Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

przystojny brunecie w okularach samotnymi wieczorami czekam na ciebie

Polecane posty

moje życie uczuciowe nie układa się wcale :) i gdzie tu w ogóle mówić o życiu rodzinnym (w sensie zakładania przeze mnie rodziny)

nie dane mi wniknąc w motywy facetów i to chyba dobrze dla mnie, bo mogłabym stracić wiarę w płeć przeciwną

wiele rzeczy, pisałam o tym juz tyle razy na kafe ... w skrócie: - by był mądrzejszy i silniejszy ode mnie, - by był dobrym człowiekiem. - by nie kochał

ufff... juz sie przestraszylem :) Mysle, ze spokojnie spelnilnilbym wszystkie wymagania :)

Gość bu ah ha ha hahahah
przylazł chętny na puknięcie naiwnej 18 z netu i to dziewicy :classic_cool:🖐️ fiku nie daj się bo w piekle skończysz za cudzołóstwo

Gość bu ah ha ha hahahah
"- by był mądrzejszy i silniejszy ode mnie," a potem laski na kafe mają bulwers FACICIIII TO PROSTAKIIIIIIII BO SZUKAJA SOBIE GŁUPSZYCH LASEKKKKKKKK :D:D:D:D a każda chce mądrzejszego od niej :classic_cool:

Gość BrooklynBounceaffera
ulala. szykuj kasę na obrączkę. udało ci sie zainteresować najbardziej dziwną laskę na kafe.

Gość bu ah ha ha hahahah
żaden facet nie będzie szanował tępej strzały z kafe. Taka to dylko do dawania dupy, garów i odkurzania. Jak to mówią niemcy: kobieta to zwierzę domowe żeńskiego rodzaju. :classic_cool:

Gość bu ah ha ha hahahah
tate posuwa mnie w anus odkurzaczem :o

Gość kurna no nie mogeeeeeeeeeeeeee
na pewno nie taki facet jak on nie bedzie jej szanowac, widać , ze normalny, przystojny, a ona panna nikt z kafeteri, jeszcze idiotka

nie posmarkajce się z zazdrości, pomarańcze. a wam radzę przejść na maila, to nie zobowiązuje, a tu wam żyć nie dadzą 🖐️