Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On łysiejący

Która z was by mogła być z facetem, który łysieje?

Polecane posty

Gość On łysiejący

Są tutaj kobieta, które takich nie skreślają?

Gość Zagubiona nastolatka
To akurat nie jest najważniejsze w związku. Myślę że każda porządna kobieta chciałby oczywiście pod warunkiem że ty też nie patrzyłbyś tylko na jej wygląd. Pozdrawiam ciepło:)

Gość łysa pałka
:) :) :) ech, zakompleksiony szczylu zacząłem łysieć w liceum, dzięki wam , moi starzy , swięcej się przejmowali moją głową niż ja, bardziej się przejmowali tym, co ja ze sobą zrobię niż ja sam a ja miałem to w dópie i to jest jedyne wyjście nigdy nie maiłem z tego powodu żadnych nieprzyjemności czy przykrych konsekwencji, zwłaszcza ze strony płci .. hehe pięknej nie ograniczaj się łysa pało , bonie uwsteczniaj bo włosy wypadają... dawaj na full jak jakiejś nie odpowoada twoja czacha to trudno, widać niepisana ci znajdziesz inną, wiem ze to ciezko ale nsam się nie dołuj ja, pierdolę, to tylko keratyna 🖐️

Gość wheidfhw
jeśli chodzi tylko o zakola to w zupełności może być

Gość łysa pałka
a jak więcej niz zakola to co ? na śmietnik kolejna głupia pisda

Gość Frittot
Z tego co zauważyłem to kobiety nie zwracają na to za bardzo uwagi. Na pewno jest to jakiś minus ale nie taki żeby miały Cię skreślić. Jeśli im się podobasz to w całości.

Gość wheidfhw
dafaq? porąbało Cię:O pytasz o nasze preferencje a nie o tolerancje dla takich ludzi chłopie ogarnij się nie jestem kolejna nie jestem głupia i nie jestem pizda analfabeto kafe to śmietnik jednak jest

Gość czyli co
Ale jaki minus? Jesli tylko nie zaczesujesz wlosow na bok i nie nosisz tupeciku to lysina nie jest zadnym minusem.

Gość weronikv
Mój facet łysieje,ogolił sie na zero opalił łepek i jest mega sexowny :-) kocham mojego kojaka :-)

Gość łysa pałka
nasza tolerancja dla TAKICH ludzi ? tolerancja. noż, koorfa ...mocna. kretynko jesteś bardziej yebnięta niż ustawa przewiduje lepiej być łysym jak Yul niż prostaczką jak ty 🖐️

Gość kopasianadozjedzenia
jak dla mnie to przekresla faceta slabe geny idzie w odstawke od razu

Gość wheidfhw
co Ty gadasz? XDXDXD kupy się nie trzyma daj adres do dilera. i nie pal tego tyle

Gość czyli co
OOO Yul ideal mezczyzny.

Gość parszywek
dziwne , zawsze myślałem , ze dymają was czupryniaści bruneci z południowym akcentem i lekko przyciemnioną karnacją przynajmniej zawsze beczycie z brzuchami po takich przynajmniej geny mają ok, trzymajta się dziewczyny , geny,geny najważniejsze

Gość kremowaslicznotka
gdy glowa lysieje, dupa szaleje :)

Gość wheidfhw
jak geny najważniejsze to pytanie powinno brzmieć z kim prokreujecie a nie z kim mogłybyście być XD

Gość parszywek
to chyba specyficzne .środowisko nocnych niespełnionych to niemożliwe by 🖐️ normalne kobity myślały takimi kategoriami jest 10000 ważniejszych,, a wy głupie cipy myślicie, ze jak na was patrzymy, czy macie wymalowame paznokcie , na które poświęcacie 6 godzin w miesiącu ? w doopie to mamy, wasze chore upodobania pazurowe faktycznie wychodzi na to , ze chodzi nam wyłącznie o wasze doopy, bo czytając teksty przez was pisane to chyba wszelkie watpliwości się rozwiewają

Gość O co lotto?
Ja mam faceta łysiejącego.Zaczął łysiec jak byliśmy już razem.Mi to nie przeszkadza,sama mam pełno widocznych wad.Nie wiem czy łysina oznacza słabe geny,bo mój facet jest już pod 30 a do stomatologa chodzi tylko do kontroli.Wszystkie zęby zdrowe od zawsze

Gość a ja za bardzo nie rozumiem
oburzenia tutaj jakie powstało, że jakaś kobieta odpisała, że nie podoba jej się łysiejący facet:O są 2 możliwości albo się podoba albo nie i ona wybrała tą drugą opcje i co? od razu pisanie, że jest głupia:o najbardziej się rzuca tutaj ten co pisał, że łysiał od liceum:D zabolało,co? ale prawda taka, ze łysienie, glaca paskudna to MINUS i pogódźcie się z tym zakompleksieni faceci:D każda powtarzam KAŻDA kobieta jakby miała wybrać faceta z normalną ilością włosów a identycznego z łysiną logiczne, że wybrałaby tego pierwszego więc cóż się tak rzucacie panowie z kompleksami:D jasne, ze sa ważniejsze rzeczy, ale temat jest odnośnie łysiny która wg mnie jest straszna:/ mam kilku kolegów łysiejących, mają dopiero 23 lata a już takie glace łyse na głowie co wg mnie jest porażką:o co innego facet 40 letni zaczynający łysieć a co innego 25 letni, widać chujowe geny a wy chodzące kompleksy możecie sobie gadać, że tylko idiotki interesuje czy facet ma włosy czy nie, ale nie zmienicie tego, że jesteście gorszym towarem od tych, którzy mają włosy:D

Gość Mój ojciec ma 65lat i czupryne
dlatego mnie odrzuca od facetów z gniazdem na głowie. Niektórym oczywiście pasuje ogolona głowa na zero, ale to moze 1 %. Mój facet też musi miec czupryne.

Gość a co to ma do rzeczyy
jakie to ma znaczenie? Faceci lubią swoje niepowodzenia zwalać na wzrost, łysienie i co tam jeszcze, a najważniejsze przecież, żeby był wierny i w porządku facet, żeby brał na siebie obowiązki domowe i był oparciem, a nie dużym dzieckiem. Włosy tu mają chyba koncwe miesce na liście ważności

Gość jakie słabe geny? dawno udowod
niono, że mezczyzni o wysokim poziomie testosteronu mają duzo wlosow na ciele, ale na glowie szyko lysieją

Gość i dobrze że..
... dziewczątka o takich poglądach trzymają się z daleka od "gorszej" kategorii, tylko przyklasnąć.. tak trzymać drogie dziewuszki wy jestescie zadowolone, łysi mają spokój będzie miała niezłą brechę czytając piszę to gładząc czachę i myśląc , ze to jest jednak problem blondynek a nie mój

Gość Makarenaaaa
A mój maz w wieku 33 lat jest prawie siwy:P

Gość lysiejacy facet
zawsze bedzie brzydalem

ale czemu od razu "gorsza kategoria". Każdy ma jakieś preferencje. Jak komuś podobają się Azjatki to raczej niechętnie zacznie umawiać się z Kenijką, prawda?

wrzucacie wszystkich do jednego worka. Ja osobiście nie widze w tym nic co może skreślić faceta, na biologie nic nie zaradziszi ja to rozumie a jak facet h-uj to nawet bujna czupryna mu nie pomoże bo i tak będzie h-jem

Gość KJDKSFH
ciekawe że posty na TAK, zostały pokasowane:)

Gość BernadkaZZZZZZZZZZ
Łysiejący facet to nawet nie powinien zarywać, a jak jest niski to już w ogóle masakra. Tacy to na egzekucję by nie przekazywali swych słabych genów.