Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesi96

Podbija do mnie starszy facet- co robić??

Polecane posty

Gość kesi96
Wy sobie dalej żartujcie a ja tu mam wielki problem:-(

Gość kesi96
Może ktoś jeszcze chce się wypowiedzieć i mnie dobić?

kesi96 my tu miedzy sobą żartujemy ,do Ciebie każdy pisze poważnie ,jeśli chciałaś akceptacji to raczej się tego nie doczekasz,taka znajomość nie jest normalna i aceptowana.Dla Ciebie chłopak 20 letni to raczej górna granica a nie 29 letni pryk !

Gość kesi96
Mimo wszystko chyba jednak się z nim spotkam.

Było takie małżeństwo w polsce on 88 ona 28. Tyle że facet zszedł. Ponoć różnica wieku im nie przeszkadała- ale o sexie facet myślał!!! Przecież nie jesteś 16 letnią śpiewaczką,(bowtedy rozumiem że facet chciałby posłuchać jak śpiewasz) ani super mistrzynią kuchni (bo facet chciałby pokosztować obiadu) lecz młoda 16 letnią dziewczyną. Facet chce sexu(mówię to jako facet)

Gość kesi96
Do panmarek a skąd wiesz że nie jestem? Nie muszę być chyba jakąś śpiewaczką czy kucharką żeby faceci zwracali na mnie uwagę?

Gość kesi96
Jest tu jeszcze ktoś kto się wypowie? Ja naprawdę potrzebuje pomocy a nie krytyki.

kesi96 Jest tu jeszcze ktoś kto się wypowie? Ja naprawdę potrzebuje pomocy a nie krytyki. Nie kesi Ty nie szukasz pomocy (już ją dostałaś) tylko AKCEPTACJI to nie jest to samo .Nikt rozsądny nie poradzi Ci pakować się w takie coś.

Gość dck
oj, tam, oj, tam, Wy tu sie propodukujecie, a ona i tak sie z nim spotka, on ja przeleci, pozniej ona mu sie znudzi (bo o czym moze rozmawiac 29-latek z 16-latka) i bedziemy mieli wysyp topikow pt. "zostawil mnie, a ja go kochalam".

Gość czego może chciec
dziewczyna sama ma wątpliwości ale bardzo chce się z nim widywać. Pomyślała - napiszę na kafe na pewno parę osób mi napisze - spoko, facet ma czyste zamiary spotykaj się z nim. I tak zrobi swoje. Spotka się A za miesiąc będzie topik "facet mnie wykorzystał co robić?"

Gość kesi96
Blu bo ja nie wiem co mam zrobić? Z jednej strony jak to czytam to trochę się boję i chciałabym to skończyć ale z drugiej strony to on jest taki czuły i troskliwy że chciałabym z nim być.

Gość czego może chciec
rób co chcesz, nie dziwię się, że Cię omotał. Jesteś nadal naiwnym dzieckiem. Powodzenia. Ale nie płacz później na kafe, ok?

Bosze dziewczyno co Ty piszesz jaki czuły ,troskliwy ? Ty NIC o nim tak naprawdę nie wiesz ,to net.On nawet może być jeszcze starszy ,inaczej wyglądać NIC o nim nie wiesz ,zerwij tą znajomość i tyle .Jesteś za młoda dla 30 latka już pomijając jego intencje,teoretycznie mógłby być Twoim OJCEM! to normalne ? 20 latek to dla Ciebie max nie 30 latek,zrozum to .

Gość kesi96
Dzięki wszystkim za pomoc.

Gość czego może chciec
ale może ją dużo nauczyć w łózku :) Może dziewczyna chce nabrać doświadczenia?

Gość julka19x
spotkaj sie z nim, co Ci szkodzi, moze bedzie spoko koleś, a bab głupich sie nie słuchaj, zazdrosne są bo na stare baby nikt nie leci

Gość czego może chciec
kolejna mądra 19-tka :) Jejku jakie te młode laski naiwne, brak słów

Gość kesi96
Julka nie wiem czy twoja wypowiedź była szczera ale bardzo mnie ucieszyła

Gość czego może chciec
bo szukam akceptacji swojej decyzji :) Ciekawe czy od razu anal Ci zasadzi :)

Gość julka19x
była szczera, ja bym sie nie spotykala na powaznie z gościem ponizej 24 lat.To jeszcze dzieci,tylko komputer im w glowie albo wódka. Nie oceniaj ludzi tylko po wieku, spotkaj sie , masz swoją intuicję, jak okaze sie jakis zbok to szybko sie z tym zdradzi.

Gość kesi96
Czego może chcieć odwal się to że ty myślisz tylko o seksie to nie znaczy że wszyscy też tacy są

julka19x Nie jestem zazdrosną babą tylko facetem ,więc wiem co kieruje takim 30 latkiem.Spoko gość haha co Ty 19 latko możesz wiedzieć o facetach.Intuicja 16 latki co za bzdety, dziewczyna nie ma żadnego doświadczenia z mężczyznami ,cwany zbok się nie zdradzi Weź idź zajmij się zabawkami i nie doradzaj komuś ,bo sama nic nie wiesz.

Gość kesi96
Julka też mam takie zdanie na temat tych "poniżej 24" dzięki za pomoc

Gość julka19x
ty jestes za to obeznany widze z metodami podrywu nastolatek. Pewnie dalej mieszkasz z mamą. Nawet jesli bylby to przelotny romans to coś złego? 16-latki w wiekszosci mają juz pierwszy sex za sobą.No moze poza pasztetami i prawusami z kafeterii

Gość jestes mloda i glupia
widac na odleglosc twoja naiwnosc moj chlopak ma 23 lata i jest mega dojrzaly, ale co bede mowic malolacie dl ktorej starszy cwaniak = dojrzalosc:O

Gość czego może chciec
jestem kobietą i wiem co mówię z doświadczenia z mężczyznami, ale skoro 19-latka wie lepiej to jej słuchaj :)