Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamam 2 dzieci

Jak przezyc za 2 zl. dziennie

Polecane posty

Gość nie wiem jak moze
KTORA MATKA ROBI TAK ZAKUPY ZEBY NIE MIEC NIC W DOMU OPROCZ MAKI itp? ja jestem sama i robie tak zakupy ze szafy sa pelne zarcia i musialabym 2 miesiace jesc to zeby naprawde nic nie bylo.

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>mama 2 dzieci: "Dziekuje,ale pozyczylam sobie juz pieniadze,a z Raciborza nie jestem.Pisala to osoba,ktora podszyla sie pode mnie" Nie tłumacz się :) My wiemy, gdzie pisał podszyw, zanim zaczerniłaś nick. Nie zwracaj uwagi na tych, co tu po tobie jadą. Jesteś na prawdę fajną kobietą, a ci co nie mieli okazji cię poznać, niech sobie dalej jadem plują :)

Gość mama Damianka
do jfnkdsjafjkłsfdłk: jesli ta pani bedzie chciala jakiejkolwiek pomocy,to niech sie odezwie.Sluze nawet rada prawnicza

Gość pizza the best
W,kazdym razie ja jestem z jastrzebia zdroju jak masz blisko podjedz

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>nie wiem jak moze: "KTORA MATKA ROBI TAK ZAKUPY ZEBY NIE MIEC NIC W DOMU OPROCZ MAKI itp? ja jestem sama i robie tak zakupy ze szafy sa pelne zarcia i musialabym 2 miesiace jesc to zeby naprawde nic nie bylo." Masz najwidoczniej dobrze, ale nie myśl, że każdy mieć musi. Są porządni ludzie, którym na prawdę może zabraknąć, zwłaszcza gdy w rodzinie pracuje jedna osoba, gdy druga jest poważnie chora. Nie wiesz, że w życiu może być ciężko? Więc masz szczęście, ale nie oceniaj z góry innych :)

Gość jhntyjhn
mama 2 dzieci te ,głupol,niby masz taką powazna chgorobe i siedzisz przed kompem :-) Jakb ys głuplu miała taką chorobe,to bys sie bez zzastrzyków z łozka podniesc nie mogła:-)

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn: "mama 2 dzieci te ,głupol,niby masz taką powazna chgorobe i siedzisz przed kompem Jakb ys głuplu miała taką chorobe,to bys sie bez zzastrzyków z łozka podniesc nie mogła" Powtarzasz się :) Zmień płytę ;)

Gość jhntyjhn
jfnkdsjafjkłsfdłk powtarzam sie,bo jakos nie przeczytałam odp.autorki wzgledem moich wpisów :-) Ciekawa jestem jak sie wybroni z tego,ze siedzi przed kompem bez zastrzyków :-) "14 miesiecy temu zachorowalam i leki doprowadzily nas do ruiny,teraz czekam na operacje,ale wczoraj wypadl mi dysk z dolnej czesci kregoslupa i dostalam zastrzyki za 100zl do wykupienia,oczywiscie nie wykupilam i nie wykupie"

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn: "powtarzam sie,bo jakos nie przeczytałam odp.autorki wzgledem moich wpisów Ciekawa jestem jak sie wybroni z tego,ze siedzi przed kompem bez zastrzyków "14 miesiecy temu zachorowalam i leki doprowadzily nas do ruiny,teraz czekam na operacje,ale wczoraj wypadl mi dysk z dolnej czesci kregoslupa i dostalam zastrzyki za 100zl do wykupienia,oczywiscie nie wykupilam i nie wykupie" Kwestia tylko tego, aby zorientować się, że Autorka topiku nie siedzi tu często, a wręcz rzadko odpisuje. Potocznie mówi się "dysk wypadł", ale tak na prawdę on się wysuwa. Skąd masz pewność, że ta kobieta większość czasu nie leży i czasem tylko leżąc korzysta z laptopa, wszakże nie każdy posiada komputer stacjonarny? I oczywiście zaraz będzie, że brakuje jej pieniędzy a ma laptopa i internet. Ok :P Kto pierwszy?

Gość komu zalezy na podbiciu
tematu? Podobno autorka wreszcie właczyła działanie i kasę ma ? Więc ??? JUz mail jest , miasto , poczekamy co dalej,,,,

Gość jhntyjhn
jfnkdsjafjkłsfdłk wybacz,ale znam pare osob,które takei same problemy zdrowotne miały i one dosłownie wstac z łozka bez zastrzyków nie mogły. Autorka sama wspomniała o zastrzykach ,które przepisał jej lekarz.Gdy na taką doleglowosc zapisywane są zastrzyki,to oznacza jedno,ze chory bez nich nie bedzie mógł prawidłow funkcjonowac,wiec chodzenie,stanie,siedzenie,nawet lezenie bedzie dla niego koszmarem.

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn "wybacz,ale znam pare osob,które takei same problemy zdrowotne miały i one dosłownie wstac z łozka bez zastrzyków nie mogły. Autorka sama wspomniała o zastrzykach ,które przepisał jej lekarz.Gdy na taką doleglowosc zapisywane są zastrzyki,to oznacza jedno,ze chory bez nich nie bedzie mógł prawidłow funkcjonowac,wiec chodzenie,stanie,siedzenie,nawet lezenie bedzie dla niego koszmarem." Niesamowite :) Ja mam podobny problem jak autorka tyle, że z kręgami szyjnymi i lędźwiowymi. Zastrzyków aktualnie nie biorę, ponieważ mam już zrosty i musiałam przejść na zwykłe tabletki przeciwbólowe. Nie mogę leżeć na plecach, ale z powodzeniem korzystam z laptopa leżąc w łóżku na brzuchu :) i nie umieram jeszcze, a przynajmniej nie planuję :)

Gość jhntyjhn
A poza tym jakze trzeba byc glupolem zeby takei tematy zakłądac. Przecież nawet jakby autorka miała naprawdę tylko 2 zł na 4 osoby,w tym dzeci,to wiadomo,ze pozyczyła by od kogos kase na przezycie do wypłąty,a nie wypłakiwała sie tutaj.

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>komu zalezy na podbiciu "tematu? Podobno autorka wreszcie właczyła działanie i kasę ma ? Więc ??? JUz mail jest , miasto , poczekamy co dalej,,,," Nie denerwuj się, bo ci żyłka w pupie pęknie :P Autorka podała maila dla mnie i tylko podziękowała za słowa wsparcia. Smutno ci będzie, bo o żadną pomoc nie prosiła i żadnej nie przyjęła :D

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn: "A poza tym jakze trzeba byc glupolem zeby takei tematy zakłądac. Przecież nawet jakby autorka miała naprawdę tylko 2 zł na 4 osoby,w tym dzeci,to wiadomo,ze pozyczyła by od kogos kase na przezycie do wypłąty,a nie wypłakiwała sie tutaj." A tobie głupolu kto dał prawo decydować o tym, kto tu i z jakiego powodu będzie się wypłakiwał? Poszukaj sobie bardziej "absurdalnego" topika i tam rzucaj się jak wesz na grzebieniu do woli :)

Gość jhntyjhn
jfnkdsjafjkłsfdłk głupolu idz sie lecz lepiej na ten twoj kregosłup :-)

Gość jhntyjhn
Co robić, gdy wypadnie dysk międzykręgowy? Chory powinien zostać unieruchomiony, by nie pogłębić patologii

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn "jfnkdsjafjkłsfdłk głupolu idz sie lecz lepiej na ten twoj kregosłup" Leczę się na kręgosłup, a ty idź do lekarza i zacznij leczyć się na nogi, bo na leczenie głowy, w twoim przypadku zdecydowanie już za późno :P

Gość jhntyjhn
jfnkdsjafjkłsfdłk idź do lekarza kaleko :-)

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn: "jfnkdsjafjkłsfdłk idź do lekarza kaleko" Haha :D Byłam, a ty widocznie jeszcze drogi do ortopedy nie znalazłaś :D Ruszaj w drogę, tylko nie skręć do psychiatry, bo on już nic dla ciebie zrobić nie może... kaleko intelektualna :D

Gość jhntyjhn
jfnkdsjafjkłsfdłk ale z ciebie głupol jednak :-) dajesz sie wciagac w gre.

Gość jhntyjhn
jfnkdsjafjkłsfdłk i cha,cha,a nie haha :-)

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
Ja się nie wciągam :D Po prostu z nudów lubię pożartować :D Ale z ciebie głupol, że dajesz mi satysfakcję zabicia nudy :D

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn :D HAHAHA wciągać, nie wciagac :D

Gość jhntyjhn
jfnkdsjafjkłsfdłk głupolu,ja orta nie zrobiłam jak ty,tylko po prostu polskich znakow nie pisze,bo klawiatura szwankuje.

Gość frytkiiiiiiiiiiiiii
niewiem po ile sa ziemniaki ale zeszloroczne powinny byc tanie jak barszcz masz tyle frytek ze nie przejesz a jakie smaczne

Gość jfnkdsjafjkłsfdłk
>>jhntyjhn "głupolu,ja orta nie zrobiłam jak ty,tylko po prostu polskich znakow nie pisze,bo klawiatura szwankuje." Kup więc nową, a wtedy pisz :D A jeśli myślisz o ortach :P więc: Słownik ortograficzny podaje, że jeżeli chodzi o śmiech, używa się frazy "ha ha". Cha cha używa się głównie, gdy piszący wyraża zdumienie, zdziwienie lub przekonanie, np: Cha, na prawdę?, Cha!, zrobiłem już to! Jeśli chodzi o oddawanie wyrazu rozśmieszenia przeważnie stosuję się frazę ha ha, choć w języku polskim obydwie formy pisania są dopuszczalne, kwestią pozostaje domysł odbiorcy. Kup sobie dobry słownik języka polskiego, albo polskiej ortografii :D

Gość jhntyjhn
cha wyraz, zwykle powtarzany, oznaczający śmiech, zwłaszcza głośny i spontaniczny Poza tym juz parę razy napsiałas na prawde,a nei naprawdę. Naprawdę to nie na pewno :-) Bye glupolu :-)