Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesi96

Podbija do mnie starszy facet- co robić??

Polecane posty

Gość kesi96
Blu żebyś wiedział że zrobię co będę chciała w ogóle nie wiem po co zakładałam to pytanie. A do wszystkich nie jestem "naiwną małolatą" i wiem że on nie jest żadnym oszustem.

julka19x Wyobraź sobie że byłem kiedyś nastolatkiem więc wiem jak to jest teraz jestem znacznie starszy i wiem co interesuje znacznie starszego faceta w nastolatkach ,TYLKO sex ,bo tyle mogą zaoferować i nie jest to ich wina .To że dała się przelecieć jakaś 16 latka ,to automatycznie staje się przez to mądrzejsza,ma jakeś doświadczenie w czym ? chyba w rozkładaniu nóg .Poczytaj małolato trochę histori z netu i zobaczymy ile znajdziesz podobnych histori z happy endem .16 latka to dla 30 latka dziecko ,czy Tobie się to podoba czy nie .Ta 16 chce akceptacji nie porady ,więc niech robi co chce jeśli uważa za jakikolwiek autorytet inna małolatę.

kesi96 Blu żebyś wiedział że zrobię co będę chciała - co Ty sobie myślisz dziewczyno ,że zrobisz mi na złość? Jak Cię wykorzystra to będzi e Twój problem nie mój .Śmieszna jesteś rób co chcesz mi to lata,

Gość kesi96
Blu mogę wiedzieć ile masz lat?

Gość Tomek z bagien
A ja mam 28 lat jak tamten facet i też nie pogardziłym nastolatką. Oczywisci wolałbym taką dość inteligentną, a autorka tematu z grubsza widac glupia nie jest. W kazdym razie nie interesują mnie kobiety w moim wieku, urode musza ostro poprawiac bo bez makijazy coraz gorzej. Do tego mają sie za ksiezniczki co to bez mercedesa i wlasnej chaty nie podchodź, a same by tylko lezaly i pachnialy.

Gość kesi96
Tomek to tak samo jak mnie nie interesują chłopcy w moim wieku wolę trochę dojrzałych.

Gość kesi96
I nie cierpię facetów którzy myślą że jak mają kasę to mogą mieć wszystko i wszystkie

Dziewczę drogie: 1) póki co to nic o nim nie wiesz. Znajomość netowa to żadna znajomość. Poza tym: czemu wraca do Polski? Firma go przeniosła, czy mu się po prostu nie udało? (w tym przypadku odpuść sobie). Ten kraj w ciągu kilku lat zbankrutuje - nikt rozsądny kto sobie ustabilizował sytuację na zachodzi nie wraca. 2) są mężczyźni którzy chcą tylko seksu, są i tacy którzy chcą czegoś więcej (niesamowicie powabną jest młoda dziewczyna/kobieta pełna młodzieńczej ufności, ciekawości świata nieskażona jeszcze cynizmem i jadem właściwym weterankom łóżkowym/życiowym); 3) Zastanów się dobrze w co się pakujesz. Czego ty oczekujesz? Jak sobie wyobrażasz waszą relacje za dwa lata? Zamieszkasz z nim studiując dziennie? On bedzie utrzymywac was oboje? Bedziesz sama pracować i studiować zaocznie. Bedzie cię odwiedzał u rodziców? Światy 30latka i nastki różnią się. Ty nie pojmujesz czym jest presja życia w korporacji, on raczej nie będzie pojmowal czemu wkladasz tyle emocji w "dziecinne" problemy. O ile będąc razem młode dziewczę i dojrzały mężczyzna mogą doznać niezwyklej satysfakcji w związku i wiele zyskać jeśli uczucie jest prawdziwe, to przy nieczystych intencjach upadek będzie bardzo,, bardzo bolesny a blizny pozostaną na długo zwłaszcza tobie. 4) jesli chcesz kontynuować znajomość: jesteś młoda - więc jeśli chcesz ciągnąć tą znajomość: czekaj z konsumpcją związku. Kilka miesięcy rok, dłużej. W twoim wieku (zwłaszcza w kontekście jego wieku) i przy braku doświadczeń jest to naturalne. Czas, pożeracz wszechrzeczy najszybciej radzi sobie z iluzjami. W każdym razie najlepszego.

Gość kesi96
Kaliban jesteś kobietą czy facetem? Mogę wiedzieć ile masz lat?

Gość julka19x
Kaliban jest akurat dyzurnym prawiczkiem kafeterii, ale nawet mądrze pisze, polać mu wódki

Gość jestes mloda i glupia
dziewczyno starszy nie oznacza dojrzalszy:o lapiesz? nawet jak ci sie wydaje, ze jestes mega dojrzala, to w tym wieku taka roznica to pokoleniowa przepasc, 2 rozne swiaty i zaden normalny 30latek nie szuka malolaty na partnerka, ale do przelecenia nadaja sie wyobrazasz sobie spotykac sie ze znajomymi i przyprowadzi takiego faceta? i skad wiesz czy to nie sciemniacz, w necie to moze byc nawet myszka miki albo hanibalem lektorem we wlasnej osobie:D

Gość jestes mloda i glupia
kaliban i prawiczek:D julka widac, ze nie czytasz ze zrozumieniem:D

Gość 22 lata czuje koniec swiata
to jakis pojebany zbok. NIGDY NIE UFAJ LUDZIOM Z NETA. może być tak, że realnie facet ma 55lat, mówi że 29, bo małolatom to imponuje "wow, starszy się mną interesuje", ale prawda jest taka, że NORMALNY mężczyzna w tym wieku nie interesuje się 16nastolatkami, bo dla nich to zwyczajnie dzieci. Mam kumpli w wieku od 22 - 27 i oni nawet 19nastolatki uważają za dzieciaki, wyglądem to jeszcze kobiety nie przypomina, a co dopiero intelektualnie... Jego zainteresowanie Tobą nie jest normalne, ani naturalne - tyle w temacie. 16nastolatki mogą się umawiać z chłopakami ze swojego przedziału wiekowego, gdzie są na równi - starszy facet lepiej zna życie, wie jak manipulować, wykorzystać, omamić, ogłupić i okłamać.. tym bardziej tak łatwą i naiwną ofiare, która życia nie zna i nic o nim nie wie.

Gość kesi96
Ja chce się z nim spotkać i sprawdzić kim on jest jeśli to jest jaki oszust to zerwe tą znajomość

Gość laskaq12
do mnie tez podbijal 9 lat starszy kolo, jaki on byl mily wrazliwy i wogole , pozniej sie okazalo ze ma zone i dzieci , nie zawracaj sobie dziewczyno tym kolesiem glowy nie warto

@ kesi96 M w pierwszej połowie lat 30tych. Moja rada: Myśl sama, przemyśl każdy scenariusz i nie pozwalaj mieszać sobie nikomu głowie. Tutejsze idiotki raczej nie żyją w udanych związkach (na palcach jednej ręki takie można policzyć, a i nie można powiedzieć, że mają ułożone w głowach) . Jak ktoś słusznie zauważył stary nie oznacza dojrzały :P Tym bardziej mądry. Mój ojciec mimo lat 60ciu dalej jest patentowanym idiotą. Ale w jednym mają rację: bądź ostrożna. Kobieta, czy mężczyzna - w dzisiejszym świecie lepiej uważać. Dziecko w Twoim wieku jest szczególnie nie pożądane.

Gość kesi96
Dzięki kaliban twoje odpowiedzi są naprawdę warte przemyślenia

kesi96 Dziewczyno przeczytaj uważnie co napisał Tomek z bagien(Tylko ze zrozumieniem) Ma 28 lat nie pogardziłby nastką ale dlaczego ? Bo 20 kilkulatki żle wyglądają hahha dziewczyna 20+ to w pełni rozwinięta fizycznie kobieta(biust ,biodra itd.), jeśli nie nadużywa tapety to absolutnie pierwsza liga,najlepszy wiek,więc argument Tomeczka jest naciągany wręcz kłamliwy.cyt.Do tego mają się za księżniczki ,czytaj autor to męska dupa co niewiele ma do zaoferowania.Nigdzie nie napisałem że nie można zakochać się w nastolatce,bo pewnie można, ale taki związek jak nie daj Boże Twój nie ma szans na powodzenie.On mógłby być Twoim ojcem ,jeśli chcesz się zabawić to spróbój ,jeśli chcesz się zakochać to sobie odpuść. Kończąc tą dyskusję , jeśli byłabyś moją córką lub siostrą ,to takiemu facecikowi spóściłbym konkretny łomot w lustrze by się nie poznał.Tyle na ten temat.

ale czrmu on miał sie w neijz akochać, pisał do neij tylko, nei zna jej osobiscie, zatem zakochał się w jej zdjeciu co najwyżej, a nie w neij

Jak chcesz się z nim spotkać z ciekawości to tylko i wyłącznie w miejscu publicznym.

Gość julka19x
narobilbys w majty a nie spuscił łomot, jemu już nie lejcie tej wódki

Gość kesi96
Nie mam zamiaru spotykać się z nim na osobności. Blu a dlaczego byś mu spuścił łomot? Przecież on JESZCZE nic złego nie zrobił?

Gość Tomek z bagien
ciekawe jak wedlug tego pajaca blumena koles 29 letni moglby byc ojcem 16 latki.Chyba musialby bzyknac w wieku 12 lat, to jest patologia dopiero. A kobiety w okolicach 30 lat tracą na urodzie w postępie geometrycznym i zdania nie zmienię.Najlepsze są w wieku 16-25 lat. Co do tego co mogę zaoferowac to nie jestem straganiarzem zebym cos oferował, szczególnie pazernym ksiezniczkom

Gość kesi96
Według mnie to każdy ma tu trochę racji ale teraz to już na serio nie wiem co mam zrobić czytając te odpowiedzi.

Gość Tomek z bagien
Droga autorko, nikt za Ciebie nie podejmie decyzji.Moze byc tez tak ze koles mimo swojego wieku jest niedojrzały i szuka sobie osoby na podobnym poziomie emocjonalnym.

Gość bum bumek
kaliban-w samo sedno. Blue-ostatnia wypowiedź poniżej krytyki. Zwłaszcza,że nie wiadomo kto komu by wlał. :-) Autorko-otrożnie ale do przodu! :-) Pozdro. P.S. Ja m 34 i prawie pół.

Gość kesi96
Nikt nie mówi że ja na pierwszym spotkaniu muszę się z nim już "konsumować" a jak się z nim spotkam w miejscu publicznym to chyba się nie będzie do mnie dobierał aż taki głupi to nie jest

Gość julka19x
pierwsze spotkanie powinno sie odbyc w miejscu publicznym, w zasiegu kamer monitoringu, niezaleznie od wieku spotykajacych sie osob