Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 27272727

dziewczyny, ja wymiękam, co robić, dziecko ciągle wrzeszczy i się wygina

Polecane posty

Gość leniu śmierdzący
@ anna nic z tego, każdy zyje jak lubi tylko po to te kłamstwa i próby wzbudzenia litości "nie mam czasu zjeść", "nie mam czasu się umyć" przecież w to nic juz nie wierzy patrząc ile matki spędzaja czasu w necie a teraz sorki muszę kończyć, bo mój już przyjechał Dobrej nocy wszystkim, pełnej ostrego seksu

Gość bfgh
autorko - ja nie pozwoliłabym żeby moje dziecko męczyło się przez 3 tyg...już po max 2 dniach zabrałabym je do lekarza...

Gość karola11111
U moich dzieci podobnie jak u koleżanki wyżej stwierdzono nietolerancję laktozy. Postępowanie jest proste, unikać produkty zawierające laktozę, głównie mleko i jego przetwory. Z mlekiem nie ma problemu kupuje bez laktozy http://www.meggle.pl/mleko-bez-laktozy.php problem mam tylko z jogurtami czy serami, ponieważ tych raczej nie spotykam. Może ktoś ma jakieś namiary?

Gość Olga1107
Po co ta nagonka na autorkę tego tematu? To nie jest miejsce na rozładowywanie swoich emocji. Każdy ma prawo być zmęczony i bezradny. A moze to coś z napięciem miesniowym? Ciagle wyginanie ciała i kłopoty ze snem i rozdraznienie to tez Objawy zzokn mój syn tez tak miał rehabilitacja i masaże pomogły.

Gość gość
kochana nic nowego, glowa do gory, ja tez nie s[ie a moj maly drze kopare dzien i noc

Gość gość
temat jest z 2010 :D ten dzieciak ma już 5 lat i pewnie przestal wrzeszczeć.

Ja nie przespalam ani jednej nocy od 9 miesięcy wstaje nawet do 10 razy w nocy muszę sobie radzić sama bo maz długo pracuje i musi spać w nocy