Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Poznałem wyjątkową dziewczynę.

Polecane posty

Szkoda tylko, że jest praktycznie nie do zdobycia :( Taka ciepła, wrażliwa, delikatna, kochana. I bardzo śliczna ;) Oczu nie mogłem od niej oderwać. Niby twardo stąpam po ziemi, jestem zdecydowany a przy niej byłem jak mały wróbelek, który nie wiedział co robić. Zauroczyła mnie tak, że kolana mi się uginały. Niestety jest problem. Była kiedyś w związku i została skrzywdzona ( zdrada ). Od tamtej pory ( minęły 3 lub 4 lata ) nie była w żadnym związku bo nie potrafi nikomu zaufać :( Nie wiem jak sprawić aby poczuła się przy mnie bezpiecznie. Będę cierpliwy i będę się starał ale mam obawy, że to tylko odbije się na mnie. Małe mam szanse na powodzenie a jeśli zakocham się jeszcze bardziej to będę tylko cierpiał niepotrzebnie. Wyjątkowa jest. NIgdy takiej nie widziałem. Spojrzałem na nią tylko i odrazu nogi jak z waty. Takiej dziewczyny nie sposób skrzywdzić, nawet rasowy ruchacz nie dałby chyba rady. Ona wygląda jak anioł i aż nogi mnie niosły ku niej aby ją poprzytulać :D

Gość starodupcew
wyjąykową? z penisem?

Gość kręcić, wkręcić uwodzić,nęcić
powiedz jej to ;)

Gość seeea
heheh curvvvvaaaa ale z cb poeta :P

Gość wiesz co jest smutne?
to, ze naprawde w to wierzysz, ze chcesz byc dla niej wszystkim i nigdy jej nie zranisz, a kiedy ja zdobedziesz i minie pare miesiecy lub lat, to rzeczywistosc bedzie taka sama jak innych i wasze drogi beda biegly obok siebie a nie razem... :(

Gość ja osobiscie
zycze Wam aby Wam sie udalo :) i aby Wasze drogi biegly razem:)