Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja ma pytanie

Jaki wibrator najlepszy?

Polecane posty

Gość Patrycja ma pytanie

Hej mam pytanie głownie dla dziewczyn i kobiet. Czy któraś powie mi jaki wibrator jest najlepszy? chłopak powiedział że mi kupi ale muszę wybrać jaki. Ale np. na stronie allegro jest tego tysiace metalowe, plastikowe, żelowe z cyberskóry. Czy jestescie kobietki w stanie mi doradzić jaki mam kupić możecie mi pomóc wstawiając linki różnych konkretnych wibratorów. proszę o doradzenie.

Gość testerka.wibratorow
tylko i wylacznie zelowy, wyginany, miekki zadne plastikowe, zadne metalowe, zadne mocno sztywne to tak jakbys sobie wkladala dezydorant miekkie, zelowe, wyginajace sie idealnie sie dopasowuja do ksztaltu ciebie, nie sa sztywne, zimne i bez uczuc tylko miekki zelowy polecam

Gość Patrycja ma pytanie
A macie jakies konkretne? mozecie na pierwszej lepszej stronie mnie pokazać. jestem na początku testowanie takich gadżetów

Gość ja nie mgoe jaka cena
nie dla wszystkich chyba.....................

Gość tak.tylko.zapytam
A po co ci wibrator jak masz faceta? :o

Gość uha
bo nie chcą trójkącika to sobie wibrator włoży do jednej dziurki a do drugiej jej facet potrzebny ! :)

Gość roztocza2
najlepszym wibratorem jest parówka - jest giętka miękka i nie jest jak napisano wyżej bez uczuć. możesz też wybrać zadowalający Cie rozmiar od cienkiej i długiej parówki odtłuszczonej przez małe i grube serdelki po krakowską parzoną