Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca się kobieta

Nie mogę go doprowadzić lodem

Polecane posty

Ech juz próbowałam na różne sposoby. Ostatnio tak sie wygimnastykowalam przez jakies chyba dobre 20minut i nic. On lezal bylo mu dobrze ale nie doszedl. A ja sie w koncu zmeczylam i sobie odpuscilam:-(

Może po prostu zapytaj wprost czy dobrze mu jak robisz loda, czy coś robisz źle, co lubi najbardziej, a jak jego wskazówki nie pomogą to po prostu spytaj wprost dlaczego nigdy nie dojdzie jak robisz lodzika

No zapytam mu sie. Bo mnie to irytuje jak mu obciagam a on nic. Moze faktycznie on woli jakos inaczej... :-)

Gość gęsią skórka
boski temat ;)

Gość bosko i ostro
Tak pamietam dokladnie bosko obciagasz i ostro az wiory leca.👋

Gość ereeAGFS
SŁODKA IDIOTKO, od lodu tak jak i w zimnej wodzie każdemu klapie, chyba że jest kaczorem, to przepraszam.

Gość TMPlar
Jestem facetem i odpowiedź jest prosta. Miałem takie przypadki. Jeśli w seksie dochodzi szybko to może tak być, że mu się bardzo podoba robienie loda, ale w pewnym moemencie trzeba zrobić mocniej/bardziej namiętnie żeby doszedł. Co do gardłą to mnie nie bierze to w ogóle. Dużo masturbacji (2 lata mówiłaś) może spowodować, że zajmie trochę czasu zanim zacznie dochodzić, ale musi przetać. Może trzeba dokończyć ręka + usta?

Gość aska dobra rada
Mialam podobny problem z moim chlopem az odkrylam pewne miejsce na jego czlonku. Wystarczy ze je polize, pocaluje, namietnie sie przyssam do niego a on strzela jak opetany :P Jak sie konczy glowka a zaczyna reszta czlonka to tam jest chyba wedzidelko? tak to sie nazywa chyba. Dokladnie to miejsce. Sproboj :)

Gość Wódz Szczota Bromden
Znam ten problem z odwrotnej strony, sam trudno kończę podczas robienia loda. Myślę, że dobrym wyjściem jest, kiedy już zrobisz wszystko a efektu finalnego nie będzie, pomóc sobie trochę ręką i jak podczujesz, że dochodzi, wziąć znowu do ust. Jest też wariant tego rozwiązania, zapewniający dodatkowe bonusy jemu i Tobie, jeśli on lubi sobie robić sam a Ty lubisz patrzeć: zacznij, doprowadź go do tego momentu, w którym Twoje wysiłki przestają przynosić skutek i wtedy niech on sam sobie robi a Ty bądź czujna i weź do ust, kiedy będziesz widzieć, że już pora.

Gość bravo aska d r
trafiłaś w sedno - -tzn w wędzidełko :*

Gość Zastanawiajacą sie kobieta
Dzięki waszym radom i mojej determinacji w końcu sie udało. I było super! Zrobiłam mu długiego, namiętnego i z wytryskiem loda. On był zadowolony i ja też! Trochę ustami, trochę rączką i poszło...:-)

Gość gracja niebiańska
widzisz połączenie rączki i ust jest złotym środkiem, uwielbam mojego doprowadzać do wytrysku mmmm

Gość bosko i ostro
Pamietam pamietam dobrze obciagasz z polykiem tylko ci nosem wyplywa jeszcze troche wprawy i bedziesz dobra obciagara.

A co dla mojego faceta mogę być najlepszą na świecie obciągarą. Lubię mężczyźnie sprawiać przyjemność. Gdy mu jest dobrze to mi też:-)

A co dla mojego faceta mogę być najlepszą na świecie obciągarą. Lubię mężczyźnie sprawiać przyjemność. Gdy mu jest dobrze to mi też:-)