Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek bez siedziska

gdzie mozna nabyc sztuczna wode?

Polecane posty

Chiejka, sluchajcie mam taki codzienny problem, dosc zyciowy. Otoz chodzi o moje oczko wodne. Jest nie w porzadku w obec mnie.. Co wleje do niego wode to zara ucieka. Rachunki przychodza wyzsze niz moja wyplata. Dlatego wpadlam na swietny pomysl, zeby oszukac to oczko I wlac do niego sztuczno wode (hie hie hie). czy nie wiecie gdzie moge taka kupic? Za wszelkie wskazowki bede barrdzo wdzieczna, jestem az tak zdesperadowana, ze zdolna jestem w zamian pokazac moje nagie cycki.

Aha I jeszcze. Dodam, ze ta naturalna strasznie brudzi to oczko. Zalengly sie tam jakies dzikie rosliny, robaki plywaki I tego typu zjawiska.

Oczywiscie jak zwykle dla Was to blahostka, szkoda, ze nie liczycie sie z cudzymi uczuciami. Zero wspolczucia. Wezcie pod uwage to, ze nie tylko ja mam taki problem. Poprostu do niedawna byl to temat talibuu, ludzie o tym nie mowili, kazdy meczyl sie z tym w samotnosci, a ja chce otworzyc Wam oczy na swiat.

To tyle co moge dac od siebie, licze, ze I Wy tak tego nie zostawicie moi przyjaciele..

Raz raz raz

Pewnie zly tytul dobralam do tematu :-( teraz juz wszystko stracone, musze zaczac od nowa. Dzieki za pomoc pasztety.