Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Gość Promotorka_Ada
Tu nawet nie ma mowy o ryzykowaniu. Dziewczyny co macie do stracenia? Jeśli i tak szukacie pracy to warto spróbować - a gwarantuję, że później nie będziecie chciały już zmieniać tej pracy! :)

Gość OlaKlos
Dokładnie. Podpisuję się pod koleżanką wyżej:). Ja pracuję i nie mam zamiaru zmieniać pracy.

Gość gość
Przecież widać że większość tych wypowiedzi to zwyczajna reklama zawsze to samo a media nie koloryzują bo wiele spraw trafiało do prokuratury

Gość Sylwusiaa
Trafiło i zostały umorzone bo sąd nie dopatrzył się żadnych nieprawidłowości w funkcjonowaniu klubów :) Więc nie wiem po co do tego wracać :) Było - minęło

Gość gosc 123
co to w ogole za brednie.. "cri" bawi sie detektywa?! Komu chciałby sie wypisywac takie brednie, widac ze jakas konkurencja...

Gość czarna19888
z tego co widze na tym forum w końcu widzę, że istnieją ludzie którzy nie słuchaja mediów tylko u zywaja mózgu. Cocomo to porządny klub !!!

Gość kryśkaa
dziewczyny kiedyś też się bałam, jak usłyszałam o tej firmie, czy czytałam opinie na internecie, ale zaryzykowałam... i wcale nie żałuję! firma dała mi możliwość rozwoju, zarobku dużych pieniędzy i poznania wspaniałych ludzi:)

Gość mil3na
trafiło i co z tego?? jak nic nie znaleźli:) polecam klub odważnym, kto nie ryzykuje, nic nie ma!:)

Gość gość
Poooolecam ;p Pracuje w Event jako kelnera i jest spoko. Mam doświadczenie w tym zawodzie i wiem ze w event mam taki sam zakres obowiazkow, a nawet mniejszy bop ni9e musze sprzatac, myc naczyn i zamiatac. Niektore wypowiedzi na tym forum mnie rozbrajaja, ludzie ze wam sie chce takie dziwne rzeczy wymyslac, wexcie sie lepiej do roboty!

Gość rybkalubipływać
dokładnie:) trzeba samemu wyrobić sobie opinię a nie czytać bzdurne wpisy :)

Gość Iwonabarmanka
Pracuję trzy miesiące jako barmanka i jestem bardzo zadowolona z pracy. Zarabiam sporo pieniędzy, jakich nigdy wcześniej nie zarabiałam. Sama praca nie jest trudna. Polecam dziewczyny. Nie słuchajcie głupot tylko same przekonajcie się na własnej skórze jak jest naprawdę. Jak nie będzie Wam się podobać, to po prostu zrezygnujecie;).

Gość misiaczek56
Polecam pracę w Cocomo :) Atmosfera jest fajna:) Nie wiem gdzie bym mogła tyle zarobić :)

Gość gość
Jak zrezygnujecie to Wam nic nie zapłacą za w częściej przepracowane noce.I właśnie im o to chodzi.

Gość gość
Dokładnie, przekonajcie się same, bo nie ma sensu brać pod uwagę opinii wszytskich wokół.

Gość Patrycja_promotorka
Dziewczyny ja jestem promotorką i mogę szczerze powiedzieć, że praca jest spoko. Nie jest trudna, kasa jest fajna, dziewczyny też są spoko:). Idąc na rozmowę miałam pewne obawy, bo naczytałam się różnych opinii na temat firmy na forach, ale suma summarum poszłam i pracuję trzeci miesiąc. Wszelkie negatywne opinie natomiast okazały się kłamstwem. Praca jest spoko:).

Gość aleksanra
Płacą, płacą :)

Gość kinjaddd
jak długo pracujecie? :)

Gość Magdallenka
Cześć dziewczyny, również pracuję jako promotorka i nie narzekam. Największymi dla mnie zaletami pracy jako promotorka są przede wszystkim wysokie zarobki :) ale też elastyczny grafik dzięki któremu mam czas na inne zajęcia nie tylko pracę i szkołę. Polecam ! :) :)

Gość kinjaddd
jak mogę do nich aplikować?

Gość Patipromotorka
kinjaddd na jakie stanowisko chcesz aplikować? Ja np jestem promotorką i mogę szczerze Ci polecić pracę. Zarobki spoko (jak się wdrożysz, to spokojnie nawet 800 - 900 tys zarobisz w tydzień). Mi czasem zdarzy się zarobić własnie ok tysiaka, ale najczęściej moje zarobki tygodniowe są w granicach 500/600 zł, ale uwierz że wszystko jest możliwe:). Dziewczyny też są spoko, można się z nimi dogadać bez problemu. Odezwij się gdybyś miała pytania:)

Gość gość
Z tego co widziałam to mają stwoją stronę internetową i tam możesz aplikować :)

Gość kelnera
Pracuje w klubie już pół roku i polecam ;p Nie czytajcie tych głupich komentarzy, ludzie mają fantazje....

Gość Tangość
A dlaczego są znowu opóźnienia w płatnościach ?

Gość Mandarynka02
Pracuję jako promotorka i polecam prace, szczególnie ze względu na zarobki. Elastyczny grafik pozwala mi na prace i nauke super :) Idzcie dziewczyny i próbojcie swoich sił

Gość gośćgość
Jakie opóźnienia? O czym Ty mowisz? Weź sie zastanów zanim coś napiszesz

Gość gość
Dziwie się, że piszesz o jakichś opóźnieniach, skoro pracuję i mam normalnie wypłaty.

Gość gość
W którym to mieście nie ma opóźnień z przelewami ?

Gość gość
jest to praca legalna !!!! nie możesz zacząć pracy bez umowy, są takie wymogi. Mi sie osobiscie podoba :) pracuje 5 dni w tyg. zarabiam bardzo dobrze :) starcza mi na wszytko i smialo moge odłożyć na wakacje lub studnia :) polecam Wam prace :)

Gość gość
Ja wybieram się na szkolenie, zaryzykowałam i mam nadzieję, że nie będę żałowała :) W sumie nic nie tracę.