Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdvfdvdfvdfvf

47 kg przy wzroscie 160- za mało?

Polecane posty

Gość fdvfdvdfvdfvf

jak myslicie? nie wygladam jakos chorobliwie chudo , mam piersi , biodra , nie wystaja mi kosci ,ale czesto słysze ,ze jestem ,, szczuplutka " ,albo jak ,, 5 minut" itd

Gość jhytjyt
zapytam z ciekawosci co dzisiaj jadlas?

Gość jkel
w sam raz jestes :)

Gość fdvfdvdfvdfvf
chociaz na buzi wcale chuda nie jestem i sie boje ,ze jakbym przytyła to bym sie pyzata zrobiła..

wg mnie - za mało chyba, że masz 12 lat i tak mocno i szybko wyrosłaś a wagi dopiero nabierzesz

Gość fdvfdvdfvdfvf
co jadłam? na sniadanie bułkę z szynką, na obiad zupe grzybowa ,a na drugie dnie ryz z kurczakiem i ogorkami ,a potem ciastko , kolacji nie jadłam bopozno jadlam obiad

Gość fdvfdvdfvdfvf
mam 20 lat

Gość fdvfdvdfvdfvf
Ewa 33- to ile powinnam przytyc?

Ta sama waga, ten sam wzrost i też ciągle to słyszę, ale mam w pupie, bo mogę się obżerać jak dzikus i być szczupła :) Bo wcale mało nie jem, ani zdrowo. Niżej link jak wyglądam. Nie chciałabym być grubsza. Także doskonale Ciebie rozumiem :) Wszyscy myślą, że jesteś chuda, ale nago za to całkiem inaczej to wygląda i całkiem nieźle ;)

Są różne skale masy ciała. Ja wg Lorenza powinnam ważyć 70 coś kg ;] studiowałam dietetykę i na różne sposoby wychodziło mi, że mam niedowagę. Powinnyśmy ważyć 52 kg jakoś wg BMI. Ale BMI to ciulowy i najsłabszy wskaźnik.Ja w czasie gimnazjum ważyłam 52-53 kg i wyglądałam prosiakowato.

Gość fdvfdvdfvdfvf
no właśnie w kostiumie kapielowym i nago dobrze wygladam ,ale jak mam ciuchy na sobie to faktycznie sie moze wydawac ,ze jestem za chuda...chetnie bym przytyła z 5 kg ,ale ciezko mi sie obzerac na siłe.. narazie jem ile potrzebuje... ale jak sie bardzo upre to moge jesc np 2 posiłki wiecej

przy 160 cm to tak min. 50 kg w sumie to organizm sam reguluje ile i co chce jeść, tylko mało kto słucha swojego organizmu poza tym picie, palenie, śmieciowe żarcie, ostre przyprawy, sól, glutaminiany i reszta chemii ogłupia organizm, który nie potrafi znaleźć równowagi dobrej dla siebie wyszłam na jakąś sekciarę tym tekstem :) no, ale w moim wieku to juz coś tam się o życiu, zdrowiu itp. wie ;)

Nie wiem czy byś chciała przytyć te 5 kg. Ja już miałam taką wagę i moja twarz wyglądała jakbym miała świnkę :D A skoro mówiłaś, że boisz się mieć puciatą twarz to ja Ci powiem, że na 100% byś miała, bo miałam to samo. Widzę, że chyba moim sobowtórem rozmiarowym jesteś :P Nie ma sensu na siłę się obżerać. Na bank zaspokajasz swój bilans energetyczny.

Gość jojo jojo
dorbze jest, ja waze 55 kg mam 163 i jest ok, ale całe życie chciałam spaść do 50 kg, i nie mogę choćbym nie iwem co robiła, zazdroszczę Ci

Gość bleszczerbata
dobrze jest ja przy wzrosie 165 mam 49 kg.

ale przytyć jest chyba trudniej szczupłym niż puszystym schudnąć (nie mówię o Tobie, że jesteś puszysta, bo nie ważysz za dużo) Ale z tym jak ja się obżeram i czym to normalna osoba ważyłaby 70 kg... biedna ta moja wątroba

Gość taka sobie mama la la la
Ja ważę 49 mam 65 i uważam ze mam sporo za.chude nogi a biust mam D. Także góra jest ok ale nogi jak patyczki

Gość fdvfdvdfvdfvf
a ja nogi właśnie mam w miare ok ,ale gora jest chuda tzn rece , ramiona i ,, tułów" choc niby kosci mi nie wystaja.

Bo to tak jest... jak chce się przytyć to nigdy to się jakoś równomiesnie nie rozłoży tylko w 1 miejscu. Ja też bym wolała, żeby mi poszło w łydki, albo ręce, ale jak już ma mi gdzieś iść to w brzuch i pupę :P Muszę zacząć ćwiczyć, żeby mnie celulit nie dopadł, bo się zbliża wielkimi krokami.

Gość Sandreannda
Niska jestes, ja mam 172 i 52kg i nie czuje sie chuda. Jestem szczupla, reklamuje bielizne, a jak sie ubiore tez czuje sie dobrze. Pozatym dobrze na mnie leza ciuchy. I co ubiore dobrze na mnie wyglada. Napewno nie jestes za chuda, moze tak mowia ci te otyle.

Gość ja waze 50kg
i mam 166cm, odżywiam się zdrowo, zawsze byłam szczupła, czuje się dobrze w swoim ciele i ze swoja wagą i uwagi typu "jesteś za chuda, przytyj" mam gdzieś :P . Bo prawda jest taka, ze jem naprawdę dużo, nigdy się nie odchudzałam, niczego sobie nie odmawiam, taką mam przemianę materii i dobrze mi z tym ;) .