Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paxxxxx

ładne te buty?

Polecane posty

Gość ladnyyyy
na pewno zdjecie nog mychy tak podkradaja hahahaha ale jaja no zaaaalll i padamm zmieniaj nick mycha :O

Gość Panienka Róża
Dajcie spokój Mysze. Nogi jak nogi, widziałam ładniejsze...

nie martw sie nie zmienie :D w przeciwienstwie do was nie zyje tak tym forum. i nigdy nie pisalam, ze mam koty (w liczbie mnogiej) no i ze stara jestem raczej tez nie :D chyba, ze moj wiek dla was oznacza starosc tu nigdy nic nie wiadomo! :P nie mam nic do swoich nog i zamierzam wklejac dalej zdjecia :D🖐️

Gość lindora cukierki kup
ładne, ale buty czy zdjęcie nóg skradzione innej dziewczynie? :D

jasne, i tak się już nie wybielisz więc będziesz udawała że wcale cię to nie obchodzi a z nas jest niby banda gamoni :D

Gość ladnyyyy
kurwa chodzi o to ze SKLAMALAS ktos zapytal czy to twoje a ty odpowiedzialas ze tak popaprana klamczucha

Gość egoistyczny gen
:D autorko jak idzie szukanie sukienki?

Gość Ostuszek
Mycha jestes zwykla mitomanka jak jennifer. Wklejasz zdjecia innych dziewczyn i idziesz w zaparte, ze sa twoje:o Jak bys miala czym sie pochwalic wkleilabys swoje a widocznie nie masz, taka prawda:o

Właśnie!! autorko! jaki nosisz rozmiar? mam super kieckę! mogę sprzedać. Rozmiar 34. Właściwie to mam kilka kiecek bardzo fajnych

Gość paxxxxx
ale się narobiło :D mycha wytłumacz im dlaczego ta hiszpanka ma zdjęcie Twoich nóg na swoim profilu to może wyjdziesz z twarzą z tego zamieszania :)

No na tym to sie opiera.. Jak ktos cudze wkleja to po prostu wstydzi sie swojej paszczy 🖐️

Gość paxxxxx
margarit mam rozmiar 34 :D tylko, że mam już sukienkę na to wesele, ale wklej zdjęcia tych kiecek :)

Gość paxxxxx
egoistyczny gen nie mogę jej znaleźć więc sobie odpuszczę :)

Gość ladnyyyy
ona ma nam tlumaczyc czemu hiszpanka ma jej zdjecie??? to mycha bdzie sie tlumaczyla przez hiszpanka jak do niej napiszemy na fb ze polka jej fote zajebala!

Gość egoistyczny gen
wiecie, w sumie to zdjecie kojarzy mi sie z dyrektore tez w profilu zawsze byly wklejone nogi ze szpilkami albo kozakami szkoda tylko, ze bylo widac, ze zdjecia nog nie naleza do jednej osoby no i zdaje sie, ze na koncu okazalo sie ze to facet :D moze Mych to tez facet?:P

oj.. ja nie mam ich zdjęć, ale jakbyś była zainteresowana to bym wskoczyła w te sukienki i Ci podesłała. Ale jedna jest naprawdę świetna :) myślę, że spodobałaby Ci się, bo co do butów mamy podobny gust też:)

Gość ladnyyyy
wszystko kurwa jest mozliwe:O

no i dlaczego ta rosjanka miała zdjęcie twoich nóg?? :D

Gość ladnyyyy
mycha to wzięta modelka siedząca na kafeteii hahahaha

pisalam, ze nie mam ochoty sie wdawac w dyskusje a wy dalej swoje? zdjecia ROZNYCH nog i butow sa na jednej strone na fejsie o butach, laski wrzucaja chwala sie pokazuja, sprzedaja itp. mozna sobie te zdjecia ogladac, ''lajkowac'' dzielic a ta wasza ''hiszpanka'' hehe :) mieszka w niemczech i (nie sprawdzalam) pewnie wlasnie na stronach o butach sie udziela. moge wam nawet wkleic foto nog z karteczka jak wam tak bardzo zalezy :D twarzy TU z pewnoscia nie wkleje, wysylalam nie jednej osobie na maila Oh megi chcesz to moge tez wyslac bo geby sie nie wstydzie ;)

Gość paxxxxx
ale ta hiszpanka ma zablokowaną galerię, więc Mycha musi mieć ją w znajomych, żeby zajebać zdjecie

Gość egoistyczny gen
margirit ja mam rozmiar 34/36 :P tylko kurcze obiecalam sobie, ze nie kupie juz zadnych sukienek w tym sezonie

Ja mam taką satynową kremową, ALE na całości jest właśnie taka koronka w kolorze takim jakby łososiowym, w talii jest delikatnie pomarszczony materiał jakby taki tiul, Na grubych ramiączkach które są ozdobione czarnymi i siwymi świecącymi koralikami. Nie ma jakiś wieśniackich marszczeń, ani cekiniastej wiochy. Serio sukienka jest ze smakiem. Mam chyba jakąś fotę z poprawin, ale strasznie rozmazana

Gość dorotta fergusson
z karteczką? przecież równie dobrze z karteczką może zapozować jakaś twoja koleżanka :D

Gość paxxxxx
Ale dlaczego nie wkleisz ? Ja jak z kimś rozmawiam i widzę to zdjęcie to wiem, ze człowiek jest W MIARĘ wiarygodny ( bo przecież moge to sprawdzić ). Tak samo idzie w druga strone, ktos widzi moja buzke to tez czuje sie spokojniejsza:)

Gość dorotta fergusson
ona zdjęcie mogła zarąbać też z innej strony. często jest tak, że w grafice nie wyszukuje a zdjęcie jest skradzione z jakiejś innej strony. tak było z dyrektore. jego zdjęć też nie pokazywało w grafice. przez przypadek później wyszło.