Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soldat de fortune

jesień się zbliża a razem z nią dopada mnie świadomość

Polecane posty

Gość soldat de fortune

że ta jesień będzie najcięższa i najsmutniejsza w moim życiu, nic mi się nie chce, nie chodzę do pracy, nie wychodzę do ludzi, mam wszystkiego dość, nic mnie nie cieszy, za oknem 15C, pochmurnie, miałem zamiar zmienić miasto ale nie wiem czy warto i czy się odnajdę sam w obcym mieście, jeszcze w dodatku słucham sobie muzyki co ma wydźwięk melancholijny i jeszcze bardziej ten mój stan świadomości pogłębia, dlaczego nie jestem tak optymistycznie nastawiony do życia jak inne osoby, nawet jak źle im się dzieje to cieszą się z małych rzeczy a ja tak nie potrafię wszędzie widzę że może być już tylko gorzej Q.Q.

Gość kopola
jak naprawdę spadnie na ciebie ciężar choroby albo inne prawdziwe nieszczęście to docenisz to co masz teraz i będziesz żalował że nie cieszyłeś się z tego co miałeś tylko jojczyłeś. wyjdz do ludzi bo życie ci ucieka, pamiętaj że już nigdy nie będziemy tak młodzi jak w tej chwili...

Masz... ma doła jak stąd do Meksyku. a wystarczy pogłaskać psa , albo kota , pomyśleć o umierających w hospicjach Ludziach, o wszystkich nieszczęściach , które nie dotyczą Ciebie. Inni mają gorzej...tak myśl...a zobaczysz , że świat przemówi innym językiem 🌼