maila: anna.event@op.pl Piszcie, a odpowiem na wszystkie pytania, chocia偶 wiadomo,najlepiej si臋 spotka膰 i na spokojnie porozmawia膰 ;) Klub otwieramy najprawdopodobniej w po艂owie pa藕dziernika ;) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pirania0072
wim mo偶esz zdradzi膰 jak膮 podstaw臋 maj膮 konsultantki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FajnaMarcia
Albo jak膮 podstaw臋 maj膮 tancerki. Wtedy b臋dziemy wiedzie膰 o czym w og贸le rozmawiamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wim
Dziewczyny, piszcie na maila a wtedy udziel臋 wam wszelkich informacji ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dusiacZek20
hej ja w艂a艣nie dosta艂am propozycje pracy w klubie ale si臋 boje,a poza tym to chyba nie praca dla mnie. Skusi艂a bym si臋 na prace jako kelnerka ale nie wiem czy dam rade. I po ile godzin jest ta praca:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ,,,
A pracuje kto艣 na stanowisku animatorki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaangeeellaaa
jest jaka艣 dziewczyna kt贸ra chcia艂aby by膰 KELNERK膭 BARMANK膭 (a w p贸藕niejszym czasie mo偶e tancerk膮) w Sopocie Gda艅sku lub Olsztynie ? bo ja jestem zainteresowana , sama si臋 jako艣 prze艂ama膰 nie mog臋 a we dwie jednak ra藕niej :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wim
Dziewczyny przypominam, 偶e wci膮偶 poszukuj臋 tancerek do klubu w Olsztynie (ewentualnie w innej plac贸wce). Je艣li jeste艣cie zainteresowane piszcie :) :) pozdrawiam ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda1990000i
hm to jezeli tancerka siedzi i rozmawia z gosciem sporo to nie musi tanczyc? i np zalozmy ze w ciagu calej nocy pracy zatanczy 2 razy? dziwne to troche.. jak to jest???

Udost臋pnij ten post

Tancerki maja ustalona liste piosenek do ktorych tancza.Przyjmijmy ze w clubie jest 10 tancerek i kazda pisenka trwa 3-4 min to kazda dziewczyna tanczy co 30-40 min, na takiej zasadzie to dziala. Tancerki w miedzy czasie rozmawiaja z goscmi clubu, jesli podczas rozmowy dzieczyna slyszy swoja piosenke wychodzi na scene aby zrobic show. Dziewczeta sa szkolone z tanca wiec te bez doswiadczenia rowniez maja szanse. Gdy juz naucza sie tanczyc- jest to naprawde cos pieknego, az milo popatrzec i zazdroscic, prawdziwa sztuka!!Dziewczyny ktore maja obawy powinny sprobowac, bo jest to z pewnoscia swietna przygoda a zarazem mozliwosc zarobienia konkretnych pieniedzy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda1990000i
oo no to super:):) a pieknadzoana Ty w tym klubie pracujesz jako tancerka?:)

Udost臋pnij ten post

S艂uchajcie chcia艂abym spr贸bowa膰 jako tancerka, tylko, 偶e wola艂abym ta艅czy膰 w bieli藕nie i si臋 nie rozbiera膰 dalej. Czy to jest mo偶liwe?

Udost臋pnij ten post

Nie ja nie jestem tancerka, choc nie powiem, kusi mnie zeby sprobowac ;) Jestem konsultantka ktora rekrutuje dziewczeta. A jesli chodzi o zasady clubu, to tancerki pod koniec tanca musza zdjac biustonosz, przez pierwszy tydzien maja czas na zaklimatyzowanie sie i nie musza tego robic, po pierwszym tygodniu obowiazuja je zasady takie jak wszystkie dziewczyny. Jednak hostessy moga rowniez tanczyc i one nie musza zdejmowac stanika, jednak zarabiaja mniej niz tancerki, wiec jest to mniej oplacalne.W jakim miescie chcialybyscie dziewczyny sprobowac? Ja polecam Poznan, bardzo fajny klimat. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny, dosta艂am propozycje pracy w klubie Event jako hostessa, jednak mam pewne obawy, jak pewnie wiele z was mia艂o. Czy kt贸ra艣 z was mo偶e mi przybli偶y膰 na czym mia艂aby polega膰 ta praca? Nie ukrywam, 偶e propozycja pojawi艂a si臋 akurat w momencie, gdy szukam pracy, jednak ca艂y czas troch臋 si臋 boj臋 spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wim
Gruzjel, je艣li jeste艣 zainteresowana prac膮, najlepiej jak um贸wisz si臋 na spotkanie z konsultantk膮, a wtedy si臋 wszystkiego dowiesz i wtedy zdecydujesz czy chcia艂aby艣 pracowa膰 w klubie czy nie :))

Udost臋pnij ten post