Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxJuliaxxx

Stosunek przerywany, help!

Polecane posty

Gość xxxJuliaxxx

Otóż mój problem wygląda tak: Kochałam się z moim facetem , był to stosunek przerywany, oczywiście nałożylismy gumkę,ale jak skonczylismy zauwazylismy ze gumka pękła... Jestem tydzień przed okresem , i mam dni niepłodne. Jestem przerażona, testu zrobić nie mogę bo by było za wcześnie. Jakie są szanse żę jestem w ciąży??? ;(( Stosunek przerywany nie trwał długo.

Gość klaudiam
jeżeli jesteś pewna że masz dni nie płodne to szanse na zajscie są hmm praktycznie zerowe. ale jak sie strasznie boisz i nie dostaniesz okresu co moze byc spowodowane stresem zwiazanym z ta sytauacja zrób test ciążowy. Albo udaj sie do lekarza po tabletki 72 po. Jest to antykoncepcja po fakcie..

Gość yyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeee
stosunek przerywany to nie jest żadne zabezpieczenie!!!!!!!!!!!! zapamiętaj na przyszłość.... ale skoro mieliście gumkę to w ogóle nie rozumiem po co bawić się w przerywany...:/ co do dni płodnych to zależy czy masz regularne cykle... ja zaszłam w ciąże w teoretycznie niepłodne u mnie dni...

Gość xxxJuliaxxx
są regularne cykle..

Gość klaudiam
nie martw sie:) pewnie nie będziesz. na 99,9:) ale tak jak mowiłam jak sie stresujesz a chcesz dziecko poczekaj spokojnie 2 tyg i zrob test:) a jeżeli jeszcze za wczesnie na dziecko to zawsze sa tabletki 72 po:)

Gość xxxJuliaxxx
oczywiscie ze nie chce, to nie jest jeszcze czas na dziecko. Twoje słowa podniosły mnie na duchu. Troche się uspokoiłam.:)

Gość klaudiam
pamietaj ze czesto nasza psychika robi nam "psikusy" ja jakiś czas temu miałam wszystkie objawy ciązy bo sobie wkrecałam...