Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

przystojny brunecie w okularach samotnymi wieczorami czekam na ciebie

Polecane posty

Zaczne od tego, ze mieszkam sam, wiec na co dzien nie mam niestety bezposredniego kontatu z moimi bliskimi. Mimo wszystko staramy sie czesto odwiedzac, dzwonic. Rodzina jest dla mnie bardzo wazna, co staram sie czesto podkreslac. Myslac o trosce o bliskie osoby pierwsza mysla, jaka przychodzi mi do glowy jest wsparcie wzajemne, szczerosc, a takze szacunek który powinien byc podstawa relacji zarówno w rodzinie, jak i gronie przyjaciól...ciezko tak opisac swoimi slowami...moze kiedy mialbym kogos, o kogo móglbym sie troszczyc kazdego dnia, nie mialbym klopotow ze sprecyzowaniem odpowiedzi na twoje pytanie fiku mikuu.

nie uciekłam brunecie :) jedno pytanie pcha sie na usta, rodzina jest dla ciebie ważna a mieszkasz sam, nie założyleś własnej rodziny? no wiesz jestes w takim wieku że większośc ma rodiznę

niestety tak potoczylo sie moje zycie, ze nie mam jeszcze wlasnej rodziny. Zawsze bardzo wazna byla moja praca, która jest zarówno moja pasja, dlatego odkladalem zalozenie rodziny na pozniej, az zrobilo sie troche 'za pozno' ...

dziękuję za odpowiedź :0 migotko, lepiej zapytac niż się potem dowiedzieć że to mąż, którego żona nie rozumie :)

teraz pytanie do ciebie, fiku, jesli mozna... Jakie masz zainteresowania, jak wyglada twoje zycie, czym sie zajmujesz, co lubisz robic, czego nie, jak spedzasz wolny czas... ?

chciałbyś uchylić rąbka tajemnicy co to za pasja, czy publiczne zwierzenia nie odpowiadają ci?' fiku, dlaczego chcialabys uchylic rabka spodnicy publicznie i pytasz czy jemu odpowiada publiczne zezwierzecenie? ale wy jestescie dziwni, spadam :*

jak ja mam w siebei wierzyć skoro nikt we mnie nei wierzy :( dostaje tylko mądre raDY PODCINAJĄCE MI SKRZYDŁA :(

fiku mikuuu jak ja mam w siebei wierzyć skoro nikt we mnie nei wierzy dostaje tylko mądre raDY PODCINAJĄCE MI SKRZYDŁA sluchaj wlasnego serca i rozumu :)

właśnie skończyłam studia, lubiłam studia, spędzałam na uczeleni 3/4 czasu, siedziałam w książkach jak prawdziwy mól :) to było moje wiodące zaintersowanie, lubilam to teraz musze pokierowac swoim życiem, mam pewne koncepcje jak, ale nei wiem jak pójdize zich urzeczywistnieniem jak spedzam wolny czas? - generalnei jestem domatorem, czasem kino, czasem jakiś przyjecielski wypad :)

W czasie twojej nieobecnosci na forum przejrzalem je cale w poszukiwaniu jakis informacji o tobie, ale szczerze mówiac na co zdadza sie niepotwierdzone informacje z niepewnego zródla. Zaciekawilo mnie tylko jedno, czy rzeczywiscie jestes blondynka...?

fiku mikuuu nie uciekłam brunecie jedno pytanie pcha sie na usta, rodzina jest dla ciebie ważna a mieszkasz sam, nie założyleś własnej rodziny? no wiesz jestes w takim wieku że większośc ma rodiznę mnie równiez pcha sie na usta jedo pytanie, jak uklada sie Twoje zycie, jesli o to chodzi? Wybacz, ze tak bezposrednio:)