Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isle of Blue

czy jest tu ktos smutny?

Polecane posty

Gość majeczka::)
a ja z Rudy Śląskiej:)

No to nawet blisko siebie mieszkamy około 35km. Dziwne że u ciebie pochmurno skoro tu słonecznie Co prawda jest trochę chmur na nienie ale więcej słonka!!

Gość Smutna43
to świat jest jednak mały:) , ja wprawdzie z innych okolic, u mnie też deszczowo i smutno

Gość E-milka:)
Mieszkam z wredna tesciowa a facec moj sie nie chce wyprowadzic,poza mamusia swiata nie widzi..... a co ze mna?:(

U mnie bardzo dobre!! Dziś wybrałem się na małą wycieczkę Skurerem!! A w środę wybieram się do Saun w Termach Rzymskich. Może ktoś tam czasem bywa??

Smutny to dzisiaj nie jestem wręcz przeciwnie. Wypoczęty i zrelaksowany!! Sauny w Termach Rzymskich to coś znakomitego na złe samopoczucie!!

Gość Analogowy chłopak
hejka :) Widzę,że w wolne dni "smutaski" tu rzadziej zaglądają. Jarek, gdzieś czytałem ,że Ty chyba mieszkasz w okolicach Pyrzowic. No to pozdrowienia prawie sąsiedzie ;) ja z Bytomia.

Witam wszystkich smutnych!! Chociaż dzisiaj jest inaczej mam dobry humor i dobre samopoczucie. Pogoda piękna słoneczko grzeje woda w jeziorach ciepła podobnie jak i na basenach. Wczoraj byłem w Saunach w Termach Rzzymskich na całodniowym relaksie. Sauny i prowadzone tam Seanse to znakomity relaks!!

Witam! Dzisiaj też smutno :( Muszę sobie szukać nowej pracy, bo firma w której pracuje nie wiadomo jak długo jeszcze pociągnie... Mam nadzieję, że przynajmniej z kilkoma ludźmi będę miała kontakt, choćby z moją kierowniczką, która jest naprawdę świetną osobą. A jak u was? Jarek, cieszy mnie, że masz dobry humor :) Chociaż Ty :)

I muszę dodać, że ja z kolei nie przepadam za zbyt ładną pogodą ;) Kocham za to zimę i śnieg, uwielbiam jak jest tak biało :)

Isle of Blue!! Wszystko będzie dobrze!! Więcej wiary w swoje możliwości! Nie fajną sprawą jest stracić dobrą pracę tym bardziej taką którą się lubiło i w której dobre cię czułaś. Najważniejsze to mieć dobry kontakt z ludzim z pracy!

No nie ukrywam zima ma swoje uroki w szczególności kiedy jest dużo śniegu i niewielki mróz. Ale ja mimo wszystko wolę lato. Zimę też lubię np zimą dużo lepiej wypoczywa się w Saunach!!

Pracy nie lubię i nie przepadałam za nią, ale atmosfera była fajna, ludzie fajni. To nie jest tak, że już wszystkich zwalniają. Prognozy są różne, jedni mówią że to równia pochyła i niedługo firma straci płynność finansową, inni z kolei twierdza, że firma ma plany się będzie rozwijała. Już teraz atmosfera jest bardzo zepsuta, ale się temu nie dajemy. Nie wiemy jak będzie. Szkoda, bo już parę lat tam pracuję i się zadomowiłam, i po prostu nie chce mi się szukać czegoś nowego :(

Lato jest dla mnie porą męki :) Lubię chłody ogólnie mówiąc. Może gdybym mieszkała gdzieś na jakiejś tropikalnej wyspie i ubierała się w liście palmowe, to miałabym inną opinię ;)

Liść palnowy!! He he bardzo oryginalny strój!! Czyli jak rozumię najlepiej byś się czuła w stroju Adama i Ewy??!! Szczerze powiedziawszy ja też raczej taki strój lubię. Najlepiej czuję się nago pod czas kąpieli lub gdy bywam w saunie w Termach Rzymskich!! Wówczas ciałonajlepiej oddycha i człowiek dobrze się czuję. No cóż dzisiejsze ubrania w większości zrobione są ze sztucznych tworzyw które nie przepuszczają powietrza. Dlatego źle się w ich czujemy.

Masz rację, nie dość że skóra nie oddycha, to człowiek się bardziej poci. A porządne materiały, a raczej ubrania z porządnych materiałów, niestety kosztują. a mnie też nie bardzo stać, by kupować byle t-shirt za 50 zł... Wszystko się o te cholerne pieniądze rozbija :(

W każdym wieku można wyjechać. Lecz czy tam nam będzie lepiej??!! Za granicą czasem można i więcej zarobić ale traktowani będziemy dużo gorzej niż tu w Polsce!! Trudno dzisiaj dostać poza granicami Polski dobrą pracę w której by nasz szanowano!

Wierzę, że się da ;) Nie interesują mnie Anglia, Irlandia czy Niemcy, wiem, że tam się raczej kiepsko trafia. Interesuje mnie inny kraj, w którym jest zupełnie inna mentalność, i poprawność polityczna rządzi w każdej niemalże sferze życia ;) Bliska mi osoba jest w tym kraju, mówi, że owszem, zdarzają się dziwne teksty, ale to bardzo rzadko, przeważnie spotyka się z przyjaznym przyjęciem, gdy ktoś pyta skąd jest i mówi, że z Polski.

No np w Norwegi owszem praca jest dobrze płatna i fajna Tylko dostać siętam to jest dopiero problem!!Mam kolegę który akurat tam pracuje na Gospodarstwie. Pracuje po 8 godzin z tym że 4 godzinny ramo i 4 wieczorem. i Zarobi na polskie 10 000 a wprzerwach dorabia sobie robiąc fuchy.

Jedyny problem to nieznajomość języka. Ale zawsze się szybko uczyłam, więc mam nadzieję, że sobie z tym bez problemu poradzę.

W języku angielskim jakoś się dogadam ;) Chociaż trochę żałuję, że nie mam styczności z nim na co dzień, wtedy siłą rzeczy mówi się lepiej.

W języku angielskim jakoś się dogadam ;) Chociaż trochę żałuję, że nie mam styczności z nim na co dzień, wtedy siłą rzeczy mówi się lepiej.

Gość MAM ZMARTWIENIE
Dlatego jest mi smutno i zle!

Może potrzebujesz kogoś blikskiego. Kogoś komu mogłabyś się wygadać. Czasem dobrze jest z kimś obcym porozmawiać!!

Gość tacata bro :D
tak, jest mi cholernie smutno... dlaczego? przez wszystko :o