Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic juz nie wiem...

O co mu chodzi? Jak mam to rozumiec

Polecane posty

Gość nic juz nie wiem...
teraz juz odpuszcze, no bo przeciez nie bede go namawiac na spotkanie... ale napisalam, to sie moze dowiem czy mu jeszcze zalezy dzieki:)

Gość dslkflkjdsf
powiem Ci ze pare lat temu z 5 chyba tez spotkalam takiego delikwenta, te jego scieny zazdrosci albo akcje ze ramiaczko od stanika mi wystaje..:o z jednej strony to bylo urocze ale z drugiej nie wiedzialam o co mu chodzi, zadnych deklaracji z jego strony a jednoczesnie pies ogrodnika ... no i sie tez niestety to wszystko narastalo no i w pewnym momencie jakos juz mialam dosc ... i mu podziekowalam ... :o

Gość dslkflkjdsf
no ale serio nabierz do tego dystansu wiem latwo mowic, ale tylko on Cie tutaj uratuje ... Ty w duchu badz silniejsza i pokazuj ze masz w dupie po co masz sie niepotrzebnie meczyc

Gość nic juz nie wiem...
Pies ogrodnika - to chyba idealne okreslenie tak, tylko dystans mi pozostaje, ciezko bedzie ale nie jedno przeszlam wiec i tym razem dam rade

Gość dslkflkjdsf
powiedzialabys o nim ze to taki typowy dran? moze masz tendencje do takich?

Gość nic juz nie wiem...
nie wiem czy dran.. ciagnie mnie do niego bo jest inny niz wszyscy , ma swoj rozum

Gość mloda synowa co ma okropna tes
kobieto juz mu dupy dalas a teraz sie zastanawiasz o co mu chodzi? szanujcie sie baby.

Gość urabura szef podwura
nic juz nie wiem... - rozumiem, że nic nie ustaliliście wprost? ja jestem w seks układzie, wszystko ustalone jasno. i co z tego? jak mu raz napisałam, że nie mogę się spotkać, to przyjechał pod mój blok sprawdzić czy się światło świeci. zazdrość w seks układzie. paranoja, ale zdarza się. wcale nie musi to znaczyć, że facet jest zakochany.

Gość nic juz nie wiem...
to nie tak,ze nie ma mowy o zwiazku.. jest za wczesnie, oboje jestesmy zajeci,ale jakas jasniejsza sytuacja, typu weekend nadchodzi planujemy choc jeden dzien spedzic razem..no nie wiem

Gość nic juz nie wiem...
nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie i czy jemu w ogole zalezy.. nie chce go pytac juz zostawiam to jak jest , napisalam dzis pierwsza, teraz czekam czy on poprowadzi konwersacje, po prostu bylam ciekawa co osoby trzecie moga o tym myslec.

Gość nic juz nie wiem...
ustalilismy,ze jest to czas poznawania sie ( a seks jest tego czescia) a czy my sie w sobie zakochamy.. nie mam pojecia

Gość dslkflkjdsf
mozesz powalczyc o niego .on jest do tego przyzywczajony ale male szanse, ze cos mu przeskoczy na pocztaku czesto nie wiadomo o co chodzi jednak jesli to ruchacz a ty bedziesz coraz bardziej sie angazowala to bedziesz cierpiec :o

Gość nic juz nie wiem...
walczyc? niee on wie,ze ja jestem na tak nie zakochuje sie narazie pisalam z nim, on mowi,ze nigdy nie powiedzial ze mu nie zalezy , ale to ja sie boje i jestem niepewna (z czym sie zgadzam) tyle na teraz, ja sie nie narzucam co bedzie to bedzie