Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paxxxxx

ładne te buty?

Polecane posty

Gość paxxxxx
ja w tym roku miałam 5 wesel i kupiłam już tyle kiecek, że muszę spasować :D jeszcze jedna i będę jadła korzonki :)

Gość dorotta fergusson
tym bardziej że wcześniej faktycznie miała cudze.

Gość paxxxxx
egoistyczny gen przepraszam wkleiłAś :D

Fajne są te kiecki z baskinka :) ale figura nie ta 😭 zazdroszczę dziewczyny ze możecie sobie pozwolić na taka :P

Gość ladnyyyy
no wlasnie mycha................. wczesniej zajebalas zdjecie rosjanki a teraz nagle swoje dalas? popaprana jestes :O geby nie wysylaj bo pewnie tez nie swoja bys dala KLAMCZUCHA 🖐️

No ja właśnie w szafie mam pełno kiecek, które tylko po razie założyłam. A tak to nie chadzam na jakieś wesela, albo bankiety, żeby się tak stroić. Tylko najgorsze jest to, że ja zobaczę jakąś sukienkę, przymierzę i nie potrafię sobie odmówić :( stąd tyle sukienek.

''przecież równie dobrze z karteczką może zapozować jakaś twoja koleżanka'' AHA :) zdjecie zrobilabym teraz, myslisz, ze taki bylby przypadek, ze ta kolezanka rzekoma by siedziala i zrobila mi foto? I nie uznala za nienormalna, ze chce od niej fote z jakimis polskimi napisami? ale okej, nie to, to wymyslisz, ze moge miec nogi identyczne a zdj i tak ukradlam, dlatego od razu pisalam, ze ta dyskusja nie ma sensu. Oh megi rozumiem Twoje podejscie :) i dlatego jak ktos chce mnie zobaczyc to wysylam zdjecie na maila. Sama jednak tu nie wkleje, nie dam satysfakcji zawistnym osobom tutaj :D poza tym penisy na czole doklejane itp. mnie to nie bawi, tym bardziej, ze wchodza tu moi znajomi. (ale wiedza jaki mam nick)

Gość paxxxxx
no ja też tak mam, i też mam dużo sukienek, które założyłam raz :D ja mam akurat dobrą figurę do baskinki bo jestem chuda, więc moje biodra wydają się wtedy troszkę szersze :)

Gość zrob zdje z karteczka
i w tych samych butach!

Gość paxxxxx
o właśnie mycha! Zrób zdjęcie z karteczką w tych samych butach! wtedy chapeau bas :D

O kurwa :-o polecam jesli wybierasz sie w celach zarobkowych na Białoruś :)

Gość paxxxxx
ja w tym roku wydałam fortunę na kiecki na wesela :D a w tym roku jeszcze mam być świadkową na jednym więc już w ogóle czeka mnie bankructwo :)

Gość Ostuszek
Pewnie buty pozyczyla kolezance i nie moze zrobic w takich samych:D O losie tu chyba wiekszosc dziewczyn to mitomanki:P

Gość paxxxxx
o matko w takich butach chyba można tylko leżeć w wiadomych celach :D :D

dzisiaj w tych samych nie da rady :D (czekam az zaczniecie pisac, ze kupie takie same :P)

Gość sexyshoes69
Pytam bo kuzynka byłla w takich na weselu i nawet tanczyla

no to ściemniasz. co? buty sobie pożyczyłaś do zdjęcia buehehehe

Gość paxxxxx
sexyshoes a na żywo też są takie wysokie? bo wydaje mi się, że trochę sztucznie wydłużone na tym zdjęciu... Mycha czemu nie da rady?

Gość sexyshoes69
Na zdjeciu rzeczywiscie wygladaja na bardzo wysokie na nodze prezentuja sie fajnie

Gość paxxxxx
kurcze w sumie jak tak patrze teraz to na tym zdjęciu Mychy nogi jak nogi, zwykłe ładne szczupłe kobiece nogi, większość moich koleżanek i młodych kobiet ma takie, nie ma czym się podniecać:)

no nawet jesli bym pozyczyla, lub dostala, lub juz sprzedala. Wszystko jedno i tak 'ukradlam' :P ludzie, to tylko forum a wy sie rzucacie, szukacie zdjec na internecie, matko jedyna :D nikt tu nie musi nikomu wierzyc, bo nie od tego jest to forum, zeby roztrzasac o sobie tylko pogadac na rozne tematy, ot co.

hahaha to po kiego chooja wklejasz i sie pod nimi podpisujesz? a to tylko forum :D

Gość paxxxxx
Mycha skoro to tylko forum to po co wysilać się na nim z kreacją swojego wizerunku? po co te zdjęcia skoro na forum chodzi tylko o to żeby pogadac? jeszcze rozumiem zdjęcie twarzy, ale nóg? co nogi mają wspólnego z rozmową?

ja nie kreuje wizerunku, staram sie nie pisac o sobie za duzo, cenie sobie cos takiego jak prywatnosc. a na punkcie butow mam swira, moglabym miec tysiace par jakby mnie bylo na to stac, mam swoje konto na stronie gdzie sie wymienia 'nowosciami', sprzedaje, kupuje. twarzy tu nie wklejam bo nie chce zeby ludzie pisali o mojej gebie, zakladali tematy i oczywiscie byloby na mnie, ze to ja, pisaliby ze wrzucam zdjecie bo chce zeby mi pisali komplementy, bo na pewno sie uwazam za cud swiata, doklejaliby mi rozne dziwactwa na czolo, albo krytykowali, ze zdjecie na 100 przerobione photoshopem czy czym tam jeszcze, choc buzi sie nie wstydze to tu za duzo dzikusow siedzi by ja tu wrzucac. Zdjecie w stopce zrobione przez kamerke w laptopie wiec sie nie burzyc o jakosc.