Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

skoncze jak offerma albo jeszcze gorzej

Polecane posty

No a Ty z powodu blokad i swoich schematów w głowie ominąłeś tę część szkoły pt. randki.

"Coś tam działam, ale głównie ćwiczę rozmowy z obcymi ludźmi, a nie podryw na razie." i ty mnie chcesz pouczać? :D ile ty masz lat, przypomnij?

"dziwne, mówienie to domena kobiet" Jak to jest że nigdy nie ma pigułki gwałtu w pobliżu gdy jest potrzebna :D

"żeby przestała mówić? czy żeby zaczęla?" Żeby przeszła do rzeczy :D

Gość smutna prawda z kafe
Zauważcie że na kafe są osoby które NIGDY nie zmienią życia albo nie mają już siły, depresje czy renty jak ................. pewne nicki których nie wymienię. Nie ma co się oszukiwać że ci co są tu od lat coś zmienią. Skończy się samobójem lub innym złem''. Takie jest życie.

Gość Zuzanna amelia & 15
Prawda orange ale z jednym zastrzezeniem. Tu nikt samobojstwa nie popelni. Do tego trzeba miec naped i chec zmiany czegokolwiek. Oni tu beda tak dogorywac i smecic. Taki ich los. A Looooser i tak ma wieksze szanse zeby cos zrobic ze swoim zyciem niz Ty Darker i na pewno wiecej szans na powodzenie niz Ty Offermus.

Gość Zuzanna amelia & 15
Zdefiniuj okreslenie "glupi"

To niech oni będą "samodzielni", a ja będę miał za to powodzenie u kobiet. Wchodzę w to. ;)