Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka82

zle pokierowalam swoim zyciem

Polecane posty

Gość oliwka82
Odnosząc się do Twojej wcześniejsze wypowiedzi - fakt, z czasem pojawia się potrzeba stabilizacji. Mi udało się w tym chorym zawodzie wygospodarować czas na założenie rodziny. Teraz mój m. namawia mnie na 2 dziecko, ale trudno się zdecydować na taki krok skoro nie spełniam się zawodowo i mam wiele do zrobienia. Z jednej strony rodzina to wielka radość i wsparcie, jest do kogo wracać i dla kogo żyć. drugiej strony to wielkie obciążenie. Ciągle nie dosypiam, ciągle trzeba sprzątać, gotować i nie ma czasu na przyjemności czy naukę tyle ile wcześniej. A kiedy jest już czas to nie ma siły lub ochoty . A co u Ciebie? Jakie masz plany w sprawach osobistych? Opowiem ci jutro chetnie ale teraz musze uciekac. Napisze jutro, jak chcez odezwije sie na gg 11181007 kaja :) Dobrej nocy

Gość Edpif-Paf
To nie jakiś przygłup tylko "Owca". :classic_cool: Nie obrażać mi tu Owieczki bo zaraz będzie wpierdol wy tufty bez szkoły:classic_cool:

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix
Tyle mozna mi zarzucic - brak docenienia sw. Franciszka i mnie zniszczyl ten sw. Franciszek postem i tyle. Ale to jest BRAK ZACHODNIEJ figury na Rzym. Tyle mogliscie miec przy ich idealach jako GALILEA i tyle. Tyle mogliscie miec - tak oni leca , a jak nie leca to lecieli - jak ktos ocalal to sie nie da. I wiecie sa to ludzie LONDYN , ktorzy WBILI GWOZDZIA do trumny Rzymowi. Bo wszyscy tak chcieli. Tam ta Brygida tyle ile, ale tam sie liczy GWOZDZ wiecie. GWOZDZ DO TRUMNY PAPIEZA.Kto wie czy nie posylali gwozdzi do Rzymu przybijajac wieko kolejnej trumny - ta sluzba. Tak leciala chyba sluzba przez zalozycielami bankow. Oni tam najrozniej lecieli - to byl ich NJSTRASSZNIEJSZY POWROT i chyba tak wiecie doszlo do Hooka i do Grew. W taki sposob - gwozdziem do trumny papieza wiecie kolejnym z Londynu i z tego zostala w londynie wszystkim i w Angli ZUPA Z GWOZDZIA. No i tak lecialo dalej. Ale ten poglad byl i co teraz? Co dalej?Z tego jest Polska do dzis bo wy mieliscie koralik a oni ZUPE Z GWOZDZIA przez was i tyle. Takie cos. I Elzbieta 1 o was stala. Takie rzeczy to sa. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

tak sie zaczely Zielone Swiatki bo co ta Elzbieta 1 zrobila ze dalej nie bylo co jesc. I tak kazali ludziom wiecie czy nie - ludzie sami zaczeli gwozdki sypac do misek i na to jedzenie ze najwyzej zostana z zupa z gwozdzia. Bo wiecie takie mieli poglady i tyle. I tak wrocila ta sluzba liturgiczna ale wrocili WTEDY BEZ POLSKI i ten kawalek ich historii jest BEZ POLSKI. I co to sie stalo? I pozniej znowu wrocili i wtedy im tu podarowali predkosc swiatla a czemu? Czemu to sie tak stalo? Ja uwazam, ze ogrywali wczesniejszy powrot GWOZDZIEM wiecie i tyle. Ale jaki oni mieli gwozdz a ludzie mieli GWOZDZIKI i z tego sa GOZDZIKI taka przyprawa bo chyba Afryka im mowila, ze oni nawet PLOTOW nie moga stawiac. Kto wynalazl gwozdzia? Takie rzeczy to sa. I ogrywali tego gwozdzia w Polsce i wrocili i osiagneli sukces , ktory trwa do dzis. No wlasnie :( Czy to jest sukces? Najwyzej Apokalipsa i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Oliwka, na zmianę nie jest za późno. Jeśli będziesz kontynuowała pracę, której nie lubisz wpędzisz się we frustrację, depresję, obłęd. Nie można całe życie robić czegoś, czego się nie lubi! Czytałam gdzieś tekst o kobietach, które dopiero po czterdziestce zmieniły o 180 stopni swoje życie, a Ty nie masz nawet 30 lat, wiec wszystko przed Tobą. Jedyne co to musisz naprawdę mocno się zastanowić, co Cie kręci, co dałoby Ci prawdziwą frajdę. Powodzenia w szukaniu

Gość oliwka82
Mam wrażenie że powinnam polecieć na Marsa w celu jego eksploracji. To nieprawiedliwe,że sonda/łazik "Curiosity"może a ja nie.:(

To sie chyba zaczelo od plotow i roznych przypraw zeby mozna bylo stawiac ploty.Bo w Anglii mogli byc wszyscy tylko PLOTY nie pasowaly. A czemu? Albo pasowaly ale nie do konca - od Irlandii czy gdzie granica? Albo po tej Elzbiecie 1 czy za niej, ze taka krolowa a plotow nie moga stawiac i tak sie ja ogrywa i tak dalej. No ale co to plot i tak sie zaczely zielone swiatki i chyba w Afryce GWOZDZ wynalezli. Skad sa gwozdzie? Nie wtedy ale ogolnie. kto wynalazl gwozdzia - ze stali. Z METALU, ze wbijasz gwozdzia. Takie cos to jest poczatek Zielonych Swiatkow w sumie - oni mieli szkoly z GWOZDZIA czy gozdzika? Ja sie tym nie interesuje. Ale jakos tak. i to bylo wszystko bez Polski i ile tu jest Zielonych Swiatkow, ludzi w ogole nie stad.Nic z polska wspolnego - przyjechali zeby sie miec dobrze, poklonowani, poodowani. Cala slaska rodzina, adopcja sie stracila. Zwlaszcza za komuny - tak do niej doszlo i to bylo dalsze niszczenie Polski na pass USA. Bo co ja sie tak obrazilam - oni maja wladze i ja sie nie dam. KK jest nizej - jedynie Koralik macie jeszcze ale to jest poglad po prostu SZALONY i tak dalej. Lepiej w to nie wnikac i tez rodzina krolewska w Londynie i tyle. A reszta? Zielony Swiatek jest wyzej. Ja sie nie dam. Gdzie wasze papierowe wartosci? Jeden sklepik Zielonego Swiatka. GDZIE MOJA rENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość Nie jestem zabawką ..
Oliwka.Mam podobnie. Też czasem nachodzi mnie takie wewnętrzne przeświadczenie,że jestem wybrana przez Boga by rządzić światem. :( Ale spoko.Za 4 lata na Igrzyskach w Rio zamiast Windsurfingu ma być oficjalnie do dyscyplin olimpijskich wprowadzony Kite-Surfing. :) Będę mogła udowodnić,że stać mnie na wszystko.Stać mnie na zwycięstwo.:)

Ide juz z tego watku i wam go nie zajezdzam, ale widac ze Afryka RPA zaczelo kopac gwozdziem w ziemi i mysleli ze maja racje. A mieli? A Zydzi lecieli inaczej... chociaz? Ale ograli ich w sumie. O ile cos mieli racji. I lecieli tylko metalem. Tylko. Tylko kopac - nic wiecej. Wszyscy walnieci. A te szkoly w Londynie to SZKOLA DLA SZKOLY. I sie skonczylo. jaki sens to mialo? I powiem wam tak sie zaczelo po co w ogole jest szkola? A chyba na Grecje postawili, ale z tego nie bylo Afryki czy Afryka sie smiala. I trzymali z Grecja? Ja nie wiem jak to wtedy bylo i tyle. No a teraz co z tego zrozumiec? Grecja musi byc? Moze wiecie oni sami sie porozwalali, ze z Grecja nie wygraja. Zostaje im Francja. Takie cos. Ityle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

sorry ze tu przyszlam na ten watek - ja tylko staram sie WYWALCZAC SWOJA RENTE - przykro mi. Zostala mi odebrana - kto daje i odbiera PO PIEKLE SIE PONIEWIERA i tak to staram sie ISTNIEC na kafe ,ktora mnie zniszczyla IP , stalym adresem i numerem??? konta by nikogo nie potepic na wiecznosc za to, ze sie odbiera rzeczy, ktore sie ktos decyduje dac. A kto w sumie? I powiem wam gdyby nie tragiczna sytuacja zyciowa i CALE ZYCIE W POLSCE - to chyba jakas MAKABRA jest to panstwo to nawet bym na te kase nie naplula, ale ... no coz... taka to jest kasa. A tak ja chce - bo to szkoda sliny - naprawde. I tyle. No ale takie panstwo - niestety... nie moge nawet na te pieniadze napluc. Nie na wartosci ich. Na sama kase. od kogo. i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie juz niszcze cala rodzine krolewska ze nic nie warci. Zostaje tylko krolowa. I tyle. Czy im to starczy zeby nie wyleciec? A inni? Chyba rozumiecie ile mnie to obchodzi i tyle. Ja nawet OCHRZCZONA NIE JESTEM W POLSCE. I nie to, ze wcale po prostu OBSIKANA. Dalibyscie sie? I tyle. A reszta? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ten ksiaze Karol KIMKOLWIEK jest to chyba powinien umiec CZYTAC I PISAC, nie? Byl adres z banku na paczce? Gdzie paczke wyslal? I tak po nim. Jaka on wlasciwie ma rele. Bo mieliy Elzbiete 1 i maja co jesc, a tak? A mnie to nie obchodzi. To jest paczka mojej matki i jej pieniadze. To sie dowiem to sie CIULICO CHUJ Naucz sama zarabiac bez szkoly ,polskiego rodowodu na szkole i megele CHRABIEEGo =- tpo ciulochuje krllewskie bez bud zostajecie bankowych i szkolnych - co wy sobie wszyscy nie muyslicie? Ile te morderstwa nbeda trwac. I po co ta paczka byla wy idioci? Ona jest moja -= tak sie COIULOCHUJE wszyscy urzadziliscie mna, moim ojcem i ta paczka ze sobie to ZEZRYJCIE i obyscie wq PIEKLESIE SMAZYLI jak caly ten parlament i wasz KK a mniem sie ODP{IERDOLCIE tak smrdzoicie dla mnie - nie wiem czy -wydzielacie jakis ODOR ktortegho ani LUCYFWER nie wydziela - mopj naj;leposzy kumpel na was LUCYFER I KAIn - cala rodzina z Kainem - jak oni chca dac rade im i mnie. Co mpozna zarobic z KAINEM a jesc? Ale poni sa - paczka ich ale PIEKLO TEZ!!! sama ich tam wysle bo mieli rozkrasc io bylabym mezatka przynajmnieiu a tak? I koneic. Niech kradna zale chyba rozukmieja gdzie ich koniec za MENGELE ADOLFA HIKTLERA po cichu i cala rodzine z Kainem, Szute iu brata Konfidentaq a gtertaz starego bratowej z 4 pasami USa i umowa oo prace na SZATANA , za mojk pass niemiecki - brak stalej pracy tam za 3 anowq Ewangelistow - za poczte zniszczona mi , za klamstwa - tam gdzie wasz W PIEKLE!!! za cale zycie kjlamstw i NIGDUY SIE NIE OCHRZCZE - zawsze na was ze oprcz kasy I MORDESRTSTWA NIC WIECEJ i zebyscid sie POZARZYNALI WSZYSCY W RTEJ POSLCE - tak wam zycze - wszyscy taka kariera GOWNO SIK TLEN i pranie forsy 9i szkoly jak w Londynie. LONDYNSKIE i obyscie marnie skonczyli takie macie panstwo ale MACIE. PORODU MATKI bo nie docenilam poprodu - otoz macie POROD i koniec.A rodzine z R , ale mnie w taki szhit nie mieszajcie - to jest WASZA rodzina -= jakis CHUJODUP cuyganski na paczke.,ludzie bez wartosci - gwodzzdzia w Afreyce pilnuja - UKRZYZUJA mnie -jakI tuyle/.Jak wy szmaty - ale scie mnie ukrzyzwoqali - no ca;lym zyciem ale sie wam nie dam WY SZMATY PODLE - do piekla wz wami za palrmamnt brytyjski a ty wielka brytanio whykurwiaj za Afryke tyle luidzi tak urzadzic NBUDAMI ZYDOW zeby mieli kredyt. A maja?I tyle. A MAJA?I koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Zycze wam rodzin KROLoWYCH BON i ojcow Adolvfow Hitlerow VEL Dr.mengele i samych sukcesow w banku i niech sie ktos nad wami zlituje BO KLONY SA MADRZEJSZE OD NORMALNYCH LIUDZI BO KLONY rzadza bo wszedzie sa klony z passami USA - noiech sie nad wami KURWY ULICTUJA zebyscie mogly co jeslc i mialy RODZINE W WIEKU 40 lat bo wasz ojciec nazywa sie DR MENgELE I ADOLGF HITLERE i pilnuje FIGURY ADOLFA HILTLERA a was przyjely KILLKUKREOTNE MORDRCZUYNIE Z KAINEM Z AFRYKI do KEVINA W POLSCE i jestescie DZIECKIEM BRYGIDEK ktorego nikt nie chcial - obsikac jedeynie obesrac moze i spusciec sie do ryja - takie miejcie zycie a pozniej sie zastanbawiajcie czy mnie mozna urAazic - w Polsce nie. W Polsce nic mnie juz nie urazi naet jak mi GOWNA NA LEB wysypiecie bo TACY JESTECIE !!!M Zwalacie sie wszystkim na leb i srtacie wiec mnie NICZYMMNIE ZGORSZYCIE 0-NICZYM - srtajcoie i lejcie!!! Taka macie kulture - powodzenia MORDERCY

Nie wiem czy zle pookierowalam swoim zyuciem - NIE ZOSTALAM oddana do domu dziecka w Anglii, jestem PPORWANA. 40 lat jest paczka, za ktora NIKT sie nie dal. jest to ludzka tragedia. Tylko Miroslawa Chuj ciul moze sobie roscic do niej prawa - zabojczyni co najmniej 5 osob w tym ksiedza. Mezatka na jakas pierdolona lyzke i widelec ,ktora mialam ograna GWOZDZIEM do trumny i nie umarlam., a po0wiojnnam takl bylam chora w Poslce i taka NA ZAWSZE robie wam opinie ze op[rocz SZCZANIA I SRANiA na leb nie prezxentujecie soba nic wiecej i sie ODKURWCIE ode mnie - po co mi byl pass USA? Bo nbabcia miala USA wysoko, a po co ich zawyrzac i na zawsze wszystko na mnie, ze nie zrobilam passu USa sobie nawet - takaNiemka i siedziaalm jak ciul w cipie z corka przewora pojabnym umyslowo dzieckiem ksiedza z Pilsuda, w koncu zatrudnilam sie w Pilsudzie i ...taka mam opinie. Znaczy jaka? ZNACZY JAKA?I tyle. A ojciec moj?Ojciec PIO to byl -jedynie ze nie spowiadal. taka mial ksywke chyba w brytyjskim paralmencie - OJCIEC PIO.I zeby mnie zabil ktos wreszcie mi zycza przez was - paczka i wy;pierdalajcie ode mnie obsiurane i obesrane gowna z mozgu polskie - tak mi wasza pomoc jest potrzebna - sire odpierdolic kurwy i alfosmny mieliscie i koniec. ja tu tylko pisze za renta i tyle. Sie podpiewrdolcie ciucloc chuje -= kazdy czlowiek ma swoja godnosc i wyjkecddzie z ctrakiego CIULSTWA PIERDOLONGO a nie siedzi tu jak cymbal =- tyle mnie obchodza skuyrwiale i schujale MORDERCZE Zielone Swiatki i KK. To sie GWOZDZIEM OGRYWA i tyle. Tyle wiecie o czymkolwiek cymbaly , nawte passu USA przez wam nie mam durne palyu zebym mogla wyjechac I W DUPIE was miecv - znowu morderstwo jakbym nawet wytjechala - wszedzie szpiegi SE CIULA WSDADXZCIE DO CIPY JAK nalezy kurwa mac i sie ODPIERDOL

ta corka przeora ani passu USA nie miala chyba i wielka bohaterka, a jk miala to SWINIA tym bardziej. Bo na poczatku studiow szlam robic pass USA, a dalej? I tyle. I wszyscy swinie i taki koniec moj. Ale pomocy nie potrzebuje od zadnej KURWY SZCZESLIWEJ I SZCZESLIWEGO ALFONSA. Paczka dawno miala byc u mnie w domu - po to tu pisze i tyle. I wiecie ja nie mam rodziny.Poszlo R jak roslina, papieros, i tak dalej. To tylko R. Moze byl TAROT na mnie rzucony ze z nimi trzymam - na R sie stawia Tarota i ktos jest chory umyslowo bo teraz rozumiem, ze nie mam rodziny, a kiedys nie rozumialam. dlatego nie wyszlam za maz i nie zamierzam i tyle. Bo sie dowiem po co mi ta rodzina. Bo tak sie zyje. Ale w Polsce nie mam - ktos po prostu tarota na mnie postawil zebym o rodzine stala. Parlament brytyjski i zrobilam sie nienormalna a jeszcze ochrzczona nie jestem i sie mnie rodzina trzymala tak chyba wzieli na R CREDIT, CIGARETTE - tyle mogli wziac - PLANT, ANIMAl to nie i przez to szlam w rosline a ci wyciagneli R z CIGARETTE takie cos to jest i tyle. I tak mialam T silnie literke T. To juz koniec. R jak renta tez wciagalo i nie wiem czy macie r bo sie dowiem panstwo ograne a r mam -no to z Tarota i tyle. RODZINA tak mi ograli zebym stala o rodzicow PARENTS. BROthER , SISTeR-wszystko R i tyle. GDZiE ejsT MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I wiecie tak mnie zgnoili nie dasc ze MOTheR FATHer tak stawiali to jeszcze BROTHER SiSTER jakby byla. Nie ma i koniec. tak mi nie pasowal pass USA. ja ich wszystkich niszcze przez to ze NIE CHCA mi zwrocic paczki bo imklony pojda. Po co mi passniemiecki? Babcia zawyzala pass USa i byla glupim ciolem a ja pass niemiecki i co z tego mam? SPERE NA TWARZY na amazon.de - ale oby ich szlag trafil za rodowod lesby jebanej w leb - po co go przyjela, z krzyzy poszedl caly gwozdz im i juz nie mogazabijac -oby doszlo tam do ZBIOROWEJ ORGII ZA WSZYSTKo i cale Niemcy SZLAG trafil ze nikt minie powiddzial ze to 3 Lucyfery sa - a was za gore Grabarke, brak fenbolu ale Polske macie. Jak sobie chcecie. I tyle. Czemu nie? Tylu GLUPKOW za nia umarlo, ze wam sie nalezuy ale reszta to juz nie przesadzjacie. I uwazajcie na jedzenie zeby wam nie poznikalo.Moze tak byc bo paczka jest zniknieta ale nie moja sie dowiem . Nie widac rodowodow. jak wylacze kpomp to bedzie widac bo niszcze cala poczte ze to nie ma sensu wszystko jak jest net i wylacze komp i paczke bedzie widac i musze ustapic Merkel i moja i tyle. A nie byc wyzej sie dowiem. A co tapaczka robi w niemczech. Ale jak mi ja ukradnie to te babe POWIESZE tyle mnie obchodzi po ZATLUCZONYM FENOLEm dziecku Kohla. Klon sie dowiem. A co poza tym? Bo sie sklonowal w burdelu. Z kim? Z polska sprzataczka chyba i tyle. GDZIE JEST MOJA RENtA????!!!! 😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :( ps/. wiecie niektore polskie sprzataczki robia sobie dzieci w burdelach w Niemczech zeby nie byly Zielonymi Swiatkami tak nimi nie sa i maja rodowody. I ten Kohl to chodzil po nagu w burdelu, a po co sam nie wiedzial. Raz przyjechala polska sprzataczka i tez byla po nagu i sie ...sklonowali.I wszyscy byli zdziwieni co to sie stalo. Ani nikogo nie walil. przyszedl se pochodzic po nagu. I tak powiedzial i mogl byc. Ale jakos tak. I palil chyba papierosy? I przyszla jakas polska ??? sprzataczka - troche mowila po niemiecku to z nia rozmawial, cwiczyl niemiecki. Siedzieli sobie zawsze, grali w cos. Wkoncu sie sklonowali. On poszedl robic kariere , a ona byla w ciazy wiecie. I nie wiedzieli co sie stalo i on powiedzial. Ale czy to byla prawda? I robili badania i wyszlo ze tak. i tyle. No i wiecie zrobilo sie CO TU ROBIC Z DZIECKIEM - mialo matke ojca, jego coraz wyzej - jakas rodzine dostal,a ja chyba z tym dzieckiem zatlukli, a jego za chwile ze sie RODZINA swoja nie przejal takie cos to jest. I na zawsze zostanie ze NAGO chodzil po burdelu - najgorszy grzech w burdelu, mozesz ale nie tylko. A oni tylko chodzili jeden i drugi i ...taki koniec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

I jeszczemialam chrzestna co stawiala na mnie tarota zebym miala GWoZDZIE w zoladku takie cos. To byla chora. Ale duzo. i tyle. ona miala na krzyzu umrzec za mnie. A ja nie jestem ochrzczona. I wiecie ja pisze za renta i to wszystko.Bo czym jest dla mnie komp - miejscem gdzie pisze ze chce swoje pieniadze i to wszystko. I mi je przysla bo to wiem i tyle.Za to nieszczesne r bo ono sie pojawia w roznych slowach i moze im sie przydac zeby nie bylo ze nie ma zadnych wroz i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!!! :( :( :( :(

Gość spokojnie.. .. ..
moim skromnym zdaniem... zapomnij o aplikacji i byciu takim prawdziwym prawnikiem, ale to nie swiadczy o braku \twoich ambicji jest wiele prac ktore mozesz wykonywac z tym co masz, ale to czy to lubisz to inna kwestia. Może sprobuj tak jal ja, znajdz jakas pasje, zajecie ktore daje ci odskocznie i dalej rob zawodowo to co robisz rozumiem jak po paru dobrych latach ta praca moze zbrzydnac ale w gruncie rzeczy to nie zla robota, choc niewdzieczna, ini tego nie zrozumieja zawsze mozesz zrobic jakas podyplomowke, nawet inna od tematu glownego prace trzeba szanowac i doceniac, a jesli trudno ja zmienic, trzena znalezc rownowage z czyms innym ja np pracuje w papierach 10 lat, wyżarło mi to mózg.. ale zaczelam bawic sie w fotografie, najpierw sama dla siebie, potem poszlo wiecej jak mam dosc do niej wracam jednak mam swiadomosc ze nigdy nie bede tak dobra jak ci co juz siedza w fotografii 10 lat i nie szaleje z tego powodu mam ja tylko dla siebie a do pracy ide i robie swoje wiem, ciezko, ale wiele osob pomysl chcialoby sie z Toba zamienic tyle tylko chcialam powiedziec,

Wiecie , sorry ze rozwalilam wam te watek ale swoja racje tez mam - z wulgaryzmami wlacznie wiecie. Bo oddano mnie do TAKIEJ JAKIEJS UPARTEJ RoDZINY??? ukladu, klamano. Stad jest cale panstwo polskie - nie ma juz figur np. Poniatowskich ani tego profesora O CALE PANSTWO MIALAM STAC , gwozdzie mi ograno, Afryke, paczke mi ukradli i wiecie ja normalnie jestem PRYWATNA OSOBA dawno w USA czegos szukam - no zycia tam , prace bym miala, ale tak mnie oddano, w jedno klamstwo w dr. Mengele i krolowa Bone i to wel Adolfa Hitlera i wiecie ta babcia stala wysoko o pass USA , ja tez mam wysoko pass USA. Niemieckiego nie chce. Ale nie wyjade nigdy do USA- najgorsze menelstwo tam to moje. i wiecie cale zycie myslac wylacznie co tu jesc, nie mam co jesc. Myslalam ze to zalezy od szkoly , przyjelam sie na PELNO PRACy na FENOL. Normalnie jednak dawno bylabym w USA. No wiecie trudno powiedziec i tak dalej , ale powiem wam ze nie studiowalabym w Polsce nie wiem kim bylabym normalnie. ta sytuacja moja to wynik JEDNEGO ZLODZIEJSTWA mojej osoby, oszustwa. Ale wasz KK to sa KOSYNIERZY dla mnie to jest madrosc KOSYNIERA, ze cos tam sa madrzy,ale kosy nie dam. takze pomocy od takich ludzi dziekuje. Z tego forum tez niczego - zniszczyliscie mnie no macie passy USA gowno sik tlen takie macie po KlASIE klonow ktora mnie rozwalila i 2 razy porwanym uczniu z USA - dziecku malym wtedy, bez passu USA do konca swoich dni, zajechanym. Takie macie passy USA i tyle Z MOJEJ TRAGEDII w Poslce i tego ucznia pass USA jest warty a ja mam wysoko zeby wiecie nikt nic nie mial do WTC ze cokolwiek zajezdzaja bo tez im bedzie ciezko , ale zostaja ciezko pracowaci tak dalej. W USA i tyle. Nawet po takim potraktowaniu ale to 2 krole ich zabily z gwozdziami z Golgoty nie mieli szans - chyba to rozumiecie. I wiecie jedyne co mieli to gwozdzie sprzedawac sie dowiem. A nie wiem jak tam bylo. Moze i sprzedawali - tak zaczeli znikac, po mnie w tym momencie jak to pisze idzie wielka zjawa - czarny cerber - ale nie umie mnie dorwac - innych umie wiec gwozdzie tez tam byly tak im przypieprzyli atom, tak umieli, ja taka nie bylam i tak obrywam za wszystko. Ale wole to niz porno i tyle. Chociaz cala sytuacja nienormalna i nie ma w ogole o czym pisac i tyle. Wnioski sami sobie ulozcie. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

tak wyglada przyszlosc wasza i Anglikow dla mnie - a Niemcow ANI TYLE. Ale patrzcie jacy ci Niemcy sa - to tu takie walenie a tu 2 co po nagu tylko chodzilo po burdelu ...sklonowalo sie i za to ich burdel zabil. Bo sie dowiem nie ma zadnego burdelu jest tylko klonowanie. Jak to nie ma. Jest. I to jak? Dziecko zabili, matke i ojca. CALA RODZINE. I tak nie maja Slaska. Bo powinni miec bo tacy sa ojciec, matka , dziecko. A tu nic. Za to. A Schroder taki nie byl. http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Kosy1863.jpg&filetimestamp=20060216114037 GdZIE jEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość Nie jestem zabawką ..
up...

ja tez mam takie przemyślenia jeśli idzie o wybory życiowe. wpierw zdałam na biologię na uś potem, gdy okazało się,że muszę ostro zakuwać i zdaję na 3 stwierdziłam,że to nie dla mnie i rzuciłam studia skończyłam turystykę, z palcem w ... bez emocji, bez zainteresowania i zaangażowania, żeby miec dyplom pracy w biurze podrózy nie cierpiałam, gdy kończyła się niedziela to przezywałam męki że 5 dni w tym syfie przede mną potem dostałam pracę w biurze w dużej fimie budowlanej. o znajomości, przyjeli mnie bo byłam pyskata i nieźle wyglądałam. mimo,iz byłam jedynym nie-inzynierem i branża totalnie z kosmosu dla mnie ale było super, świetny zespól eh bajka masa roboty duzo nauki chociazby terminologii ale dałam radę czułam się boska no ale kontarkt się skończył i koniec roboty... kolejna firma bud. już mała ale znowu syf. w innej firmie też dramat ciągle żyłam tamą atmosferą czas płynął, poznałam obecnego męża, mam dziecko, tego chciałam ale w wieku 35 lat, cięzko nagle zostac matką, siedzieć w domu, mimo iż myślałam,że to własnie to da mi szczęście, to jest ciężko, dziecko czasem tak daje popalić..... non stop mycie, sprzatanie, spacery, kupa, małe tak związane ze mną że ciągle na rękach, kochane ale wyjec. najlepsze że trafiłam kiedyś na zeszyt ćwiczeń z biologii, z znienawidzonej chemii, zaliczenia na 5 i ciągle to we mne siedzi ta biologia z której tak łatwo zrezygnowałam teraz 35 na karku, zanim małe pójdzie do przedszkola będę mieć 37... mam masę pasji i hobby ale to rękodzieło jak próbuję odskoczyć wieczorem od codzienności to np coś szyje, robię album dziecku w stylu scrapbooking to ciągle kołacze mi się w głowie "ty idiotko bawisz się w wycinanki?, wyszywasz? kredki i klej, kobito masz prawie 40"... oh tyle mi się cisnie na głowę że pewno to co napisałam to max chaos ale : 1 bład rezygnacja ze studiów 2 fatalny wybór kolejnego kierunku 3 fatalne w skutkach zasiedzenie w pracy, której sie nienawidziło 4 totalna załamka, gdy brakuje cierpliwości do dziecka 5 mimo posiadania hobby obrzydzanie go sobie z racji,że nie przynosi to korzyści (typu rozwój, zarobek)