Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowana:)

Imiona dla Dziewczynki i chlopczyka

Polecane posty

Gość lalallaaaaaaaaaaaaaa
Niezdecydowana:) Nie masz ojca swojego dzecka,ze takie pytanie zadajesz w necioe? A jak dziecko ojca "nie posiada"to chyba bacie i dzadka ma,wioec ich zapytaj.

i uwazasz ze to tym dziecia w jakis sposob przeszkadza?

ojca i pelna rodzine ma:) ja chccialam sie poradzic obcym mi ludzia ktozy mnie nie znaja i moga miec inne zdanie niz ja a w rodzinie juz dawno spytalam:)

Gość lalallaaaaaaaaaaaaaa
Niezdecydowana:) dzeciom,to po pierwsze.A po 2 tylko głupiec radzi sie obcych ludzi w tak ważnych sprawach.

Gość nie w moim typie sa
Ale czy ja mówię, żeby zaraz Emanuel? Po prostu Julka, Majka, Oliwka to już przegięcie ale są setki innych imion, nie udziwnionych ale i nie tak popularnych

Gość trelemorelebambam
Ktos pisal, ze byl 3 Agnieszka w klasie. No to sorry, jak kolezanka czy kolega zawolali Aga, to wszystkie 3 sie odwracaly i wiesz, co sie wtedy mowi? "Wolalam do Agi Kowalskiej"- no i dwie sie odwracaja z powrotem, a ta prawidlowa leci w gadke z kims, kto ja wolal. No swietne rozwiazanie:D Z meskich Marcel, a z zenskich to na Twoim miejscu zastanowilabym sie nad czyms innym. Nie mowie o udziwnionych imionach, czy starodawnych, ale jakichs, ktore nie sa az tak wybierane. Moze Lidka, Lilka, Kamila? Strzelam:)

trelemorelebambam p[owiem ci ze twoje typy sa calkiem fajne lidka ladnie:)

Gość trelemorelebambam
Lidka z tym fajne, ze nie powiesz jak na Kasie- Kaska tylko jest to imie oficjalne- Lidia, a Lidka dla wszystkich:) Lidka ani to zdrobnienie do przesady, czy tez jakies osmieszajace nie ejst.

trelemorelebambam naprawde bardzo mi sie podoba lidka lidzia:) super dzieki za propozycje spytam dzis meza co sadzi o tym imieniu chociaz on liczy jednak na syna :)