Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Link z wikipedii

Dlaczego nikt nie wierzy w to, że mężczyzna...

Polecane posty

hyba te, co mają przewklekły, wymyślony PMS albo są wiecznie na katorżniczej diecie raczej na "przymusowym braku czegoś" - niż diecie...:P marny Twój los jeśli nie masz brobi by upolować zwierzynę mam swoje osobiście ulubione zwierzaki do tego - misie polarne - bardzo dobrzy zabójcy , mało delikatni w rozszarpywaniu ofiary i bardzo skuteczni..

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
mam na podłodze dywanik z misia polarnego - kumpel przywiózł mi z Grenlandii jakos jest mało drapieżny :classic_cool:

Gość TreleMorelee
Wina facetów, jak ię zachowują i co sobą reprezentują świadczy o nich. Przykre jest to, żę gro z nich zadaje sięz tego typu "skrzywieńcami" i biorą z nich przykład, imponuje im to i zachowująsię tak jak oni. Więcej asertywności mężczyźni, trzeba mieć swoje zasady !

większość się odchudza, a przymusu nikt nie ma :P mam swoje osobiście ulubione zwierzaki do tego - misie polarne - bardzo dobrzy zabójcy , mało delikatni w rozszarpywaniu ofiary i bardzo skuteczni.. jakby Cię taki misiek pacnął łapą, to byś nawet nie zdążył się przeżegnać ... :classic_cool:

nie, gdy patrzę przed siebie raczka spiekam w sposób klasyczny i tradycyjny, aczkolwiek konia z rzędem temu komu uda się do tego doprowadzić patrz się czasem za siebie - słońce czasem świeci z tyłu mimo , ze kolory z przodu ... pewnie komuś się uda , doprowadzić...:classic_cool:

mam na podłodze dywanik z misia polarnego - kumpel przywiózł mi z Grenlandii jakos jest mało drapieżny ten miś ma delikatny , bo leży jak kłoda - inny natomiast ma być ostry....

jakby Cię taki misiek pacnął łapą, to byś nawet nie zdążył się przeżegnać już sie przeżegnałem - miałem rozgrzeszenie przed urodzeniem - w końcu taki człowiek jak ja , musi być ubezpieczony - ma wielu wrogów , którzy chcieli by go pacnąć , czy zjeść...czy nawet (nie powiem co) :P

już sie przeżegnałem - miałem rozgrzeszenie przed urodzeniem - w końcu taki człowiek jak ja , musi być ubezpieczony - ma wielu wrogów , którzy chcieli by go pacnąć , czy zjeść...czy nawet (nie powiem co) .. czy połknąć w kawałku :classic_cool: ? Nie wymiguj się rozgrzeszeniem, bo zaraz usłyszysz diabelskie pukanie do drzwi :classic_cool:

nemezis* mam zakazy i muszę sie ich trzymać - nie wyobrażasz sobie chyba , ze mógłbym robić , co zechce - wyobraź sobie wtedy , co by to było...-:classic_cool: dlatego diabelskie pukanie wydaje się wskazane....musze wtedy rozpatrywać i myśleć...czy otworzyć....:P

lepiej nie otwieraj, pamiętaj, że diabelskie oczy to wrota do piekła... :P a jak wiadomo diabeł tkwi w takich szczegółach... no i jak to mówią śmiertelnicy, oczy są zwierciadłem duszy, nikt nie zniesie takiego widoku...:classic_cool:

rev - jak idziesz do przodu ogladając się za siebie to grozi ci zbyt bliskie spotkanie z przydrożna latarnią :classic_cool:

kto powiedział, że to będą piękne widoki :P ? w ziemskiej wizji diabeł jest szkaradny jak mało co

rev - jak idziesz do przodu ogladając się za siebie to grozi ci zbyt bliskie spotkanie z przydrożna latarnią spróbuj zachować równowagę i nie za długo patrzeć - nawet jeśli Ci się bardzo spodoba...wiem , ze to bolesne , ale trzeba patrzeć też do przodu na kolory....:P

kto powiedział, że to będą piękne widoki ? w ziemskiej wizji diabeł jest szkaradny jak mało co dlatego nie kazdej diablicy otwiera się wrota...ryzyko bywa straszne...

rev, ale PO CO? :D

Przeszłośc to jedyne czego nie da się zmienić... PO CO? :D

Przeszłośc to jedyne czego nie da się zmienić... PO CO? ja nie mówię o przeszłosci tylko o przyszłosci idącej z tyłu :classic_cool:

ja się pytam PO CO ogladac się za siebie :D

aha no to jesteśmy zasadniczo na innym poziomie abstrakcji :D w każdym badź razie pamiętaj: jak się nie obrócisz, dupa zawsze z tyłu :classic_cool:

kto nie ryzykuje ten nie pije szampana pije...w samotności ? :P p.s. to kto w końcu ma ryzykować? diablica czy ruchacz , czy normalny, a może ten pośrodku? :P

aha no to jesteśmy zasadniczo na innym poziomie abstrakcji w każdym badź razie pamiętaj: jak się nie obrócisz, d**a zawsze z tyłu uważasz , ze każdy z przodu chcę tylko patrzeć na dupę? :P - to smutne i niesprawiedliwe....;)

pije...w samotności ? tego nie lubię:P p.s. to kto w końcu ma ryzykować? diablica czy ruchacz , czy normalny, a może ten pośrodku? każdy bez wyjątku - gdyby od początku istnienia człowiek nie ryzykował, to ludzki gatunek by wymarł - gdyby przodkowie człowieka nie podejmowali wyzwania i nie atakowali mamutów i innych zwierząt to by wymarli :P tak samo rzecz się tyczy wszystkiego : wynalazków, sztuki, literatury. W najlepszym wypadku do tej pory siedzielibyśmy w jakiniach :classic_cool:

Nie godze się :P takie wyłącznie leżenie i pachnienie i nic nie robienie jest nudne i niekorzystne :P

zależy od faceta, na pewno znajdą się i tacy :P myślę, że jest ich tyle samo co kobiet lubiących ciepłe, leniwe kluseczki :P