Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Gość Bubik1230
Hej dziewczyny! Jedzie ktoś może na szkolenie w tę środę? Dzień teoretycznego w Krakowie i potem do Kielc? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Zawsze raźniej się wcześniej skontaktować ;) Pozdrawiam

Gość doSasi
i jak to szkolenie w Krakowie? jak to wygląda?

Generalnie bez rewelacji. Dowiadujesz się z akich struktur składa się irma i jak działa... Moim zdaniem wizyta w Krk jest zbędna.

Gość Jolanta88
Na szkoleniu każda dziewczyna przechodzi test egzaminacyjny, który polega na wylizaniu genitaliów menedżerce.

Gość Jolanta88
Nie wyliżę, bo nie śmiem mierzyć z tytułem najlepszego lizacza jaj, który posiadasz. Ty przeszedłeś już test u całego miasta.

Gość Bubik1230
To Sasi87 w czwartek spotykamy się w Kielcach :)) Ja będę już w środę, bo w Krakowie nie chcę zostawać na noc. Mam nadzieję, że mieszkanie służbowe w Kielcach do przyjęcia ;P

Gość gosc777
Daj znac jakk po szoleniu:)

Gość gość
a czemu uważasz że szkolenie w krakowie jest zbedne?? chyba dobrze ze przedstawiaja firme i jej strukturę

Gość gość
ja też uważam,ze szkolenie jest potrzebne, a poza tym zawszeto wycieczka do Krakowa;)

Gość gość
gdyby nie było szkolenia to skad byc wiedziała co masz robic? Trzeba by było dzwonic z kazda pierdołą do szefa i pytać jak to albo tamto zrobić...A tak to po szkoleniu wszystko wiesz i jesteś gotowa do pracy. Poza tym na szkoleniu mozesz sie przekonac czy ci ta praca pasuje czy nie a to moim zdaniem tez jest ważne. Bo czasem sie zadarza że idziesz do pracy i okazuje sie ze wcale ci sie nie podoba ale umowa już podpisana to trzeba pracowac.a tu masz wybór w razie co:)

Gość gość
HEJ DZIEWCZYNY! jestem z łodzi i właśnie dostałam telefon w sprawie promowania klubu. Nie wiem co robić bo typ klubu mnie nieco odstraszaaa. Poza tym zastanawiam się jakie są stroje promotorek. Czy któraś z was mogłaby mi udzielić odpowiedzi , byłabym wdzieczna:)

Gość gość
Nie ma się nad czym zastanawiać. To lekka praca i można naprawdę dobrze zarobić! A co do stroju to promotorki nosza czarne leginsy,czarne buty,jasną górę i różowe parasolki:)

Gość gość
dokładnie, szkolenie jest potrzebne i to jeszcze w takim klubie, nie dla każdego jest taka praca i nie każdemu pasuje charakter takiej pracy. Na początku wszyscy mówią że spoko, klub gogo nie problemu, a jak ida i widza na wlasne oczy to nie raz sie przestraszyły albo wręcz przeciwnie sa w swoim żywiole:P wiec dobrze ze jest szkolenie bo przynajmniej wczesniej sie przekonacz czy to dla ciebie czy nie

Gość gość
zgadzam sie z dziewczynami...takie szkolenie to szansa zeby zobaczyc jak ta praca wyglada w praktyce.

Gość gość
no dokładnie, masz rację:p dopiero na szkoleniu kazdy ma szanse sie do konca przekonac czy to dla niego praca:p

Gość lawa30
dajcie sobie spokój z tym klubem,to wszystko podlega pod mafie. moja kolezanka tam była. byla kierowana na menagera jednego z klubow i pojechala na szkolenia do 3miast tj krakow-kielce-poznan. w kazdym z klubow jest inna gadka . w koncu wyszlo tak ze nie szukaja menagera tylko prawie darmowych kelnerek itp, pracowala tam jako kelnerka i dostawala niecale 40zł od 19.30wiedczorem do 11ej przed poludniem, to jest smieszne . DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIE NABIERAC NA TE KLUBY ANI NA STAWKI JAKIE TAM PROPONUJA

Gość gość
myślę, że zawsze warto spróbować :) nikt CIe przeciez tam nie pogryzie. a moze fajna praca Ci sie trafi.

Gość gość
Ludzie! Przecież szkoleni są potrzebne. Jezdzi sie po róznych miastach zeby zdobyc doswiadzenie. Chyba lepiej popracowac troche pod okiem różnych ludzi, którzy udzielą praktycznych wskazówek, a nie siedziec z d**a w biurze i słuchac teorii.

Gość gość
To jest szkolenie a nie praca. Ucząc się nie dostajesz wynagrodzenia dopiero jak zaczynasz faktycznie prace. Na szkoleniu dostajesz natomiast kasę żeby mieć na utrzymanie przez czas szkolenia i nie wydawać na to własnych oszczędności. Powiedz jak jesteś taka mądra, która firma płaci za szkolenie przygotowujące do pracy? Żadna!!!! a w niektórych nawet trzeba im zapłacić za szkolenie. Niestety niektórzy chcieliby nie wkładać w pracę żadnego wysiłku i zarabiać miliony za sam fakt ze istnieją....

Gość gość
dokłądnie, zgadzam sie z przedmówczynią, teraz ludzie chcą zarabiam najlepiej 3 tys, na reke, bez doswiadczenia i jakiejkolwiek wiedzy, porażka

Gość gość
hej mam pytanie czy selekcjonerka musi znać angielski???

Gość gość
hej mam pytanie czy selekcjonerka musi znać angielski???

Gość gość
No dobrze by było żeby znała, obcokrajowcy też przychodzą, a są tacy, którzy nie potrafią po angielsku powiedzieć, dzien dobry, wziac pieniazki za wjazd i spytac jak się podobalo po wyjsciu. dlatego chociaz komunikatywny by sie przydal, wtedy tez mozna takiego chopa zagadac, i namowic do kolejnego przyjscia, a jak sie nie odezwiemy gdy pan "cos" do nas powie to sam usmiech nie wystarczy :P

Gość gość
angielski to podstawa, sam wyglad nie wystarczy:D

Gość gość
no dokłądnie:p

Gość gość
Wpiszcie w Googlach ,, czy ktoś pracował w Cocomo,, warto poczytać bo tu wciskają Wam same kity.Tam poczytacie jakie robią przekręty.

Gość gość
czytam naprawdę bardzo różne opinie o firmie ale w sumie więcej jest tych pozytywnych, wiec chyba zaryzykuje i pójde na rozmowe:)

Gość gość
jasne:) wszystkiego trzeba w życiu spróbować a jak mawia przysłowie kto nie ryzykuje ten nie pije szampana:D

Gość gość
Event i ich Cocomo to zlodziejskie firmy.