Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elli30

czekam na 2 kreseczki ... :) - dla nowych

Polecane posty

Bullitka strasznie mi przykro nie wiem co odpisac na twoj post. moze znajdzie sie jakis srodek zloty i bedziesz mama. ale porozmawiac mozna przeciez. oczekujaca - prawde powiedziawszy to nic nas z Bullitka tutaj nie trzyma.

Oczekujaca - i jak wizyta u lekarza? Ktory to tydzien?? Agnes - ja raczej powinnam sie przeniesc na watek pt : jak pogodzic sie ze nigdy nie zostane mama. Albo o invitro choc nie wiem czy sie zdecyduje. Ty masz nadzieje, moze u ciebie musi tez byc mala stymulacja jak u oczekujacej. Ja to kuz mam podtanowiona diagnoze ze nigdy nie zajde w ciaze naturalnie. Wiec tamten watek naprawde nie jest dla mnie. Ale ty tez tu czasem zagladaj. Bo inaczej bede tesknic

bullitka sprawdzalam w necie to wychodzi 5tydzien,u lekarza wczoraj niebylam bo ten moj przyjmuje we wtorki ale dzis przyjmuje prywatnie i jak moj wroci dzis wczesniej do domu to pojedziemy dzisiaj sprawdzic bo boje sie ze cos nie tak.pobolewa mnie aby jjajnik i miednica czasami i rano mdlosci troszke no i piersi bola.bullitka nie zalamuj sie zobaczysz ze ci sie uda i agness tez.dzis leze w lozku bo zimno bardzo jest

Oczekujaca - siostra mojego meza tez jest w 8 tyg ciazy i jak byla w 5 to mowila ze tez ja brzuch boli tak jak na okres i krzyz. I lekarz jej powiedzial ze to normalne bo wszystko sie powieksza w srodku. Wiec nie masz sie czym martwic. Wszystko napewno jest w pozadku. A powiedz mialas plamienie implatacyjne??

bullitka ja niemialam plamienia ,bolaly mnie piersi jak na okres i dwa dni przed przestaly a pozniej znowu zaczely bolec i nabrzmiale sa nadal i duzo zyl mi sie pojawilo na piersiach i sutki sa ciemniejsze troszke,siku chodze czesciej niz normalnie.mnie tez boli kregoslup tutaj nad samym tylkiem czasami przewstaje ale wiecej boli niz nie.dzis strasznie mnie mdli smierdzi mi wszystko lodowki niemoge otworzyc.herbate tez ledwo dzisiaj pije.

mama moja mowila ze piersi beda bolec ja nawet stanika niemoge zalozyc tak bola.ale ona np niemiala zylek na piersiach mowila mi.tak nudzi mi sie juz lezec ale na dwor niechce wychodzic

czesc Bullitka bede tu zagladac napewno. leze juz po operacji. czuje sie ogolnie dobrze chociaz brzuch przez okres mnie boli.

dziewczyny bylam u gin zbadal mnie i powiedzial ze w badaniu ginekologicznym widac ciaze i mowi ze jest ok.zalecil mi brac folik i magnez a witaminy tylko 3 razy w tyg bo mowi ze lepiej zjesc owoc lub warzywo a jak wczesnie witaminy zacznie sie brac to pozniej dziecko duze bedzie

Agnes - wlasnie. Ty przeciez operacje mialas. Japk poszlo? Jak sie czujesz?? Jestes juz w domu?? Masz gips?? Oczekujaca - cudnie. Dbaj o siebie. A mialas plamienie implatacyjne?? Bo duzo sie o tym pisze ale co pytam znajome w ciazy to zadna nie miala. A my dzis idziemy kupic kominek do domu. Mm nadzieje ze xnajde o jakim marze :))

bullitka- jutro do domu(niedziela) gipsu nke mam. mam tylko bandaz ale pozniej go zdejma. noga boli i troche glowa. maz przyjezdza we srode jupiiiii ale w sobote wyjezdza na dwa tyg. do francji. ciesze sie ze chociaz na dwa dni.

Agnes - oj biedna ty. Ale to juz chyba ostatni zabieg co?? Ejj znowu na 2 tyg!!! Jak wy to wytrzymujecie??

Gość gość
tak to juz.ostatni zabieg na szczescie. jakos musimy wytrzymac. chociaz tetaz mi ciezko po tym zabiegu. samej. fakt ze tata bedzie przyjezdzal do mnie ale to nie to samo.

Gość gość
tak musze przez miesiac. w sumie to nic trudnego. musze tylko opanowac po schodach chodzenie.

dzisiaj dopiero wyszlam ze szpitala. na obiedzie bylam u taty. potem mnie przywiozl do domu. to chociaz nie wolno mi poodkurzalam i zmylam mopem podloge na dole bo pies nabrudzil. potem siostra przyjechala pod wieczor pomogla mi troche. ale sie bardzo spieszyla. potem sie poplakalam. ze jestem teraz sama. wiem ze moge do taty zadzwonic to pomoze mi we wszystkim ale i tak czuje sie strasznie.

Agnes - oj jak mi przykro :(((. Wyobrazam spbie jak ci ciezko :(. Ale tylko jeszcze2 dni i juz maz ci wroci. Jak moge cie pocieszyc??

Bullitka- niestety zaszly zmiany maz nie przyjedzie:-(:-(:-( dopiero w polowie pazdziernika chociaz sam nie wie kiedy. echhh. bylam u lekarza mam juz tylko opayrunek dreny wyciagniete. niga ladnie sie goi. dziekuje Ci za troske wirtualna:-)

agness wspolczuje ci takioej samotnosci i zabiegu,wlasciwie to musialas ja dobrze uszkodzic ze juz drugi zabieg masz.ja jutro ide do gin i bedziemy robic usg mam nadzieje ze bedzie juz widac serduszko.wczoraj bylismy u znajomych maja corke pol roku ale super dziewczynka tak sie fajnie smieje i caly czas u mnie na rekach byla polubila mnie.boje sie wizyty jutro ze cos bedzie nietak,strasznie nerki zaczynaja mnie bolec ale kol mowila ze nerki bola czesto.

Dzien dobry Co u was dziewczyny?? Agnes - jak noga?? I czemu mezowi tak ciagle zmieniaja date powrotu?? Oczekujaca - jak usg?? Jak sie czujesz??? Jak tesciowa?? U mnie bez zmian niestety. Echh

witaj bullitka usg mialam przez brzuch widac bylo we wtorek pecherzyc i ciaza w macicy za 2tyg ide w poniedzialek na usg ale przezpochwowe i ju powino widac byc serduszko bedzie to 8tydzien.ja kiepsko narazie sie czuje mam straszne mdlosci i wymiotuje raz dziennie,brzuch czasami zaboli aleto lekarz mowi ze przez rozrastanie.jem wszystko na sile bo niechce mi sie wogole i herbaty wogole wypic niemoge.tesciowa sie nie odzywa bo poklocilismy sie,powiedziala ze jak w ciazy jestem to powinnam robic w polu a nielezec bo chore dziecko urodze.mam dosc tej baby.slabo znosze to w nocy z nerwow niespalam a przez dzien mdlosci nnajgorzej tak do16mnie meczy.a co u ciebie?nieprobujecie invitro moze w ten sposob sie wam uda?

strasznie senna jestem dzis spalam 3godz poprostu tak mnie nachodzi ze niemoge wytrzymac.wczoraj byl moj tato a tesciowa zaczela skarzyc sie na mnie i meza a ja nie wytrzymalam powiedzialam tacie wszystko przy niej jak sie ona zachowuje wobec mnie i co mowi do mnie.wczoraj obiad gotowalam wyszlam na chwile na dwor to ta stara na zlosc zupe mi poprzestawiala a chcialam zeby szybko sie ugotowala bo obiad nadchodzil.postanowilismy ze z mezem oddzielimy sie od tej starej tylko musimmy jeszcze z miesiac wytrzymac az bedzie wiecej pieniedzy zeby zmienic drzwi zamki i kuchnie na gorze

Oczekujaca - pewnie dojde do podjecia tej decyzji o invitro ale narazie chce sobie odpoczac psychicznie bo juz nie daje rady. Moze miesiac lub dwa. Musze dojrzec do tej decyzji. I tak pewnie nie zajde. Stracilam calkiem nadzieje. Nie przejmuj sie ta baba. Choc na czas ciazy powinna ci dac spokoj. To najgorsze co moze byc to mieszkac z tesciowa. Ale nie mysl o niej. Mysl o sobie i dziecku. Teraz wy jestescie najwazniejsci

bullitka moja mama tez mowi zeby jej niesluchac bo pozniej dziecko bedzie znerwicowane.bullitka rozumiem cie doskonale ja tez mowilam ze jak nie uda sie w tym miesiacu to do stycznia odpuszczam sobie a pozniej mialam isc na laparoskopieale jednak udalo sie i dziecko poczete bylo w moje urodziny wlasciwie wtedy sie zagniezdzalo.a u ciebie invitro jest platne?niemyslalas moze zeby sprobowac w polsce pojsc do lekarza skoro u ciebie tak podchodza do tego?moj maz twierdzi ze bedziemy miec dziewczynke a ja niemam pojecia ale jeszcze 2miesiace i sie moze dowiemy co bedzie

czesc dziewczyny u mnie nudaaaa noga boli opuchnieta. leze praktycznie caly dzien. maz nie przyjechal:-( . porypani sa u niego co chwile zmieniaja decyzje. echhh jeszcze maz walnal focha i drugi dzien sie bie odzywa. wkurza mnie juz wszystko na maxa.

hej dziewczyny alez mnie mdli od samego rana.agness odzywa sie maz?ale powiem ci ze to dziwne i niesprawiedliwe ze tak z dnia na dzien zmieniaja mu powrot do domu.ale zimno dzisiaj u mnie ale mozoe sie ociepli

czesc oczekujaca- nie maz milczy nadal. echhh jak sie odezwie to ja focha walne i do niego sie nie odezwe. niech ma nauczke. a z tymi decyzjami u nich to tak zawsze wszystko z minuty na minute sie zmienia. przesrane.

Oczekujaca- na wszystkich swietych lece do polski to pojde do lekarza i poradze sie w polsce. Druga opinia zawsze dobra. A powiedz skad wiesz kiedy sie zagniezdzalo?? Mialas plamienie implatacyjne?? Agnes - nie wiem czemu ale tak jest ze na odleglisc teskni sie tak bardzo ze z tego tylko klotnie wychodza. Ale jak juz zadzwoni to nie strzelaj focha bo tylko gorzej sie poczujesz. Ile cie noga bedzie bolec??

Bullitka - odezwal sie smsem i sie poklocilisny. szkoda gadac. noga nie wiem ile bedzie bolec. eraz jeszcze spochnieta jest. koniecznie idz do lekarza w polsce. sama jestem ciekawa co powie:-).

bullitka plamienia niemialam bo bym zauwazyla bo mialam wkladke.kila dni po owulacji zaczely mnie tak szczypac i mrowic piersi i na wizycie gin powiedzial ze kolo15wrzesnia bylo zagniezdzenie.jutro zaczyna mi sie kolejny tydzien ciazy.agness to niedobrze ze sie poklociliscie.u mnie tesciowa razem ze swoja matka szaleja doprowadzaja mnie juz do szalu,przez tesciowa nabawilam sie nerwicy i w poniedzialek jade do lekarza od tego.nawet niewiecie ile bym dala zeby tesciowej tutaj niebylo,wogole nielicza sie z tym ze w ciazy jestem