Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika000

Skąpe krwawienie miesiączkowe

Polecane posty

Gość mika000

Od dwóch miesięcy moję miesiączki wyglądają dziwnie są bardzo skąpe nigdy takich nie miałam ostatnia trwała 3 dni a wydzieliny było tak mało że w jednej podpasce mogłabym chodzic cały dzień, a w dodatku często swędzi mnie u wejścia do pochwy czasami drapie sie tam aż do krwi. Miała któraś tak? co to może być ?

Gość naiwna21212121
ciąze wykluczyłaś ?

Gość mika000
Tak to na pewno nie ciąża

Gość czasem brak mi sil
to samo chcialam napisac,test robilas? a z tym swedzeniem to moze jakas infekcja.Ja kiedys nie mialam jakis czas wcale okresu i mialam cyste na jajniku,ktora po tabletkach zniknela i pojawil sie okres.A moze masz duzo stresu teraz?nie mam pojecia :(

Gość naiwna21212121
To nie mam pojęcia, jak Cię swedzi to moze byc jakas infekcja ale nie wiem czy przez to mogłabyś mieć skąpe miesiączki, Najlepiej będzie jak pojdziesz do ginekologa;)

Gość mika000
dobrze trafiłaś mam bardzo dużo stresu zmarł mój tata chorował ponad rok na raka :(

Gość naiwna21212121
to może być przez stres, czasami tak jest ,że wtedy miesiączka zanika albo jest mniej intensywna.

Gość czasem brak mi sil
Przykro mi,wydaje mi sie ze powinnas tak czy siak sie wybrac do ginekologa.Niestety czlowiek zestresowany tez jest podatny na infekcje.Da ci jakies globulki i po problemie.

Gość czasem brak mi sil
Moja znajoma ostatnio siadala w jakis toaletach na stacji benzynowej,miala dluga podroz przed soba i tez sie czyms "zarazila" pieklo ja niesamowicie.Kup sobie plyn do higieny intymnej,idz do apteki moze ci tam cos doradza.Czytalam gdzies jak babki sobie chwalily ten tantum rosa,moze przynajmniej do wizyty u lekarza zalagodzi to swedzenie.

Gość mika000
wiem muszę się wybrać do ginekologa bo jednak takie swędzenie to nie jest na pewno wywołane przez stres . ja już wcześniej miałam grzybicę pochwy wyleczona została potem wracała i najwidoczniej teraz tez wróciła

Gość mika000
wczoraj posmarowałam maścią clotrimazolum to mi lepiej nie swędzi mnie tak bardzo ale wiem że jak przestanę smarować to znów wróci

Gość czasem brak mi sil
Niektore kobiety sa niestety podatne na grzybice,i ty chyba nia jestes,leczysz ,leczysz a ona i tak wraca :(

Gość czasem brak mi sil
Moze smaruj ta mascia tak jak jest w ulotce,tj przeciwgrzybicza i moze ci pomoc.