Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volleyka

22 000 zł - jaki poziom zycia?

Polecane posty

a tak w ogole jak mozesz zarabiac 40 kola miesiecznie w dziale prawnym w sektorze publicznym majac na uwadze ustawe kominowa... ? mozesz mi to lopatologicznie wyjasnic?

Gość volleyka
kominówka dotyczy zarządu

ja tez kiedys bylem idealista. przychodzili na uczelnie, probowali mnie nawet zwerbowac do wywiadu... ;) i czytam kilka dni temu ze z funduszu operacyjnego agencji wywiadu "zniknelo" ok 2 mln zł, a zamiast tego w sejfie znaleziono scinki papieru... :D

Gość panna leniwiec
no nie widzę tu związku, bo nie jestem w radzie zarządzającej

Ja tylko chciałem zaznaczyć że zawsze jest sposób by podnieść wynagrodzenie, zmiana stanowiska, premie, nagrody etc.

panna leniwiec a w czym sie specjalizujesz? jestes prawnikiem adwokatem? tak z ciekawosci pytam. powiesz jakie fakultety zrobilas?

Gość panna leniwiec
ukonczylam prawo na UW poza tym szkole prawa amerykańskiego szkole prawa brytyjskiego szkole prawa wloskiego i europejskiego szkole prawa niemieckiego II fakultet filologia germanska dr z prawa gospodarczego na przykładzie firm prowadzących dzialolnośc na terenie UE ze szczególnym uwzględnieniem RFN zajm jezyki niemiecki - polski (jestem dwujęzyczna) angielski wloski

Gość ja nie mam matury ale rodzina
wkręciła mnie w takie dochodowe sprawy że zarabiam 50 tysięcy miesięcznie i nie narzekam ;) dodam że pracuje w biurze telewizyjnym :D