Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antycyc

Nie chcę karmić piersią i nie będę tego robić nawet w szpitalu

Polecane posty

skorpo masz takie super cialo proponuje zatrudnic sie w burdelu i podzielic sie nim z klientami, albo sesje w ckmie poki jeszcze Cie nikt nie zaplodnił i nie wygladasz jak krowa a potem jak mleczarnia chodzaca:D :D :D przykro mi ale roszpunka to nie ja, ale milo mi;) reasumujac mleko modyfikowane jest lepsze od mleka matki.

Gość Kafeteriana89
i tak juz nikt Ci nie uwierzy ;) jestes tylko zwykłą babą o ilorazie inteligencji mniejszym niż 70 iQ, i oczywiście z rodziny krów...eh krów to nawet do burdelu nie przyjmą;)

Gość firlomena
Mm to mierna imitacja.

Gość tez nie karmiaca!
Dzięki Kafateriana89, dobrze, że ktoś ma takie samo zdanie jak ja i widzi, ze tutaj jakaś krowopochodna chce nami pomiatać;) eh kompromitacja, idz sama do burdelu, ale takiego co zapładniją krowy;)

Gość ,,
.

Gość oj tammmm oj tam
AnKa^^ mleko mamy jest najlepsze i zawsze tak będzie :)

Gość jedno pytanie........
skoro mleko matki jest odpadem procesu laktacyjnego, to co niby jest jej glownym produktem??? :P

pot jest glownym skladnikiem mleko matki jest odpadem, zginilizna, czyms okropnym smierdzacym i brudzacym, to niepohamowany wytrisk bialej substancji, to nawet gorsze niz kupa

Gość ło matkoooooooooooooo
AnKa^^ idź się leczyć bo ty chora jestes

matki karmiące piersią gniją od środka i dlatego to wszystko tak capi z ich wymion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tez nie karmiaca!
widze ze jadłas gówno, no no to stąd ten brak rozumu;)

Gość tez nie karmiaca!
ojej mialas konto na Garnek.pl... bidulka dzieciak z wiochy

Ankaaaaaa? Psychiatra Ci nie mowil, ze lekow ktore Ci zapisal nie wolno tak z dnia na dzien odstawiac..? :o

Gość kotekuuu
ojoj Anka ale masz podniete pisząc takie rzeczy, Ty masz Zespół Tourette'a

Gość nusia......
Tak jak pisalam nie karmilam ale w zyciu by mi nie przyszlo wyzywac moje kolezanki ktore tak robily one tez mnie nie potepialy dziewczyny opamietajcie sie po co te klotnie kazda z nas robi co chce bo to jej dzieci i zycie....nie rozumiem was....

nusia zalozylam ten topik nie po to sie klocic a porozmawiac z mamusiami takie jak ja, ale agresja rodzi agresje... wystarczy przejsc na pierwsze strony zeby sie zorientowac kto zaczał

aha, własnie przejrzałam pierwszą stronę, pisałam z nicku antycyc, prosze spojrzec jak grzecznie probowałam, a do jakiej nbiałej goraczki mnie tu doprowadzily niektore zasciankowe babska z wymionami!

taaaaa, nawet sama ze soba pisalas. I kazdemu z tych nickow nadalas inna biografie...

piszę również na innych forach, czasmi jak juz bylam zalogowana na swoim pisalam i tutaj, nawet nie robilam tego specjalnie nie zalezy mi na zdaniu dojarek powaznie jestescie czyms nizej niz ludzie jestescie zwierzetami pozbawionymi kultury! Prfzyszłośc w mleku modyfikowanym, jeszcze z biegiem czasu jak czlowiek bedzie dalej się rozwijał nie bedzie w ogole mleka w piersiach matki. Pamietajcie nie karmcie, bo mozna zaczac gnic od srodka:D to mleko zatruwa organizm to jakas choroba, nie wiem co jeszcze jak kiła, aids, masakara!

taaaaa...tak sie mylisz, ze az sie zgadzasz jako Anka ze zdaniem antycyca...np.na str.10 ciekawe skad takie rozdwojenie jazni..?

oczywiscie, przyszlosc w zywnosci modyfikowanej :o jaaaasneeee. Uwazaj zeby Ci czulki nie urosly... Zegnam

Gość raszpura
nawet idiotki przeczytac poprawnie nie potraficie :o

najwazniejssze jest to ze sa kobiety ktore swoim dzieciom nie robią krzywy karmiac ich sflaczalym cycem i dzieki bogu pozbylysmy sie wlasnie jednej takiej zdesperowanej na tym forum. Kolezanki nie karmiące proponuje przekonywac osoby ze swojego towarzystwa zeby nie karmily badz przesatly karmic, mnie sie udalo pare osob opdzwyczaic od tego, moze dzieki nam na tym swiecie bedzie w koncu lepiej!

Gość tez nie karmiaca!
Ale za to nigdy nie pozbędziecie sie tek Anki^^ bez cycków;) "ANTYCYC" hahaah ojej biedne kobity nie karmicie bo po prostu niemacie piersi..no tak nie dość ze rouzmu, kultury to i wymiona Bog krowom zabrał;)

Gość tez nie karmiaca!
Tak, tak czytaj teraz wszystkie wiadomośći od sierpnia zeszłego roku.. nie wiem w jakim celu jak i tak pisałaś sama ze sobą;) sztuczny tłum robiłaś czy jak?;)))

Gość tez nie karmiaca!
nie macie*

Gość tez nie karmiaca!
11:10 [zgłoś do usunięcia] no masz racje antycyc i anka to ta sama osoba. Żal mi twojej córki i nie dlatego ze karmisz ja mm ale dlatego ze ma tak agresywna matkę 11:26 [zgłoś do usunięcia] anka^^ hallo, hallo! To ze mam takie samo zdanie jak antycyc nie znaczy ze jestem ta sama osoba ale jak Wam to przeszkadza parszywe dojarki to mozecie myslec jak chcecie. Po cholere wchodzicie na topik ktory bsolutnie Was nie dotyczy? Chcecie wywalac cyca prosze bardzo, ale z daleka ode mnie, bo Wasza wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna sie moja, a ja nie gtaleruje tak instrumentalnych przejawoa bycia zezwierzeconym;( nie chce slyszec o 11:48 [zgłoś do usunięcia] AnKa^^ Boze jakie Wy jestescie dziewczyny prymitywne, idzicie sie leczyc bo macie cos z glowa, bo na leczenie cycow juz za pozno... http://www.garnek.pl/abkania/23099599 11:49 [zgłoś do usunięcia] antycyc prymitywne i patologiczne sa te matki ktorym szkoda kasy na normalne mleko zdrowe a oszczedzaja i daja te z cyca smierdzace potem i calymi odchodami z organizmu. Mleko matki smierdzi!

Gość dgcvyiakdz,v
Ojej jeszcze nie widziałąm takiej infantylenj istoty, współczuje Twojemu niechcianemu i głodnemu dziecku ze ma matkę które gada i pisze sama ze sobą;)

Gość tez nie karmiaca!
prawda jest taka ze mam obwisłe piersi, facet mnie zostawił dla innej atrakcyjnej a ja nie umiem sobie z tym poradzic, zaluje ze karmilam stalam sie nieatrakcyjna do tego ta szrama na pochwie, seks juz nie sprawial mi przyjemnosci nie bede juz obrazac kobiet karmiacych mieszanka, przyjelam jakos oczywistosc ze mieszanka jest duzo lkepsza. Dziewczyny nie karmcie bo ojcowie Waszych dzieci potem Was zostawią, mój mi mówił ze to mleko ktorymn karmie smierdzi i ponizał mnie strasznie a ja sobie wmawialam ze to lepsze dla mojego dziecka. rezultat nasza rodzina sie rozpadla, to moja wina nie posluchalam go jestem sama sobie winna ze nasze dziecko nie ma ojca i jest z rozbitej rodziny.... przepraszam anke i inne nie karmace i zazdroszcze tej odwagi ze Wam sie udalo, 3majcie sie jeszcze raz przepraszam esli napisze cos przykrego to tylkko moje glupie alterego;(