Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la plus belle

Jakie kobiety podobaja sie mezczyznom?

Polecane posty

Gość dck
nie ma co uświadamiać, ja też mam 65e i nie nazwałabym tego absolutnie "bardzo małym rozmiarem", ani wielkim, a typowym, średnim 65e to 70-74 pod biustem i 85-87 w biuście, wystarczy spojrzeć na tabele rozmiarów...

ktoś napisał że wyrozumiała..............czyli na wszelkie dziwactwa powinna ona przymknąć oko? Kiedyś przechodziłam koło pary gdzie facet strasznie bluzgał ale nie do niej tylko tak jakby " w powietrze " - o tego typu wyrozumiałość chodzi?

Gość errrrr
ja mam 65 G hehe :P

Gość bumerang g
to niezłe:D

Gość iwonkaaaa
"Sam biust w sobie duzo wazy. Dziewczyna moze byc szczupla, ale z biustem D nigdy nie bedzie wazyla mniej niz 60kg!" moja drobniutka koleżanka z biustem D waży 48 kg

Gość Supremus Dux
wąskie w pasie i pozaokrąglane

"Czy moze normalnie wygladajace dziewczyny z biustem. Dziewczyny, ktore maja normalne nogi i normalny brzuch? Waga okolo 63 na 168." ożesz, co za grube paszczurzysko :o "Mega szczuple, biust w rozmiarze mikro i plaska pupa. Waga tak okolo 50kg na 168cm. " nie wszystkie szczupłe mają biust w rozmiarze mikro. ale pasztet czymś musi się pocieszyć.

Gość takisobiegość
a ja nie mam ideału, musi mieć "to coś" będąc nawet bardzo przeciętna z urody, nie przepadam za bardzo chudymi dziewczynami no i oczywiście trochę za zbyt grubymi no ale to chyba normalne :P A biust, włosy nie są aż tak bardzo istotne ;)

aha no to teraz wszystko rozumiem a powiedz mi gdzie poznajesz swoje dziewczyny ?? mysle ze wiekszosc facetow bylaby zadowolona z takiej dziewczyny ;)

Tylko że większość facetów myśli że jeak ktoś jest bi to chodzi na raz do łózka z kobietą i mężczyzną. A to tak nie działa... Różnie - na uczelni, w klubie, w necie też się zdarzyło. Lesbijki są wszędzie tylko trzeba umieć je znaleźć :)

No ale nie spotykałam się z dwoma osobami naraz nigdy :) Z facetem nie spotykałam się już kilka lat, ale to dlatego że mało który mnie pociąga. Aczkolwiek zdarza się. Rodzina? Żyje w błogiej nieświadomości i niech tak zostanie.

Gość ja znam duzooo
paszczurów otyłych, nie maja cyckow i maja płaskie dupska

Gość ja jestem szczupla
a słysze ,ze mam duzy biust jak na swoją wage; ) , ale paszczurzyce otyłe z plaska dupą i yłustym sadłem muszą sie pocieszyć

domyslam sie ze nie tego nie wiedza no ale zapewne sie zastanawiaja dlaczego nie masz chlopaka itp :D a powiedz jak powinien wygladac facet zeby sie Tobie podobal ??

każdy pasztet z tyłkiem jak szafa mówi, że jest kobiecy, ma biust i pupę. a że przed cycki wysuwa się brzuch, to już przecież nie napisze :P

Ale ja Ci nie mam zamiaru wysyłać zdjęcia :) Gdzieś już się rozpisywałam na ten temat jaki by musiał być :) wygląd nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia - jestem dziwna i podnieca mnie inteligencja :)

heh jak to nie ma znaczenia ?? :> mysle ze ma duze znacenie a powiedz dlaczego akurat bardziej kreca cie kobiety ?? co cie w nich podnieca, fascynuje itp

Ma znaczenie, ale inne rzeczy mają o wiele większe - po prostu musi mi się wizualnie podobać, nie mam jakiegoś jednego typu. Fizycznie bardziej pociągaja mnie kobiety - sam przyznasz że są ładniejsze :) W poważniejszym związku z mężczyzną też nigdy nie byłam, nie wiem czy bym umiała nawet...

widzisz sama napisalas, ze musi ci sie wizualnie podobac :D wiec _wyglad_ jest bardzo wazny no pewnie ze uwazam ze kobiety sa piekniejsze :D ale ja jestem facetem nie napisalas co na to twoja rodzina :> nie zastanawiaja sie nie chca zebys miala swoja rodzine :>

Wiesz co - teraz jest taki jeden facet który mi się podoba - relacja dość skomplikowana... Nie jest ani przystojny, ani dobrze zbudowany, w butach (których nie ściągam :)) jestem od niego wyższa, ale jego inteligencja i dowcip... Robią swoje :) Moja rodzina? Mam wrażenie że średnio kogokolwiek moje życie interesuje.

Gość kobiety o proporcjonalnej
budowie ciala :)