Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antycyc

Nie chcę karmić piersią i nie będę tego robić nawet w szpitalu

Polecane posty

Gość cykcowe szmateklsy
ja byłam karmiona cycem, zadnej więzi z matką nie mam, wrecz niecierpie jej od dziecka [nie jestesmy patologią] więc to pierdolenie o więzi od karmienie wsadźcie w wasze rozjechane cipy po porodach siłami natury!

no w sumie, cieszę się ze mialam cc, bo po sn jakby mnie nacieli to chyba bym sie zalamala potem z taka szrama chodzic;(

Gość qwewqwewqwww
.

Gość moje tez ma 2 lata
i nie nie przeszkadza mi to,ze dotyka cycka.co z tego?to moje dziecko jego dotyk

Gość moje tez ma 2 lata
a tez sie usmialam jak jakas wspomniala,ze nie karmi piersia i dba o siebie ehheh.tylko nie wiem co ma piers do dbania o siebie?

Gość moje tez ma 2 lata
no wlasnie tak tj jak sie wypowiada ktos kto pojecia w temacie nie ma.wieksze dzieci juz nie wisza non stop przy cycku.

Gość mama kochająca
mleko kobiece kosztuje za litr ok 600 zł, a modyfikowane?? puszka najlepszego to ok 40 zł, a ile z tego wychodzi za 1 litr?? chyba o czyms to swiadczy co jest ile warte. jaka cena, taki towar.

Gość ksjdfj
nie rodziłam sn i nie karmiłam piersią. i jedno i drugie uwazam, za obrzydliwe i upokarzające...

Gość upokarzajace..no coz
widac jak bardzo jestes niedojrzała

Gość rozpruli brzuch,dzieciaka
wyjeli,butle do buzi..no to rzeczywiscie wogole nie upokarzajace heeeh ale sie ubawiłam.co z ciebie za matka?

Gość jajestem w szoku,ze taki
robia w szpitalach stres,jak moga pielegniarki czy lekarze wymuszac karmienie na doroslych kobietach?szok tez naleze do tych,ktore nie chcialy karmic,ale mialam cc 9 lat temu w De i jak juz lezalam po zabiegu,to przyszla polozna i sie mnie zapytala,czy chce karmic,odpowiedzialam ze nie,wiec przyniosla mi tabletki na spalenie pokarmu bylo to dla niej naturalne,po prostu byl to moj wybor przez caly pobyt ani razu nie spotkalam sie z jakims dziwnym traktowaniem z tego powodu w Pl to jednak zacofanie jest po co zmuszac do czegos dorosle kobiety?mysle,ze personel szpitalny robi to tylko dlatego,zeby pokazac swoja "wyzszosc"

Gość gdy sie nie ma
instynktu macierzynskiego, najlepiej nie decydowac sie na dziecko. To nie zabawka pasujaca do koloru tipsow :o

Gość turbokiszka
wole cesarke małą bliznę, prywatna klinikę, niż pekniętą pizde po dupe i wiadro potem oraz sranie pod siebie podczas porodu :D nie raz nie dwa matki pisały jak to narobiły po siebie podczas rodzenia, to dopiero upokorzenie! a ty wyżej jak tak przeliczasz to sprzedawaj to swoje mleko z suta i morda wkubeł :o

Gość fkjbvcrf
Cały świat o tym mówi, że mleko matki jest najlepsze nawet na opakowaniach z mlekiem jest napisane i dlatego tak jazgoczą matki nie karmiące piersią bo wiedzą, że często z własnego wyboru są gorsze, że nie dają swoim dzieciom tego co mają najlepsze to powoduje frustracje i zawiść, nawet jeśli nie zdają sobie z tego sprawy. Zakompleksione kobiety nie wierzą w siebie, moc swojego ciała, możliwości dania dziecku to co najlepsze, bo jak można wierzyć że krowa da coś lepszego niż własna matka. Matki karmiące nazywają krowami a własne dzieci sprowadzają do roli cieląt pijących krowie mleko, istnieje pojęcie mleczni bracia... czyli wy matki nie możecie być dojnymi krowami a wasze dzieci cielętami mogą? One nie mają wyboru :(

Gość dfry
fkjbvcr - na opakowaniach mm tak pisze, bo takie sa wymogi prawne, a nie ze taka jest prawda i nawet producenci w nia wierza... troche pomyslunku

Gość dfry
poza tym ja dalam swojemu dziecku to co najlepsze, czyli milosc, troske, opieke i bezpieczenstwo i karmilam je mm i wcale nie czuje sie gorsza od matek karmiacych piersia. Czasami wydaje mi sie, ze kobietom takim jak fkjbvcrf to mleko uderzylo do glowy i dlatego gadaja takie glupoty i zapadja na kompleks wyzszosci

Gość fkjbvcrf
nie, to jest odpowiedz na te wredne posty bezrozumnych istot, którym producenci mogą wcisnąć wszystko. Ogólnie zazwyczaj nie wtrącam się i nie krytykuję osób karmiących mm, jeśli ktoś chce to dzielę się wiedzą na temat kp ale tu po prostu jest totalne przegięcie. Żeby kobieta wyzywała inną kobietę od dojnych krów? O czym to świadczy? Oślinione cycory? Chyba pozachodziły w ciąże korespondencyjnie i nie miały cipki w spermie bo to dopiero obrzydliwe ;)

Gość ANTYCYC
fkjbvcrf buuuuuuuuuuuuuuuu!! Na pastwisko dojarko;)

Gość ANTYCYC
turbokiszka dokładnie! Mega upokarzające jest rodzenie sn i karmienie cycem! Ja mialam cesarke bo nie bylo postepu porodu, ale poczatkowo mialam rodzic sn niestety. To obrzydliwe. Te wody płodowe wyciekajace z Ciebie, maskara! Zrobili mi cesarke ktorej sie balam ale tak szczerze jest to luksus dla kobiety zadbanej na prawde, bez bolu, bez tych wszystkich wydzielin przy porodzie i tego smrodu, krwi uwłaczajacych czlowiekowi. Porod sn to najbardziej upokarzajace co moze spotkac kobiete chyba juz lepiej byc zgwalconym!

Gość KRÓTKa PIŁKa!!!!
Ja mysle ze te panie co podają dziecku od urodzenia mm i nawet nie chcą spróbować karmić piersią maja jakieś kompleksy . Dlatego sa takie agresywne.

Gość KRÓTKa PIŁKa!!!!
a i pokarm matki zawsze był i będzie najlepszy dla dziecka.:) tak jak masło zawsze będzie zdrowsze od margaryny.

Gość Kafeteriana89
Dokłądnie, Ci**a w spermie to dopiero obrzydliwość, ale te antykarmiące osobniki miały in vitro sądząc po ich wypowiedziach i jakie to obrzydliwe karmienie piersią. Piersi są czyste, a ci*ka? hahah sikasz tam, masz upławy a Twój facet zlizuje te zarazki a potem Cie całuje..porzygać sie mozna;)

Gość Kafeteriana89
ANTYCYC życzę żeby gwałcili cie codziennie i zobaczysz jak psychicznie sie poczujesz;) do koncca zycia sie nie pozbierasz, a po porodach kobiety jakoś zyja nie martwia sie, maja kolejne dzieci, rozwijają sie zawodowo;) w dobrym małżenstwie, którego TY widzę nie masz, małżonkowie dzielą się obowiązkami, dają sobie czas wolny, mają czas dla siebie, a TY ukrywasz przed partnerem to ze nie chcesz karmić piersią,wiec powiesz, ze straciłąś pokarm. Infantylność! A związek oparty na kłamstwie...

Gość słodka lemoniada
będziesz kłamać mężowi że straciłaś pokarm, a będzie rozsadzało ci cycki krowo, albo zaleje was w łóżku i mężuś pozna prawde żal mi takich idiotek

Gość ANTYCYC
cipeczko moj partner wie ze nie karmie i nie ma nic do tego, na tym polega zwiazek ze facet nie zmusza kobiety do takiej podlości jesli ona nie chce nie wiem w jakim Ty zwiazku zyjesz:D a mleko mamy jest obrzydliwe, smierdzi jak gowno i te ciagle wycieki mleka ze wkladki trzeba nosic, biustonos zabrudzony, koszulka ale cyc z przodu jak suka karmi psa tak wy dojarki jestescie takie suki bez kultury

Gość ANTYCYC
słodka lemoniadko wyciekajacam z obrzydliwej dojraki zakonczonej poszarpanym sutkiem jest cos takiego jak dostinex zaraz po porodzie i taka podlosc jak mleko Cie nie dopada, jestes wolna od niepohamowanych wyciekow

Gość jfy
ANTYCYC i Anka to z pewnością jedna i ta sama osoba. W każdym badź razie wywodzi się z jakiejś patologii, podejrzewam że z domu dziecka albo nigdy nie zaznała miłości rodzicielskiej, ewentualnie była wykorzystywana seksualnie w dzieciństwie, nie ma takiej możliwości żeby normalna osoba wypisywała takie rzeczy. Z pewnością 99% jej dziecko pochodzi z wpadki.

Gość Kafeteriana89
Masz szczęście, ze jestem osobą na poziomie, sama dziwie się, że zniżyłam się do takiego poziomu ażeby napisać post w kierunku do Twojej osoby. Masz prawo robić co chcesz ze swoim ciałem, ale nie masz prawa nikogo obrażać, tym bardziej publicznie. Są na to artykuły prawne, a bez problemu można Cię znaleźć, pisząc stosowną wiadomość do administratora, z prośbą o numer IP, po czym złożyć odpowiedni wniosek o zniesławienie w prokuraturze. Pozdrawiam PS Zniesławienie art 220 1 Kodeksu Karnego z dnia 6 czerwca 1997r.

Gość ANTYCYC
jak się ma zmieny adres IP przy neostradzie to nie masz kogo i jak znaleść, a dziewczynko załóż osobny topik bo jestes nudną dojarką na prawdę!

Gość gdy sie nie ma
Antycu, po jaka cholere sie w ogole na dziecko decydowalas? Przeciez ono robi kupe, sika, slini sie... Jakie to musi byc dla Ciebie obrzydliwe :o