Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawyMezczyzna

Jestem ciekaw co kobiety mysla o mezczyznach ktorzy sa prawiczkami czekajac na .

Polecane posty

Gość CiekawyMezczyzna

... ta jedyna

Gość CiekawyMezczyzna
To raczej wiem co i jak :D a osoba z ktora bym sie przespal byla by napewno zadowolona :)

A skad o tym wiesz skoro tego nie robiles? Ja osobiscie uwielbiam doswiadczonych facetow, ale nie mam nic przeciwko prawikom czekajacym na ta jedyna, chociaz do lozka bym nie wpuscila ;)

Gość CiekawyMezczyzna
Hymm,ujme to tak "moja wyobraznia nie zna granic w tematach erotycznych" :),a jezeli moge spytac to ile masz lat?

Gość kjdfhsfjh
alayka ale o czyj jezyk i palce sięrozchodzi ?

Gość CiekawyMezczyzna
Mysle ze obydwojga :),zalozmy ze kobierta zrobila mi dobrze wiec trzeba sie odwdzieczyc tym samym

Gość marta18_25
tak, ale nie zastanawiałes sie nad tym ze skoro bedziesz czekał na ta jedyna to ze po pewnym czasie ci sie znudzi, ze bedziesz chciał spróbowac jak to jest z inna kobieta? Ogólnie to nie jest złe i zalezy to tylko od ciebie, wiec nie zastanawiaj sie na tym co mysla o tobie inni!

Gość fotoplastikon
Jezeli ow delikwent ma ponizej 23 lat to spoko, pomiedzy 23 a 26 zaczelabym sie nad nim zastanawiac a jezeli ma powyzej to juz cos musi byc nie halo. Nie wierze, ze przez dwadziescia kilka lat nie mozna znalezc zadnej odpowiedniej osoby. Znaczy kryteria ma kolega wydumane w stosunku do tego co Sam moze zaoferowac. (uzupelniajac: mezczyzna {kobieta w zasadzie tez :D} ktory ma tak niskie libido, ze potraafil w prawictwie wytrzymac do tego wieku nie bylby odpowiednim partnerem dla mnie, a jezeli mialby dosc wysokie potrzeby I do tego wieku jechal tylko na recznym, to jeszcze gorzej :D , oczywiscie istnieja "wyjatkowe wyjatki" I mogloby sie okazac, ze istnieje na swiecie prawiczek 40-letni, dla ktorego nawet sama bylabym w stanie z seksu zrezygnowac :P )

Gość CiekawyMezczyzna
Wlasnie sam sie zastanawiam nad tym i dochodze do wniosku ze niema sensu czekac,zbyt bardzo pragne seksu by poczekac az znajde ta jedyna,i tak mam ponizej 23lat

Gość akito
Mój mężczyzna jest kilka lat starszy ode mnie i pierwszy raz przeżył ze mną (ja też byłam dziewicą ) i mówiąc szczerze nie było ani niezręcznie ani nieprzyjemnie, wręcz przeciwnie to że wcześniej nie uprawialiśmy z nikim seksu potęgowało nasze podniecenie, było czuło i namiętnie a ja cieszę się, że byłam jego pierwszą- i mam nadzieje ostatnią- kochanką :) P

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zależy ile by mu przyszło czekać ;) Pókiś młody to raczej jest to słodkie i romantyczne.

Gość donna kara
mysle że fajnie jak moge takiego spotkać uuum nawet chce ale gdybyś to był ty???to mie zrobie ci loda niestety bo się zrzygam pozdrawiam

Gość CiekawyMezczyzna
Ale ja nie mowie ze kazda kobieta z ktora bym przezyl ten peirwszy raz musiala by mi zrobic loda,to zalezalo by od niej czy chce,wydaje mi sie ze kobiet nienalezy namawiac do takich rzeczy.