Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czemu faceci są tacy płytcy?

Polecane posty

a skąd ten topik i przemyslenia, hę? nie przypadkiem z rozwianych złudzeń?

żelek:D naprawdę uważasz, że topiki fiku wynikają z jakiś przemyśleń ?:D

żab-X a skąd ten topik i przemyslenia, hę? nie przypadkiem z rozwianych złudzeń? Tutaj się z Tobą muszę zgodzić ,wczorajszy dzień dał fikuśnej do myślenia,tak myślę .

Gość mumiator
"czemu faceci są tacy płytcy?" Jak stoisz jak księżniczka i czekasz na księcia to sorki ale dziś hołota nie boi się "zarywać" a większa część porządnych mężczyzn tak bo są nieśmiali. Niestety ale życie pokazuje, że takich nie chcecie więc się chowają dodatkowo porządność, zasady, honor nie są dziś w modzie szczególnie nie są one cenione przez kobiety dzisiejsze.

Gość ahahahaha
"a od facetów chce by brali ją w ciemno" W kakao :D

"bo lecą na wygląd resztę mając gdzieś" i co teraz zrobisz ? popełnisz samobójstwo ?

fiku mikuuu bo lecą na wygląd resztę mając gdzieś Bosze dziewczyno no tak jest i nic na to nie poradzisz,ile razy trzeba tobie to pisać ?Zresztą jeśli to Ty byłaś wczoraj na zdjęciu to nie wiem w czym problem ? Jak pisałem wcześniej ,masz wymagania co do cielesnej powłoki faceta ,a sama chcesz by brał przysłowiowego kota w worku nie jest to uczciwe ,faceci też mają patrzałki i to bardziej wrażliwe niż te u kobiet:O

I to mówi autorka niezliczonych wątków o brunecie z wadą wzroku w tytule :) Z atrakcyjnymi chcemy sypiac, ale wiązać się chcemy z tymi które mają coś więcej oprócz wyglądu. A teraz z czystej złośliwości odwroce Twoją tezę trzema szybkimi pytaniami. 1. Dlaczego mnóstwo kobiet patrzy na facetów wyłącznie przez pryzmat kasy? 2. Wymień pięciu filozofów (bez problemu dasz radę pewnie z 10) 3. Wymień pięć filozofek No i kto tu jest płytki?

Gość kololpolploiko
17:12 [zgłoś do usunięcia] BluMen orginal jeśli to Ty byłaś wczoraj na zdjęciu to nie wiem w czym problem ? J vs [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu to zdjęcie nie było moje, ktoś zrobił sobei z was dowcip taaa :O

nie wiem również co am filozofia do płytkosci? to że mężczyźni byli w przeszlosci bardizje wykształceni nei świadczy o ich głębi (głębia to nei inteligencja, ale empatia)

fiku mikuuu oj tam, mieliscie sie przyznać dlaczego jestscie tacy płytcy a wy się wymigujecie Fiku wiem że jestem płytki (po pierwsze wygląd laski ,po drugie wygląd laski itd) ale dlaczego to pojęcia nie mam :O

Gość tio nie mężczyźni są płytcy
tylko takich wybieracie albo tacy do Was zarywają. Jak chcesz porządnego faceta to wysil się odrobinę. Porządny mężczyzna to skarb, w którego istnienie wiele kobiet nawet nie wierzy.

Bluemen, widzisz, nie każda jest taka niekumata:P Dwie strony muszą się starać, niezdobytej męskiej panienki kobieta też nie potrzebuje:D

"wiem że jestem płytki (po pierwsze wygląd laski ,po drugie wygląd laski itd)" szczęściarz z Ciebie, podejrzewam, ze takie wymagania na odlotach.pl spełni 90% oferujących tam swe wdzięki. Naszukać się nie musisz :P