Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test ciazowy 2012

Kto-tak jak ja- dzisiaj robi test ciazowy?

Polecane posty

Gość test ciazowy 2012
Tak wie, badania na tokso dla siebie i kotow, koty z nami nie spia w lozku i nie laza po blatach w kuchni. Po prostu higiena, badania i nie calowac kociakow ( a bedzie to trudne :) )

Gość nie lubie kotów....
moja mama podrapal kot jak była w ciazy z pierwszym dzieckiem, poroniła, toxoplazmoza,

Gość test ciazowy 2012
zadzwonie do lekarza i pogadam co i jak. Dzisiaj jeszcze dla superpewnosci zrobie 3 test hehe i jak pozytywny to powiem mezowi

test ciazowy 2012 mówiłam Ci że wszystko wskazuje na ciążę :D super kochana cieszę się wraz z Tobą , dołącz do nas na kwietniowe forum ciężarówek będziemy razem przeżywać radości naszego stanu i wspólnie oczekiwac na maluszki

Gość melciaaaa28
Gratuluje dwoch kresek!!! :) Napisz czy powiedzialas mezowi i jak zareagowal. Powiedz mu koniecznie, niech sie chlop cieszy razem z toba!! . Ja za 3 tygodnie rodze i tez sie boje i ciesze jednoczesnie :)

Gość test ciazowy 2012
:) Melcia- zycze powodzenia i latwego porodu :) Powiedzialam mezowi, zrobilam to w sposob moze oklepany, ale coz :) kpilam 2 malutkie skarpetki i dalam w pudeleczku. Zobaczyl, ucieszyl sie i dal buziaka. Oboje jednak jestesmy ostroznymi optymistami:) Jakby nie bylo, 5 lat staran i nagle ni stad ni zowad ciaza, wiec mozna byc ostroznym :) dopiero jak pojde za tydzien do lekarza- ( niby 2 tyg. po planowanym terminie miesiaczki by mogl potwierdzic-i lekarz potwierdzi to bede sie cieszyc. pozdrawiam :)

Gość super23
gratulejszyn:)