Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamam 2 dzieci

Jak przezyc za 2 zl. dziennie

Polecane posty

Gość do jfnkdsjafjkłsfdłk
"Ja ogólnie ją proszę o kontakt ze mną i moralistów i uświadamiaczy nie potrzebuję" - nie jestem moralista ani uswiadamieczem, tylko realista i stapajacym po ziemi czlekiem. Popatrz ilu naiwniakow dalo sie nabrac np na AmberGold, tez byli bardzo przekonujacy. Ale faktycznie, to Twoj portfel, naiwniakow nie sieja, sami sie rodza. Zycze powodzenia, tylko nie wiem, komu bardziej, czy naiwniakowi czy nabierajacemu

Gość kalooookkkaaa
Mam takie samo pytanie. Tylko ,że u nas jestem ja i mój facet w portfelu mam 60gr, a dzisiaisj sie dowiedziałam,że wypłata dopiero w poniedziałek. w domu nie mamy kompletnie nic do jedzenia, chyba będziemy zęby wgryzać w ściane ;]

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>do jfnkdsjafjkłsfdłk "nie jestem moralista ani uswiadamieczem, tylko realista i stapajacym po ziemi czlekiem. Popatrz ilu naiwniakow dalo sie nabrac np na AmberGold, tez byli bardzo przekonujacy. Ale faktycznie, to Twoj portfel, naiwniakow nie sieja, sami sie rodza. Zycze powodzenia, tylko nie wiem, komu bardziej, czy naiwniakowi czy nabierajacemu" Mi nie chodzi o to, kto mnie przekona, ale jak mi zaświta w głowie to tak sobie umyślę, żeby komuś pomóc, a czy pomogę potrzebującemu, czy oszustowi to już moja sprawa. Po prostu mam chęć pomóc i tyle i nie ma to związku z naiwnością, bo na 3 oszustów zawsze 1 potrzebujący się znajdzie :) a kwestia tylko, co ja zamierzam zrobić z tym fantem, którego sama sobie upatruję :)

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
Jakkolwiek, w każdym razie Autorko topiku, jeśli chcesz i uważasz za stosowne, podaj mi tu z zaczernionego nicka jakiegoś swojego maila (najlepiej załóż byle jakiego, żeby cię wyzwiskami nie zjedli). Mogę pomóc totalnie bezinteresownie i bezzwrotnie, bo po prostu chcę i nie zwracaj uwagi na tutejsze docinki :)

Gość A bodaj by was wrona osrała...
Folo meyev to oszust i zwykły głupiec, ale na tym forum jest niczym świadek koronny. - Nie można wpisać jego nazwiska /trzeba ze spacją/ - Nie można wpisać nazwy piramidy Int Way w której to Folo meyew naganiał naiwniaków. W ogóle jak widać nic nie można wpisać, wszystko jest doszczętnie usuwane, po za oczywiście wpisami Folo meyeva. Pytanie więc : - CZYM JEST TO FORUM ? - KTO TU JEST MODERATOREM ? - KTO TU JEST ADMINISTRATOREM ?

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>A bodaj by was wrona osrała...: "Pytanie więc : - CZYM JEST TO FORUM ? - KTO TU JEST MODERATOREM ? - KTO TU JEST ADMINISTRATOREM ? " Hmmm... - jest to forum kobiece - moderatorów jest wielu - adminów kilku :) Ale nie wiem co ma piernik do wiatraka :D

Gość nie ma problemuuu
mamam 2 dzieci Nie widzę zadnego problemu. Przeciez Twój maz pracuje i wypąłte bedzie miał na drugi trydz.wiec pozycz 100 zł od rodziny lub zaufanego znajomego.

Gość nie ma problemuuu
mamam 2 dzieci :-) jakby ci ten dysk wypadłi nie jechałabys na lekach i zastrzykach,to bys usiedziec przed kompem nie mogła :-)

Gość nikt o tym nie wie.....;)
jejku.za 6 zl. to kup 2 jajka i za reszte ziemniaki. z ziemniakow mozesz zrobic krazki na patleni i serem, mozesz zrobic placki ziemiaczen, babke ziemniaczana, chleb smazony w jajku, placki ziemniaczane na slodko tez moga byc dla dzieci, chleb z maslem i cukrem, zapiekanki z serem. to mi przychodzi do glowy. wspolczuje;(

Gość w Polsce nie ma
głodu i nie chrzańcie niektórzy farmazonów. Jak komu jest aż tak źle, że naprawdę nie ma co do garnka włożyć, to są rózne organizacje, są w końcu media, które w takich sytuacjach pomagają, a nie żebranina na forum. Ale też myślę, ze to zwykłe naciągactwo

Gość nie ma problemuuu
w Polsce nie ma Tez uwazam,ze w PL nie było i nie ma głodu.No chyba,ze głóod spowodowany jest tym,ze sie kasę przepija,talony na obiady sprzedaje za marne grosze. Sama keidys z rodzina kupowałam od menelstwa bloczki na obiad.Zamiast płacic za stołowkę 100 zł na osobe,to wychodziło nas 50 zł na 3 osoby.

Gość wererwerwr
mi się ciężko wypowiedziec, chyba te osoby z popeegerowskich wsi maja ciezko. Np. musza wyzyc za 80 zł na mc albo cos w tym stylu. niby opieka społeczn apomaga, ale tez w rejonach gdzie nędza jest po porstu wszędzie, to na pewno wygląda gorzej niz w duzych miastach.... Ja juz kiedy szyłam przez dwa lata w 3 osoby z jednej renty. I głodni nie chodziliśmy, jedlismy w Biedronce, obiady, czasem czekolada, tylko nic nie kupowałam poza jedzeniem, nawet butów

Gość nie ma problemuuu
Ludzie,co wy z tą Biedronką :-) Kurcze,przeceiz tam są takei same produkty jak w slepach osiedlowych,tylko,ze są tansze,bo Biedronka,Lidl .Tesco czy inny hipermarket kupuje od prodycenów tonami,wiec mogą sobie pozwolic na tanszą sprzedaż.

Gość wererwerwr
to my z ta Biedronką, że to najtańszy sklep i sprawdziłam sama. oatatnio kupuję tam za 12 zł dla dwóch osób, i mam sniadanie o, obiad, kolecję. W Lewiatanie to za samo sniadanie dałabym z 10 zł

do jfnkdsjafjkłsfdłk dzien dobry.przepraszam,ze dopiero sie odzywam.Udalo mi sie pozyczyc 30zl,wiec dziekuje za mile slowa i chec pomocy.Do poniedzialku lub wtorku jakos damy rade.Moge podac maila,ale tylko,zeby podziekowac za okazane slowa.bulbinek7@gazeta.pl

Gość wierzycie w tee brednie
hahahahhahahaha

Gość No da się niestety :(
Sam tak miałem 8 lat temu :( Bochenek chleba dziennie i woda. I tak kurwa przez roku! Ja cie pierdole!!! Gułag stalinowski za kołem podbiegunowym to przy tym wczasy! Wyżywienie lepsze, warunki lepsze i praca lżejsza! Ale po dupie dostałem! Znaczy się byłem na piątym roku studiów. Ojciec zachorował. Śmiertelnie :O Matka robiła wszysto by go ratować. Sprzedała wszystko z domu i długów narobiła na ponad dwa miliony. Ojciec umarł, matka wylądowała w szpitalu psychiatrycznym. Mało nie oszalała. Ja rzuciłem studia i musiałem zarobić pieniądze bo nas banki chciały zajebać. :O Spłaciłem. Najgorszemu wrogowi tego nie życzę! Poradziłem sobie i teraz jestem w miarę zamożny. Z pieniędzmi nie mam problemów. Ale jak wsponę to mnie ciarki przechodzą. :O

Gość gwiazdzista kobietka
Zdaje sobie sprawe,ze ludzie wykorzystują dobre serca innych i w taki sposób po prostu wyłudzają pieniądze od obcych ludzi. szkoda tylko,ze wiekszosć z Was momentalnie i bardzo negatywnie ocenia osobe,która znalazła sie w takiej sytuacji. Nie macie w swoim otoczeniu osoby,której tak cieżko się żyje???

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
Tym wszystkich, którzy z góry osądzili Autorkę topiku o wyłudzanie powiem: Po pierwsze, ona nie prosiła tu o żadną pomoc, a tylko pytała jak rozgospodarować drobne, które zostały jej na życie. Po drugie, to ja okazałam chęć pomocy i moja to sprawa komu chcę pomóc, a nawet jeśli trafiłabym na wyłudzacza, to tylko i wyłącznie moja sprawa, moje pieniądze i mój problem!!! Po trzecie, Autorka topiku okazała się bardzo fajną i serdeczną kobietą, podziękowała tylko za słowa wsparcia, ale o żadną pomoc nie prosiła i nic nie przyjęła. Ma ogromnie wiele godności w sobie i za pewne więcej, niż plujący jadem wszyscy razem wzięci. I co?, łyso teraz tym, którzy bili pianę, pluli jadem, sugerowali wyłudzactwo, nie znając w ogóle tej kobiety?! Znaleźli się najlepsi uświadamiacze, moraliści i strażnicy praworządności, tępiciele wyłudzaczy i naprawiacze świata. A niewinna kobieta najadła się przykrości tylko dlatego, że zapytała jak przeżyć przez 3 dni mając 6 zł. w portfelu!!!

Gość jhntyjhn
mama 2 dzieci głupolu,jakbys nie brała zastrzyków na ta chorobe,to bys wstac z łozka nie potrafiła,a co dopiero siedziec przed kompem :-)

Gość nie wiem jak moze
dorosla kobieta i matka zalozyc taki temat :-O jak przezyc za 2 zl. dziennie :-O jakby nie wiedziala co ile kosztuje w sklepach i od kogo moglaby pozyczyc a od kogo nie :-O dla mnie to wyludzanie a noz widelec ktos sie pojawi :-O

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
Sami jesteście głupolami i wyłudzaczami. Mam kontakt z tą kobietą i ona wcale o nic nie prosi i wcale nie chce przyjąć żadnej pomocy!!! Słowo pisane nie dociera jak widać do niektórych. Co z tego, że dorosła kobieta i matka? Nie może zapytać jak rozgospodarować 6 zł.? Można zapytać, co można ugotować, usmażyć, czy upiec za to na 3 dni do jedzenia. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi, co tutaj szczególnie da się zauważyć.

Gość mama Damianka
Z tego co czytam,to ta kobieta niczego nie wyludza i nie prosi o rzeczy materialne,tylko pyta jak przezyc.Nie wiem co to bieda,ale chetnie pomoge.Jestem prawnikiem wiec nie brakuje mi na chleb.A wam powinno byc wstyd,ze tak piszecie i oczerniacie kogos,kogo nawet nie znacie

Gość nigdy tego sadla nie zrzucisz
hahaha jak sie ma dzieci to sie odklada na czarno godzine!!! nie ze tydzien po wyplacie zaleja po biedronce a pozniej 2 zl 2 zl to ja na gumy dziennie wydaje bo rzucilam palenie i sobie zuje co za matka pojebana -brak slow

Gość neta można miec za free
z aero a przeżyć za 2 złote można bez problemu, tylko trzeba obniżyć wymagania, do racuchów, naleśników i sałatki z pomidorów ;)

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>nigdy tego sadla nie zrzucisz "2 zl to ja na gumy dziennie wydaje bo rzucilam palenie i sobie zuje co za matka poj**ana -brak slow" Od żucia gumy już chyba sobie mózg przeżułaś/eś i właśnie widać twój poziom intelektualny.

Gość pizza the best
Mam pizzerie w Jastrzębiu .Jak masz czym podjechac ,zrobie ci kilka pizz i jakies dania ,starczy do wtorku .Tylko musisz do mnie podjechac z Raciborza dasz rade

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>mama Damianka: "Z tego co czytam,to ta kobieta niczego nie wyludza i nie prosi o rzeczy materialne,tylko pyta jak przezyc.Nie wiem co to bieda,ale chetnie pomoge.Jestem prawnikiem wiec nie brakuje mi na chleb.A wam powinno byc wstyd,ze tak piszecie i oczerniacie kogos,kogo nawet nie znacie" Mamo Damianka, nawiązałam kontakt z tą kobietą i nie jest ona żadną wyłudzaczką. Przyszła po prostu z pytaniem i tyle. Niektórzy okazali tyle zrozumienia, że chociaż dali jej pomysły, co za tą cenę można ugotować, aby starczyło na 3 dni, inni natomiast zmieszali ją z błotem. Mamo Damianka, Autorka topiku, nie przyjęła żadnej pomocy, choć taką oferowałam, więc i na pewno od Ciebie też nie przyjmie. Ta kobieta jest bardzo serdeczna i na prawdę miła, ale pomocy nie chce. Chciała po prostu zwykłej rady, a tu ją upokorzono.