Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupolek samotny

brak znajomych, zróbmy coś z tym !!!

Polecane posty

Gość głupolek samotny

normalnie coś mi się robi jak czytam te wszystkie wpisy o braku znajomych, samotności itd... może zróbmy tak,że każdy będzie wpisywał wiek i miejscowość i może jakoś się dopasujemy ? oczywiście jeśli będzie inicjatywa ... mam wielką chęć poznać kogoś, a my tu siedzimy tak i pykamy w te klawiatury więc może zmaiast tego ruszmy tyłki i POZNAJMY SIĘ ! ja mam 21 lat i jestem z Krakowa.

Gość Słodka tajemnica 33
Pewnie mało kto się zgłosi. Większość wchodzi na forum by anonimowo powiedzieć co naprawdę w nich siedzi albo jakie mają poglądy. W życiu realnym nigdy by tego nie powiedzieli :)

Gość glupolek samotny
ja chętnie kogoś poznam, mam dość siedzenia w domu , myślę ,że powinniśmy coś zrobić w kierunku samotności, nawet taki odważny krok jak realna znajomość choćby na takiej kafeterii :)

Gość 22 lata czuje koniec swiata
22 lata, okolice Katowic :D mam znajomych, ale myśle że takich z kafe pokochalabym bardziej niż własną rodzine 😘

Gość Szukam ciebie
+ 30 ok wawki i nadal samotny kawaler

Gość glupolek samotny
eh no myślałam,że będziecie bardziej entuzjastycznie do tego podchodzili, ale cóż....:D

Gość Szukam ciebie
+ 30 ok wawki i nadal samotny kawaler A więc jak czy któraś z dziewczyn jest chętna mnie poznać, nie mam wykształcenia i jestem zwykłym facetem. Czy nadal dla was dziewczyny liczy się kasa i szpan bo do takich osób nie należę.

Gość Szukam ciebie
ech szukają jedni drugich a jak ktoś się znajdzie to nikt tym osobom nie odpowiada:)Czy wy naprawdę kogoś szukacie czy tylko nawet sami siebie w tym szukaniu oszukujecie??

Mi sie też czasami wydaje że niektórzy piszą chyba tylko dla jaj. Ale jest też dużo trolli na kafe co takie poszukujące dziewczyny próbują zniesmaczyć, zniechęcić by tu nie szukały bo tutaj sami idioci, żeby szukaly tylko w realu. I one się tego słuchają, dlatego takie efekty.

Gość trololol
okolice gdanska,19

Gość Masz nasrane w glowie
Sam nick nie jest zachecajacy, wiec sie nie dziw, ze masz jak masz.