Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonka_slaska

lubie seks ale nie cierpię stosunku

Polecane posty

Gość mielonka_slaska

moj facet twierdzi ze to nie jest normalne, ale w intymnych rozmowach z kolezankami czesto wychodzi, ze te cale "wkladanie" to do szczescia im potrzebne nie jest i orgazmu nie zapewnia. No i ja tez nie lubie penetracji, seks uwielbiam ale bez tego. wkurza mnie, ze dla niektorych seks=stosunek seksualny. Tylko z facetem ciezko, jak z nim gadac?

Gość mielonka_slaska
seks to chyba wszystkie zachowania seksualne uprawiane w parze ;) oral, petting itp. i z czego rżysz?

Gość mielonka_slaska
moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie?

A ja właśnie lubię penetrację , nie mogę się doczekać kiedy facet we mnie wejdzie , cała reszta to takie przedbiegi , penetracja to jest to o co w tym seksie chodzi :)

Gość bosnteresowaća ale w ostrogach
Czy autorka wie czego chce ? Moze chodzi o zainteresować swoimi potrzebami seksualnymi forumowiczów. Bo jeśli chodzi o jej partnera, i jego reakcję na jej oczekiwania łóżkowe, to co innym osobom do tego. To jej partner zadecyduje, czy taka forma współżycia mu odpowiada. I to on zadecyduje, czy zostanie w zwiazku, czy poszuka sobie innej kobiety.

Gość mielonka_slaska
do bosnteresowaća ale w ostrogach z takim podejsciem to cale te forum jest bezs sensu. a nie mozna po prostu pogadac? Nie szukam porad ktore zmienia moje zycie, tylko sie odstresowuje po pracy na kafe

Gość stosunek
Czy stosunek sprawia CI przykrość, może ból , a może jakieś zahamowania wynikające z obaw zajścia w ciąże chorób przenoszonych drogą płciową .....a może do stosunku dochodzi zbyt szybko i jest za krótki a po wiadomo po zabawie. Oczywiście seks bez stosunku jest w porządku o ile odpowiada obojgu ale jak znam życie to Twój facet może być niepocieszony więc może to powodować zgrzyty, jak chcesz pogadać na GG to zapraszam 43083108

Z twoim podejsciem to wybacz ale ja chyba jestem bardziej doswiadczona w seksie niz ty....(w ogole skad to stwierdzenie ze nie jestem doswiadczona?) to widac po twoim idiotycznym pytaniu "jak z nim gadac". nijak, bo facet na to nie przystanie idiotko. predzej czy pozniej cie zdradzi.

Gość w zyciu nie mozna miec wszystk
Dziwne komentarze :D wszelkie ankiety wykazuja, ze tylko niecale 10% , a niektore nawet ze ponizej 5% kobiet ma orgazm podczas stosunku ograniczajacego sie jedynie do samej penetracji. Pozostalym 90% potrzebna jest do tego dluga gra wstepna obejmujaca pieszczoty wielu stref erogennych w tym oczywiscie lechtaczki. A tu nagle sie okazuje, ze co druga pragnie seksu na zasadzie wloz-wyjmij ;D Owszem, jest mnoooooostwo kobiet dla ktorych do osiagniecia satysfakcji seksualnej typowa penetracja nie jest W OGOLE potrzebna. I nie jest to moja opinia, ale seksuologow.

Gość stosunek
wydaje mi się że Koleżanka szuka osób o podobnych problemach/potrzebach to chyba normalne każdy szuka podobnych sobie żeby nie czuć się jak dziwak a ile w ogóle Koleżanka ma lat i Twój Partner

Gość mielonka_slaska
ciasteczko sie rzuca ;) co do samego stosunku to nie ma bolu ani przykrosci, po prostu nie mam z tego przyjemnosci zadnej, wiec jest dosc...nudny?

Przepraszam, ale nie o to mi chodzi. Mnie tez jako taki stosunek przyjemnosci nie sprawia ALE nie wyobrazam sobie seksu bez tego!! Gdzie napisalam, ze potrzeba tylko wloz wyjmij? Jak juz jestem mocno pobudzona to chce zeby mi wsadzil i tyle, az mnie nosi o to! I sobie dodatkowo sama reka w trakcie pomagam i jest super. PROBLEM?

Gość mielonka_slaska
mam 28 lat, partner 25

Gość znudzony.malzenstwem
Wlasnie opisalem swoja sytuacje w nowym temacie... Zapewniam Cie ze Twoj facet Cie zdradzi. Sex jest potrzebny i zajebiscie wazny!! Moze to zwierzece ale to jak glod - musisz go zaspokoic.

Gość mielonka_slaska
mamy mnostwo seksu

Nie rozumiem za bardzo jak seks z chłopakiem którego sie pragnie (kocha) może być nudny? Sama przyjemność w tym jest że oddajesz się cała ukochanemu. Chyba że nic do niego nie czujesz... to inna sprawa

Gość bosa ale w ostrogach
Już wiem ! To Twój partner jest ^^ dupą w kołnierzyku ^^ skoro nie potrafi sprawiać Ci satysfakcji. Koniecznie zmień faceta, bo ten z którym jesteś, jest chyba wybrakowany. Tralala

Gość mielonka_slaska
nigdy nie patrzylam na seks jak na "oddawanie sie" i takie podejscie jest mi obce. kocham go.

Ja rozumiem, ze sam stosunek fajerwerkow nie powoduje, ale od czego reke masz?? Albo facet tez niech ci pomaga palcem (w odbycie...), a ty sie jeszcze baw reka. Jak to moze byc nudne?! Co wstydzisz sie?!

Gość mielonka_slaska
hehe alez daje mi satysfakcje, nie wiem juz, chyba niewyraznie piszę ;)

Gość znudzony.malzenstwem
Mnostwo sexu bes sexu... - tak się da? Ja rozumiem oral itp. ale sex to sex i nie zastapisz go zabawami. Ale skoro nie lubisz sexu klasycznego to na forum sie do niego nie przekonasz, wiec albo zaakceptuj taki stan rzeczy albo zmien faceta bo nie umie Cie zachecic...

Sorry, ale facet mimo wszystko to nie maszyna do rzniecia z umiejetnosciami jasnowidza, co sie wielce ksiezniczce podoba. Trzeba mu pomoc. Wiec dupa to moze ty jestes.

To jest oddawanie siebie, a raczej swego ciała tylko większość właśnie o tym nie myśli. Nie widzi seksu jako aktu miłosnego tylko zwykłego mechanizmu by się zaspokoić i to jest przykre no ale cóż... :)

Gość mielonka_slaska
niby tak, ciasteczkowa_mi, trudno jednak zmuszac sie do czegos czego sie nie lubi w seksie. mysle ze czulabym pozniej niechec do niego a moze i do siebie.

Gość mielonka_slaska
izka89 nie wiem za bardzo o co ci chodzi ;) oddawanie ciala to jest po smierci na przeszczepy. znudzony malzenstwem-- sex to sex ale sex to nie stosunek seksualny ;) ciasteczkowa-ignor ;) nie musze gadac z kims kto nie potrafi nie rzucac miesem

Gość w zyciu nie mozna miec wszystk
Tak, to moze byc problem! Jezeli mezczyzna sie zbyt spieszy, albo nie do konca sobie radzi z gra wstepna to stosunek moze byc problemem. Bo autorka czuje niedosyt pieszczot (zwlaszcza tych w ramach gry wstepnej) O ile nie jest wystarczajaco pobudzona to jest oczywiste, ze stosunek pochwoowy nie bedzie jej sprawial nalezytej przyjemnosci. Jerdyne wyjscie powiedziec partnerowi wprost, ze potrzebuje wiecej gry wstepnej bo taki seks jej nie satysfakcjonuje. ;) ale nie kazdy facet ma ochote sie zmienic - ja ze swoim bylym przeprowadzilam mnooooostwo rozmow na inny co prawda temat, ale. Nawet powiedzenie prosto z mostu, ze wole celibat niz tak beznadziejny seks nie bylo w stanie zmienic jego zwyczajow - dlatego wierze, ze sa faceci nieedukowalni w sprawach seksu. Ale czy tak jest w tym przypadku warto sprawdzic - a noz dozna olsnienia? ;)