Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta88

Klub Event

Polecane posty

Gość gość
Jedź śmiało, trzymam kciuki!

Gość gość
kazdy ma szanse, nie musisz miec doświdczenia - licza sie checi, na szkoleniu nauczą Ciebie wszytkiego , u mnie tak było tez zero doswidcenia, wyszkoliłam sie i tak pracuje od roku :) serdecznie polecam :0

Gość gość
smieszne jestescie...kazdy kto ma inne zdanie to od razu konkurencja albo dziewczyna ktorej nie przyjeli. Prawda jest taka ze 5/6 pozytywnych komentarzy jest pisanych z jednego ip i tyle. Macie gowno w glowie, za par lat bedziecie szukaly normalnej pracy a nikt was dziwki nie zatrudni 🖐️

Gość gość
wystarczy wpisac cocomo w google i na pierwszej stronie same informacje o aferach. No ale jak jest sie takim zerem ze dupa trzeba zarabiac i cialem to wasz wybor :-D

Gość gość
zarobki sa wysokie, na stanowisku kelnerki zarabiasz 3 razy wiecej niz w innych lokalach, masz postawę plus prowizje :) pracujesz na umowie, grafik jest elastyczny :)

Gość gość
Nie obrażajcie ludzi. Każdy jest mądry, jak jest anonimowy.

Gość buziulkaaa
Ja poszłam na rozmowe na barmanke, ale powiedziala mi pani że ładna jestem i ze jako hostessa moglabym pracowac. Po za tym na bamanke trzeba sie szkolic i jechac do Krakowa na tydzień. A hostessa na miejscu. Myslalam , ze hostessa podaje drinki i takie tam, ale powiedziala mi że musze z klientami w lozy rozmawiac i jak bede chciala to bede mogla tanczyc. Bałam sie tego zeby tanczyc bo nie uczylam sie wczesniej. Pani powiedziala zebym z nia szla do klubu i zobaczyla. Pierwszy dzien byla razem ze mna i innymi nowymi dziewczynami, bylam zmeczona i o 1 poszlam do domu. Potem juz sama poszlam i tylko siedzialam i musialam gadac z facetami, dziesczyny mowia ze musze jeszcze na lekcje tanca chodzic zeby zostac tancerkom. Nie wiem czy bede chciala ale tancerki wiecej pieniedzy maja. Hostessa ma 25% z drinkow a tancerka 50%. Zostalybscie tancerkami dziewczyny?

Gość GośkaGośka
Ja jestem dobra w tańcu i zawsze chciałam się nauczyć pole dance bo widziałam jak koleżanka sobie wyrobiła ciało i sama tak chciałam, i musze powiedzieć ze jestem w szoku że można coś takiego ze sobą zrobić, mam fioła na punkcie pośladków a teraz wyglądają ZAJE**** !! :D poza tym dziewczyny z którymi pracuje są takie równe, że lepszej ekipy nie można było zmontować

Gość gość
Z tego co piszesz, to bardziej opłaca się na tancereee :)

Gość Sywiunia2324
Też tańczę ale nie dla Cocomo, zamierzam zmienić klub bo słyszałam, że bardzo fajna atmosfera jest w pracy, a wiadomo jak to między babami bywa :P Kasa ponoc też super :)

Gość gość
Hej :) zgadza sie ciała tancerek wygładaja pięknie :) ja zaczynałam na kelnerce, poźniej laski z klubu namówily mnie ma lekcje tanca i tak po 1 miesiacu treningów nauczyłam sie :) na tydzien chce spawdzić sie w nowej roli :) jeżeli czujesz rytm , i chcesz zaabiac sporo kasy smiała idz na ozmowie, ale też zawsze możesz zaczac jak jak od kelneki a poźnie dalej :) powodzenia :)

Gość gość
Dziewczęta, a jako kelnerka ile można średnio zarobić? Bo zasatanawiam sie nad raca w cocomo.

Gość gość
Zalezy od miasta, ale srednio ok. 3000zł miesiecznie, opłaca ;)

Gość gość
jest naprawde super, wiec nie rozumiem po co te dziwne wpisy :) dajcie z siebie wszystko, pozytywne nastanienie :) checi, motywacja i sukces murowany

Gość gość
A jak są ubrane kelnerki? Swoj stroj czy firmowy?

Gość gość
Tylko bielizna i cieliste body. Plus szpilki.

Gość Amelia Katowice
sporty34 2012.08.07 mam 18 lat...mowia ze nie jestem brzydka, ale ja mam kompleksy....chciałabym byc u nich kelnerka ale pewnie musialabym chodzic w bielizniesmutas.gif a ja sie wstydze... Kochana w jakiej bieliźnie ??? Oszalałaś ? Kelnerki i barmanki nie chodzą w bieliźnie mają Tzw mundurek czyli czarna spódniczkę i białą bokserkę oraz czarny półgorsecik :) Tylko tancerki i hostessy chodzą w bieliźnie. Spokojnie nie masz się o co martwić :) Masz kompleksy ... hmmm każda z Nas je ma pytanie czy nie jest tak że tylko Ty je widzisz :P

Gość gość
Nie czytajcie tych autoreklam tego klubu przecież to jedna pracownica wypisuje 15 różnych komentarzy od niby różnych osób. Wciskacie taki kit

Gość Tynka 031
smieszne jestescie...kazdy kto ma inne zdanie to od razu konkurencja albo dziewczyna ktorej nie przyjeli. Prawda jest taka ze 5/6 pozytywnych komentarzy jest pisanych z jednego ip i tyle. Macie gowno w glowie, za par lat bedziecie szukaly normalnej pracy a nikt was dzi**i nie zatrudni lapka.gif Obrażaj sobie swoją rodzine . Nic nie wiesz o firmie i o tym co tak naprawdę robimy. Skoro mówisz że jesteśmy dzi** to ewidentnie widać że sadzisz wg siebie bo tak jest . Określając innych mówisz że właśnie jesteś taką osobą.Praca kelnerki czy barmanki nie rózni się niczym od pracy w zwykłym pubie a tancerki poza tańcem nie robią nic więcej !!!

Gość gość
Widac kulture osobista... Nie znasz kogoś i oceniasz, do tego obrazajac. Kazdy ma wolny wybor.

Gość gość
Widać zmianę strategii klubu.Aby dalej nie odstraszać klientów wycofano różowe parasolka .JAJA

Gość gość
co poge napisac ;) polecam była przeszkam szkoelnie i pracuuje :) jest fajnie a takiej kasy na oczy nie widziałam jak zarabiam super :)

Gość gość
Niestety ale widac ze komentarze lecą z tego same IP.

Gość gość
Oczywiście jak pracujesz w Cocomo to takiej kasy na oczy nie zobaczysz.Jak będziesz miała trochę szczęścia to może trochę jej zobaczysz jak nie wymyślą Tobie głupich kar.

Gość gość
co ty piszesz za głupoty !!! kasy na oczy nie zobaczysz??? - ZOBACZYSZ, FIRMA WYPŁACA KAŻDEMU PRACOWNIKOWI NALEŻNE WYNAGRODZENIE !!!! ja pracuje tu od popnad roku i zawsze każda osoba z naszje placówki dostawała i dostaje swoja kase !!! po co takie rzeczy wypisujecie nie rozumiem tego !!!!

Gość gość
Nie ma takiej opcji, że Ci nie zapłacą za pracę, pracowałam tam jako promotorka w Toruniu a potem w Bydgoszczy i zawsze miałam wypłacaną kasę. Poza tym, nigdzie "na ulotkach" nie da się zarobić więcej jak w cocomo. Jak ktoś nie ma doświadczenia, chce sobie zarobić no to idealna opcja. Widziałam ogłoszenia, że szukają, także polecam dziewczynom z torunia lub bydzi :D

Nie martw się ,że nie masz doświadczenia ponieważ każdy wysyłany jest na profesjonalne szkolenie :) Ja byłam w Krakowie na szkoleniu na stanowisko Barmanki :) Dosyc ,że się czegoś nauczyłam to jeszcze pozwiedzałam !!! :P Fajna opcja :)

Gość gbire
hejjjj super jest to szkolenie, ile dziewczyn poznałam z różnych miast a teraz jestem juz u siebie i pracuje. Tez super dziewczyny ze mna pracuja a kasa megaaaa. EXTRA !

Gość gość
Od kilki dni jestem na szkoleniu w Sopocie i powiem wam, że świetnie się tu czuję, atmosfera jest fajna, wszystkie szkolimy się w jednym miejscu i na jedno stanowisko tylko, że będziemy w różnych miastach pracować i to jest świetne doświadczenie! Jeśli ktoś szuka pracy, chce fajnie zarobić i do tego poznać świetnych ludzi to skorzystajcie z takich możliwości :D

Gość gość
Znowu oszukali na wyplacie w Bydgoszczy :(