Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antycyc

Nie chcę karmić piersią i nie będę tego robić nawet w szpitalu

Polecane posty

Gość tak z ciekwosci
ANTYCYC ja dziecko zwymiotuje na Ciebie czy zrobi siku to co wtedy ? wyrzucisz je na śmietnik? widać ze zaliczyłaś wpadkę i nie dojrzałaś do roli matki.

Gość ANTYCYC
no obrzydliwe jest to ślinienie się i sikanie i robienbie kupy, ale na szczescie sa tez momenty w ktorych usmiecha się, bawi, krzyczy ze smiechu i to sa momenty dka ktorych warto miec dziecko, chodź czasem ciezko z nia wytrzytmac, bo nauczyła się strasznie piszczec kocham swoja córę najbardzej na swiecie;)))

Gość ANTYCYC
niby jakim cudemna się na mnie zsikać? Na pampersy mnie jeszcze stac, co Ty z tetry dalej korzystasz ze takie brednie piszesz??? a rzygac po mnie nie rzyga, zasluga wysmienitego mleka, jak Wasze dzieci rzygaja to pewnie przez to ze im to mleko nie smakuje, nie dizwie się!

Gość Kafeteriana89
Uwierz, że i na to są sposoby;) zauważyłam, że nie pracujesz w branży prawinczej a tym bardziej kryminalistycznej, nie miałaś nigdy do czynienia z takimi sprawami, gdzie ja stykam się z nimi każdego dnia. Życzę efektywnych wyników w poszukiwaniu ambitniejszego zajęcia, niż klepanie biedy i rozpisywanie się na forach o tematyce która jest Ci zupełnie obca, jesteś na tyle bezpruderyjna i te Twoje dbanie o siebie haha, seks też uprawiasz z miską wody przy łóżku? Na wszelki wypadek ażebyś nie zwymiotowała z tego przerażenia..

Gość no masz racje
antycyc i anka to ta sama osoba. Żal mi twojej córki i nie dlatego ze karmisz ja mm ale dlatego ze ma tak agresywna matkę :(

Gość ,,,
.

Gość ANTYCYC
nie bede polemizować ze zwierzetami p[ozbawionymi kultury a kazde dojarki traktuje jak zwierzeta, nie bede znizac sie do poziomu zwierzecia bo ja sie nim nie czuje, jak Wam cos nie pasuje idzcie wywalac cyce, zegnam, nie bede wchodzi z polemike z tempymi krowami!!! ;))) od teraz rozmawiam tylko z kobuetami ktore potepiaja karmienie cycem i sa za mieszanka tylko i wylacznie, zegnam kolezanki- dojarki:D :D

Gość hmmmmmm ????
antycyc to patologia!!!!!!!! i takim powinno sie dzieci zabierać.

hallo, hallo! To ze mam takie samo zdanie jak antycyc nie znaczy ze jestem ta sama osoba;) ale jak Wam to przeszkadza parszywe dojarki to mozecie myslec jak chcecie. Po cholere wchodzicie na topik ktory bsolutnie Was nie dotyczy? Chcecie wywalac cyca prosze bardzo, ale z daleka ode mnie, bo Wasza wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna sie moja, a ja nie gtaleruje tak instrumentalnych przejawoa bycia zezwierzeconym;( nie chce slyszec o Waszym karmieniu, bo zaraz to siebie wyobrazam i bierze mnie na wymioty, apeluje opuscic to forum wszystkie kobiety nie zwiazene z tematem, bedzie nam po prostu latwiej rozmawiac w naszym gronie matek karmiacych wylacznie mieszanka i uznajacych yto mleko jako najlepsze dla dziecka. Jelsi przez chwile bym pomyslala ze karmienie dojarrka jest lepsze to pewnie bym przebolala ten okrutny czas ale moje zdanie jets takie ze mieszanka jest lepsza. Koniec i kropka nikt nie zmieni mojego zdania i koniec na praawde nie chce mi sie sluchac o waszych wyciekach, karmieniach, laktacjach bo dla mnie to wszystko pobrzydliwe, bez urazy ale bierze mnie na mdlosci a reakcja mojego orgaznimu sa wszytskie te brzydkie okreslenia na to co robicie, ale nie umiem inaczej po prostu mnie to obrzydza i koniec! Dlatego apeluje o wylaczenie sie osob nie zwiazanych z tematem.

Gość ,,
.

Gość Kafeteriana89
Ktoś, kto nie ma kultury to tylko i wyłącznie Ty.. brak zupełnej ogłady i podstawowych zasad humanitaryzmu. Dojarki i zwierzęta..z tego co wiem dojarka to urządzenie do pozyskiwania mleka od krowy z wyłączeniem pracy ludzkiej, stosowane w rolnictwie intensywnym, chociaż w dzisiejszych czasach również w przydomowych gospodarstwach, a nie pamiętasz jak wyglądał australopitek, neandertalczyk ? Nie uczyli Cię pewnie tego w Twojej szkole o najniższym poziomie, co widać. A zatem każdy z nas posiada przodków pierwotnych. Zajrzyj do literatury i dokształć się zanim zaczniesz rozpisywać sie próbując zbeszcześcić inne osoby w sposób prymitywny.. Typowe przy braku inteligencji co świadczy o tym jaki wpływ mają na ciebie komercyjne reklamy o treści prowokacyjnej, że kupujesz ich produkty. To ciekawe czemu ekologiczna żywność jest o wiele droższa od tej mm, Twoim znaniem jest gorsza, tak jak mleko matki, jednak naukowcy mają inne zdanie niz taki szaraczek jak Ty.

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
ble ble ble ble ble ble ble będę pisać co mi się podoba bo to FORUM PUBLICZNE :) mleko matki jest najlepszym pokarmem dla dziecka !

Gość gdy sie nie ma
dajcie spokoj glupiutkiej...zalozyla samodzielnie topik-wiecie jaki to musial byc dla niej wysilek? :D a teraz psujemy jej szyki i nie wie co zrobic, bidulka... :P

Gość straszny prymityw z autorki
I nie dlatego, że nie chce karmić. ale ten poziom widoczny w każdym poście: prosta, wulgarna dziewucha z prymitywną motywacj ą (JA, JA i JA jestem najważniejsza), jeszcze palaczka i alkoholiczka. pięknie.

Gość o qrde::((((((((
ze takie głupie dziewuchy zostaja matkami :( biedne dziecko

Boze jakie Wy jestescie dziewczyny prymitywne, idzicie sie leczyc bo macie cos z glowa, bo na leczenie cycow juz za pozno...

Gość antycyc
prymitywne i patologiczne sa te matki ktorym szkoda kasy na normalne mleko zdrowe a oszczedzaja i daja te z cyca smierdzace potem i calymi odchodami z organizmu. Mleko matki smierdzi!

Gość gdy sie nie ma
dziecko...czy Ty chociaz gimnazjum skonczylas? Bo sredniej szkoly to na pewno nie...

TO CYTATY Z TWOICH WYPOCIN, pani magister (delikatniejsze dziewczyny prosze o nieczytanie, możecie zwrócic obiad przez tego prymitywa): 123 "Takze jak ktos ma jeszcze watpliowsci ja namawiam do tego zeby jednak nie karmic cycorem, bo to jak jedzenie kupy spod siebie;/" 123 "mleko mamy jest obrzydliwe, smierdzi jak gowno i te ciagle wycieki mleka ze wkladki trzeba nosic, biustonos zabrudzony, koszulka ale cyc z przodu jak suka karmi psa tak wy dojarki jestescie takie suki bez kultury" 123 Tak, to sa autentyczne perełki tej pani :O A do ciebie autorko: znasz takie powiedzonko "człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy"? Byłaś, jesteś i będziesz dziewuchą od krów, choćbyś i doktorat zrobiła :) Nie wiem, co ty jesz, jak żyjesz, że twoje mleko odchodami śmierdzi (może to te fajki i wódka). Ja nie mam dzieci, ale pamiętam moją matkę karmiącą brata i jej mleko, jak odciągała, mialo najnormalniejszy zapach pod słońcem. Może to twoje łydki umazane łajnem z obory tak śmierdzą? ;) Wytrzyj je następnym razem, jak od krów pójdziesz i sprawa załatwiona ;)

I zabawny jest dzisiejszy świat. Najbardziej "światowe" prezentują poziom totalnego barachła. Kiedyś matka z dzieckiem w ramionach, karmiąca je piersią, to był archetypowy wizerunek, jednen z najpiększych na świecie, starych jak ludzkość. Wyrażali go artyści, malarze oddawali hołd macierzyństu malując nawet Madonny z dzieckiem przy piersi. A teraz prymitywna swołocz przyjdzie i wyzwie bezkarnie matkę karmiącą od suk. O tempora, o mores, chciałoby się powiedzieć :O

I jeszcze na koniec (bo tu może nie wrócisz, boś skomromitowana do cna) - zastanów ty się nad sobą. w realu zapewne się pilnujesz, żeby obora, gdzie twoje miejsce, nie wychodziła z ciebie. więc pilnuj się jeszcze bardziej, może naprawde ten alkohol odstaw, co być sie nie zdradziła kiedyś pod wpływem kim jesteś naprawdę 🖐️

Gość Cjdncj
Powiem tak: karmienie odebralo mi cala radosc z narodzin corki, probowalam miesiac KOSZMAR! Nigdy wiecej! Planuje drugie dziecko!

Wątpię, czy przekonanie, że powinno się odczuwać orgazm, pomogło komuś w jego przeżyciu. Również przekonanie, że należy karmić piersią, wcale tego nie ułatwia. Jeśli matka życzy sobie karmić sztucznie, ma prawo do takiej decyzji. Należy zostawić jej swobodę wyboru sposobu bez obarczania ciężarem winy. Wybór należy wyłącznie do matki, gdyż do niej należą jej piersi. I nie można nikogo krytykować, a obrażanie kobiet karmiących świadczy o niskiej kulturze oobistej. Osobiscie wydaje mi się,że większość kobiet chce być za bardzo modnymi /karmienie piersią niemodne?/ lub za bardzo ulegają wpływom marketingu i nie dostrzegają różnic pomiędzy mlekiem matki a mm.

Gość asxdcvbnm
OD ZAWSZE I W KAŻDYM GATUNKU JAKI WYSTĘPUJE NA ŚWIECIE BYŁO TAK, ŻE MAMA KARMIŁA SWOJE NOWONARODZONE DZIECKO PIERSIĄ. ORGANIZM JEST INTELIGENTNY- NIBY W JAKIM INNYM CELU WYTWARZA SIE SIARA KTÓRA ZAWIERA NAJSILNIEJSZE MOŻLIWE PRZECIWCIAŁA JAKIE MOŻE DOSTAĆ NOWORODEK W NATURZE? KIEDY LUDZIE ZACZĘLI BYĆ TACY NOWOCZEŚNI, JEDZĄ GOTOWCE, WSPOMAGAJĄ SIĘ WITAMINKAMI Z APTEKI I KARMIĄ NOWORODKI "MLEKIEM" Z PUSZKI LUB TOREBKI, ZACZĘLI TEŻ DZIWIĆ SIĘ SKĄD JEST TYLE CHORÓB???? NO SKĄD?? NIE WSZYSTKIE ROZUMY SĄ W STANIE OGARNĄĆ TAK PROSTĄ PRAWIDŁOWOŚĆ JAK: "JESTEŚ TYM, CO JESZ" TAKIE "MAMUSIE" JAK NIEKTÓRE TUTAJ BRZYDZĄCE SIĘ FIZJOLOGIĄ KARMIENIA PIERSIĄ ABSOLUTNIE POWINNY BYĆ POZBAWIANE PRAWA DO RODZENIA DZIECI. NIE MOZNA SOBIE WYBIERAĆ TEGO CO SIĘ KOMUŚ PODOBA, MACIERZYŃSTWO PRZYJMUJE SIĘ W CAŁOŚCI. DLA MNIE NIEPOJĘTE JEST TO ŻE KTOŚ CHCE MIEĆ DZIECKO A JEDNOCZESNIE ODMAWIA MU CZEGOS CO JEST DLA ZDROWIA MALUCHA TAK BARDZO WAŻNE. ARGUMENTY O ZDROWYCH DZIECIACH KUZYNKI CO TO NIE KARMIŁA MOŻNA SOBIE O KANT DUPY POTŁUC. JA KARMIŁAM 4 M-CE TYLKO PIERSIĄ. TO NIE JEST PRZYJEMNE ANI ŁADNE ALE POWINNO SIĘ KARMIĆ TE MALEŃKIE NIEDOJRZAŁE JELITKA I ŻOŁĄDEK NATURALNYM POKARMEM, A JAK KTÓRAŚ KÓZKA TEGO NIE ROZUMIE TO SAMA JEST JESZCZE DZIECKIEM I NIE POWINNA ZOSTAĆ MATKĄ AŻ DOJRZEJE. PORACHA. MOJE DZIECKO MA 2 LATA I NIE MIAŁO NIGDY KATARU ANI GORĄCZKI, Z FARMACEUTYKÓW PODAJĘ TYLKO BIOARON BABY Z KWASAMI OMEGA I WIT. D. DZIECKO ROZWIJA MI SIĘ PIĘKNIE. MAMUSIE KTÓRE KARMICIE NOWORODKA BUTELKĄ BO TAK WAM WYGODNIEJ MIEJCIE ŚWIADOMOŚĆ ŻE ODBIERACIE SWOJEMU DZIECKO COS BARDZO WAŻNEGO NIE PYTAJĄC GO O ZDANIE. PS. TO PEWNIE POKOLENIE URODZONE PO ROKU 89, WIDZĘ ŻE WSZYSCY CI GÓWNIARZE SĄ WYGODNICCY I ROSZCZENIOWI, WYPOWIEDZI TYPU NIE BO NIE I TYPOWE DLA GÓWNIARSTWA OBRAŻANIE KOGOŚ, STĄD PADAJĄ OKREŚLENIA: DOJARY, KROWY I CYCE... JA UWAŻAM ŻE KOBIETY MAJĄ PIERSI, DOJARKA TO URZĄDZENIE W GOSPODARSTWIE ROLNYM, A KROWA JEST ELEMENTEM INWENTARZA ROLNIKA W OBORZE. ALE Z KIM JA PRÓBUJĘ DYSKUTOWAĆ, SKORO NIEKTÓRYM Z WAS ROZUM ZWIAŁ DO PIÓRNIKA Z HELLO KITTY.

Gość asxdcvbnm
O KU**VA DOCZYTAŁAM JEJ WYPOWIEDZI CO ZA CHORE KLIMATY ONA MA JAKIEGOŚ PIERDOL*CA NA PUNKCIE JAK KTOŚ KARMI SWOJE DZIECKO. ALE LASKA MA JAZDY POD SUFITEM, CHYBA SIĘ ZAWSTYDZIŁA ŻE ZNIKNĘŁA... MOŻE ZAPOMNIAŁA DOPISAĆ ŻE MA MISECZKĘ AA I WKLĘSŁE SUTKI.....HEHEHE. CHYBA, ŻE PROBLEM JEST STĄD ŻE MAMA NIE KARMIŁA JEJ PIERSIĄ TYLKO JAKĄŚ MODNĄ MIESZANKĄ. DWADZIEŚCIA KILKA LAT TEMU PATOLOGIA Z KTÓREJ KOLEŻANKA ANTYCYC PEWNIKIEM POCHODZI KARMIŁA DZIECI MĄKĄ Z CUKREM I WODĄ MOŻE DZIEWCZYNIE SIĘ MÓZG NIE UKSZTAŁTOWAŁ ODPOWIEDNIO TO BY CHYBA PASOWAŁO. A JEDZENIE KUPY SPOD SIEBIE, CÓŻ NIE KAŻDY MIAŁ TE DOŚWIADCZENIA CO TY ANTYCYC STĄD JEST TO PORÓWNANIE JEST DLA NAS NIEZROZUMIAŁE WIESZ? NIE MUSIMY JESC GÓWNA JAK TY.

a ja się zastanawiam kto tym kobietom dziecko przewija, bo przecież kupka śmierdzi, jest niehigieniczna i wogóle fujjjj.... :) Tak mi przez yśl przeszło, że wy chyba nie akceptujecie swojego ciała.

Gość 12W3E456Y7UIKJNHBV
powyżej, racja kupa śmiechu ale chamstwo z ludzi wyłazi szkoda że anonimowo. Ja mogę się podpisać pod swoimi słowami, baaa pod twoimi także. Gisele Bundchen po porodzie (naturalnym!!!) karmiła przez wiele miesięcy piersią, żeby dać swojemu maleństwu to, co najlepsze. Stać ją o czym chyba wiecie na najlepsze mieszanki w złotych puszkach ale mając najlepszych lekarzy pediatrów wiedziała czym powinien być żywiony noworodek powiedziała nawet "Nie wyobrażam sobie karmić takiego malucha od pierwszych chwil życia czymś sztucznym", tak samo inne gwiazdy m.in. Mirranda Kerr, Jessica Alba, J. Simpson, N. Vodianowa (trójkę dzieci), N. Portman.

Gość 12W3E456Y7UIKJNHBV
powtarzam też za przedostatnią osobą chociaż pisze z Caps Lockiem, że żywienie jakie aktualnie jest "w modzie" nie jest zbadane przez długi okres czasu. Ale to bardzo długi temat i raczej mamy pro-butla tego nie są w stanie pojąć

Gość turbokiszka
idiotka! sperma nie jest obrzydliwa ale sranie pod siebie podczas porodu już tak! nie wmawiaj matkom nie karmiącym cycem swoich durnot ok? posrana jesteś!