Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła gwiazdka

czy kochacie się podczas urlopu z dziećmi?

Polecane posty

Gość wesoła gwiazdka

hey, mam pytanie do małżeństw z dziećmi. Czy gdy wyjeżdżacie razem na urlop, jesteście w 1 pokoju np 2 tygodnie to kochacie się? Jeśli tak to gdzie??? Liczę na rozsądne odpowiedzi Z góry dziękuję

Gość najbrzydsze sa golfy
jezu jak pytanie sformulowane:D tylko ja to widzę?

w domyśle: czy współżyjecie,gdy spędzacie urlop razem z dziećmi. nie czepiaj się szczegółów;) wiadomo o co chodzi.

Gość niepedofil
z dziećmi sie nie kocham; fujjj..!!!

Gość globetrotterka
a coz to za problem? przeciez mozna wynajac apartament z sypialnia i salonem, czy nawet dwie sypialnie osobne i salon- wcale tak wiele nie kosztuje, zwlaszcza self catering. ktoz to sie gniezdzi w jednym pokoju z dziecmi na urlopie?!

Gość zuziaczek_xxx
są tacy co gnieżdżą się z dzieckiem (np. 5latkiem) w jednym pokoju i też mnie to zastanawia - co wtedy sobie myślą jak za ścianą np mają młodą parę pełną wigoru która co noc się zabawia ;)

Gość do Autorkii
Coś taka wścibska?

Gość fhgfjghkhjlj
myslałby kto, ze tu same bogate, co to apartamenty wielopokojowe wynajmuja na urlopach :P

Gość Czubata łyżeczka cukru
na urlopie staramy się mieć dwa pokoje..co to za relaks w jednym pokoju non stop? już nie chodzi o igraszki, ale na przykład - dziecko idzie spać o 9..a my co? nawet filmu nie oglądniemy, nie pogadamy? bo dziecko śpi?

trudno,zeby z małymi dziećmi wynajmować osobne pokoje:O nie wyobrażam sobie,zeby rodziece spali osobno(ciesząc się seksem;))a drugim pokuju spały dzieci 2-3-5 letnie.

ale tu nie chodzi o mega zamożność...dodatkowy kącik, pokoik dla dziecka to nie jakiś wyczyn...albo kuchnia z kanapą i pokojem dziennym, a do tego sypialnia.

Gość globetrotterka
w tym roku bylam na wakacjach na Sardynii apartament (2 pokoje) 1 km do morza kosztowal... 100 euro za tydzien:D w tym plac zabaw dla dzieci, 2 baseny, grill itd. plus wyzywienie oczywiscie za dodatkowa oplata bardzo dobry standard:) faktycznie kokosy!

Gość Coaching
Urlop w osobnych pokojach, tylko.

Jeżynka a co dziwnego w pokoju osobnym dla dziecka? W domu śpicie wszyscy w 1 pokoju? Nie wierzę....no chyba że nie ma warunków to inna sprawa

Gość globetrotterka
to 100 euro oczywiscie za calosc, nie od osoby:) urlop nad polskim morzem np. totalnie sie juz nie oplaca.

w domu dziecko ma osobny pokój,ale jak jedziemy z nim na urlop to wynajmujemy pokój 2 osobowy,na jednym ja z męzem ,na drigim syn

Jeżynka to czas zmienić te przyzwyczajenia :D

globtroterka daj namiary na tę sardynię....ja często po włoszech się włóczę i płacimy więcej :D:D a bardzo mi się sardynia podoba

Gość globetrotterka
Jezynka, czyli przez caly urlop sie nie kochacie?! wtedy, kiedy wlasnie jest najlepszy nastroj, relaks, slonce, erotyka fruwa w powietrzu... no nie wyobrazam sobie, ja sie na urlopie kocham z mezem codziennie - a czasem jeszcze na szybko pod prysznicem;) ale wy pewnie z tych, co jak dziecko juz jest, to ani seksu, ani przyjemnosci, ani wiezi z partnerem- tylko mamusiowanie:o

Gość globetrotterka
Czubata - nie ma sprawy, my wszystko zawsze bookujemy przez booking.com, a podrozujemy duzo:) wejdz sobie na ta strone, wybierz z listy Sardnia, a potem osrodek Badus Badesi:) moge polecic czystym sercem, cudowne miejsce. Ale warto miec samochod wynajety na caly pobyt, oczywiscie. My bylismy przed sezonem nieco, w maju (zwykle tak jezdzimy - maj, czerwiec zeby uniknac tloku) ale upaly juz byly i pogoda idealna:) polecam tez Korsyke i Cypr - wydaje sie drogo, a mozna tanio;)

dzieki globroterka.....popatrzę..tak tak, jedziemy albo autem swoim, albo leciemy i wynajmujemy coś na miejscu.....

przecież widać po stopce Jeżyny, kto jest dla niej najważniejszy.. nic tylko zazdrościć meżowi ;)

Gość Musik.
Ja nie znam par co lecą na wycieczkę za granicę np z tui i biorą 2 pokoje... Trzeba byłoby brać apartament i słono płacić.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Właśnie od czego łazienka? Na urlopie to jest gniazdko rozpusty:P

Gość Coaching
Eeetam, ja uwielbiam swoje dzieci a z mężem sie kocham codziennie :P

Gość wesoła gwiazdka
jeeej a jak ktoś jedzie i w 1 pokoju jest z mężem i dzieckiem lub dwoma to rozumiem iż nie kochają się wtedy? :)

Gość globetrotterka
nie latam z biur podrozy, no chyba ze Thomson itp. jedno za drugim bankrutuje, a i oferty kiepskie.

Gość karusia biss
my się bzykamy po pare razy dziennie i nie zwracamy uwagi na dziecko ono i tak nic jeszcze nie rozumie kładziemy mu klocuszki na podłodze i niech się bawi

globtroterka może cena trochę wyższa ale i tak niezła (może trafiłaś na dziurę pozasezonową itd)....skoro polecasz miejsce to może pomyślimy o tym, tym bardziej że miejscówka nam pasuje, pod względem położenia (ja polecam archipelag maddalena)