Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo staram sie a..

Czy jest sens dbania o siebie skoro jestem brzydka z mordy?

Polecane posty

Gość ladne kobiety maja ciekawsze
generalnie to umiem to poznac bo nie uwazam za samca alfa napakowanego dresa w 20 letnim bmw tylko inteligentego przystojnego faceta ktory cos w zyciu osiganal który potrafi rozmawiac o seksie i nie tylko, który potrafi zaczarowac i poprowadzic ta meska damska gre ze juz masz morko na sama mysl i nie mam tez na mysli starych bajkopisarzy z przerosnieta prostata i przerosnietym ego :O 🖐️ takich jest garstka i oni moge wybierac wsród najlepszych :( dlatego tak mnie to bo l i z e ni gy nie bede nalezec do ich swiata ! :O:(

nie wysle zadnej przy czym blizsza prawdy bylaby ta druga :( bo bez makijazu i odpowiedniego swiatla na tej gdzie wygladam w miaer przyzwoicie jestem w pelnej tapecie w odpowiednim oswietleniu pod odopwiednim katem :(

Gość tommy hearns
tak tak inteligentnego po ekonomii, przystojnego w sweterku, czubem na łbie i okularami w czarnych oprawkach, który osiagnal mieszkanie na kredyt 25letni :D weź spierrdalaj jak to są wedlug ciebie samce alfa :D ale fakt to smutne, że nawet u takich szans nie masz

dzieki ale nie chce znac prawdy wole zyc w swoich mitomanskich wyobrazeniach 🖐️

No, ja seksu nie uprawiam, bo nawet taki paszcz z neta mnie nie chciał. Ale jakoś sobie z tym radzę, bo co mam zrobić.

Gość łajka3000
Jeśli robisz coś dla siebie, to zawsze to ma sens. A co do *mordy*, to nikogo nie zmuszamy przecież do jej oglądania. Doceniamy wolną wolę, a więc droga prosta. Tylko rodzina i my sami musimy się oglądać na co dzień. Suma sumarum, lepiej mieć jedną gębę, niż sto masek.

haha smieszny jestes jesli myslisz ze o takich pozorantów na kredytach mi chodzi :D 🖐️

Gość Apasz
Szukaj, może coś Ci się trafi :P

a wy jak sobie radzicie z faktem ze nie mozecie miec loszki 10/10 najladniejszej w miescie ? :) szczerze pytam jak rozladowujecie ta frustracje ?

co masz na mysli? walenie pod jpgi ? :)

Gość tommy hearns
ty tepa krowo walimy se konia pod redtube i mamy spokoj z wami na caly dzien :D

troche to załosne jak lizanie cukierka przez papierek ale skoro tylko na to was stac ,coz widze ze jestesmy w tej samej przegranej lidze :D ja zyje wyobrazeniami o swoim idaale a wy wyobrazeniami z dziwkami sprzed ekranu

Gość łajka3000
tommy hearns tak tak inteligentnego po ekonomii, przystojnego w sweterku, czubem na łbie i okularami w czarnych oprawkach, który osiagnal mieszkanie na kredyt 25letni weź spierrdalaj jak to są wedlug ciebie samce alfa ale fakt to smutne, że nawet u takich szans nie masz _______________ Wszystko pięknie, ładnie, ale i tak o atrakcyjności faceta i przesądzają " - zbliżony poziom intelekt. do naszego - penis - podobne poczucie humoru, więc całą resztę o sweterkach i innych bzdetach można sobie darować. Na dłuższą metę żadna kobieta nie wytrzyma z takim, który jej nie leży pod ww. względami. Choć mnie osobiście odrzucałby astygmatyzm - ponoć skrzywia ludziom punkt widzenia :D

Gość tommy hearns
my nie żyjemy marzeniami kretynko, tylko trzeźwo patrzymy na zycie 🖐️ nie ruchamy 10/10 choćbyśmy chcieli i nie żalimy się jednocześnie na internecie z tego powodu

ale to nie moja wina , nie musisz sie na mnie z tego powodu wyzywac :O 🖐️ ytytytyt vel. chałabała no chyba moje wyobrazenie róznia sie od rzeczywistosci , wyobrazenie zostaja w sferze marzen i z poglebiajacym sie poczuciem porazki ze chce czego czego nigdy nie bede miec

no walenie pod jotpegi to nie to samo co seks z prawdziwa kobieta no chyba ze miales na mysli wkupienie na godzine prostytutki ? to nie wiem nie jestem facetem ale w moim odczuciu taki mechaniczny kupiony seks nie smakuje tak samo jak ze zdobyta pragnaca tego samego napalona na was kobieta

no wlasnie wy macie ten substytut a my ? co mam zrobic jesli chce zeby zdobyl mnie i przelecial mezczyzna z krwi i kosci ?

Gość tommy hearns
seks z kobieta o takim ryju jak twój i pochodnym smakuje tak jak znalezienie 2 groszy na ulicy :D niby znalezione i można powiedizeć, że jest się bogatszym ale w praktyce to goowno zmienia. A jeszcze pokazywać sie z kobietą nieatrakcyjną na ulicy i co gorsze ją zalać sprawia, ze bezpieczniej i bardziej humanitarnie jest sobie zjechać tym bardziej w dobie internetu

Gość fafkulec fur dich
Eh.. dobre serce mam, ale z takim wyglądem starokawalerstwo. Tylko ja, mój samochód i chusteczki higieniczne na jego tyłach. Zawsze się przydadzą do przetarcia fajfusa po wypadzie do Oldenburgu. Ale to tylko moje i nikt mi tego nie odbierze :D http://bi.gazeta.pl/im/a3/15/ba/z12195235Q,Karolina-Michalczuk.jpg

Gość tommy hearns
jak chcesz by cie tylko przeleciał to możesz zalozyc sobie konto na jakimś portalu i napisać, że szkukasz tylko na pierrodlenie a w twojej skrzynce znajdą sie tysiace ofert od chetnych i bedziesz mogła wybierać! na staly zwiazek jednak nie licz. A jak nie chcesz tak to choy ci w peezde i wal lepiej z nami pod redtube