Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pałimbałe

Prawdy absolutne wyniesione z Kafe

Polecane posty

- Na absolutnie każdy problem z facetem jest jedna rada - rzuć go, - Kiedy będziesz uprawiać seks inaczej niż w pozycji misjonarskiej facet Cię nie będzie szanował i świadczy to o tym, że chce jedynie Tobą zaspokoić swój popęd, - tak naprawde stosowanie tabletek anty nic nie daje, najlepiej połączyć 10 metod, - Nie można mieć więcej niż 1-2 partnerów/partnerki przez całe życie, niezależnie od okoliczności, bo wtedy jest się dziwką/puszczalskim. A Wy jaką wiedzę wynieśliście z tego portalu?

Gość didżełe ełe ełe
- jak nie ma sie anorektycznej sylwetki to jest sie otylym

Kobieta nigdy nie będzie zadowolona w 100% zawsze znajdzie powód do narzekań, za długo za krótko, nie ten kolor :D

oo, zgodze się :D Poza tym jak się wstawi zdjęcie do oceny i się powie, że to ja, to Cie zjadą, że ryj zwalony, a jak sie powie, że to ta kurwa co mi faceta odbila, to powiedza, ze zajebista laska :classic_cool:

Gość żal suchać
Niestety, sama prawda. - kazda kobieta mająca problem z dzieckiem, mogła się zabezpieczyć a nie teraz ryczeć, ze ma problem

Gość didżełe ełe ełe
czyzby Twoja kobieta męska rzeczo miala do Ciebie pretensje że Ci sciemniał? :classic_cool:

Gość didżełe ełe ełe
- niskie kobiety nie sa kobietami. te wysokie tez zreszta nie :classic_cool:🖐️

Nie mam kobiety :( po kafeterii i temacie "do czego byście się nigdy nie przyznały" boję się kobiet przebywających w moim pokoju dłużej niż 4h w tygodniu :classic_cool:

Gość didżełe ełe ełe
a jesli tam nie pisalam to czy sie tez mnie bedziesz bal? 😭:classic_cool:

Może wszystkie swoje "historyjki" będziesz testowała na mnie? :O i przyłapię Cię na wąchaniu majtek i strzelaniu suszkami za łóżko :D

Gość didżełe ełe ełe
nie ma bata, nie przyłapiesz :classic_cool: umiem się nieźle kryć :classic_cool:

Gość we need the funk!!!!
Ktoś wyżej napisał-jak nie masz sylwetki anorektyczki to jesteś otyłym- 10/10 Dokladnie tak tu niejedna debiloza rozumuje. Ale bym "prawda"nie określił rzecz jasna.:classic_cool:

Gość kobyłłła
Najwspanialsze mądrości to na dziale o ciażach i macierzyństwie, Prawdziwa skarbnica złotych mysli

Wolę mądrości z ogólnej, bardzo życiowe, kupa śmiechu z naciskiem na kupa :classic_cool: tak mi się przypomniało "Tylko dziewica pasuje do prawiczka"

cała kafe to skarbnica złotych myśli, z każdym kolejnym dniem spędzonym tu, czuję, jak fałdy na moim mózgu się prasują :classic_cool:

Przyznam szczerze że chciałbym kobietę przesiadującą na kafeterii, wiedziałbym że nie będzie się z niczym kryła i będzie gadała o sraniu tak samo swobodnie jak o pieczeniu biszkoptu :D

Gość Ja=nessss
- Gdy ktoś się sam nie utrzymuje i nie ma własnego mieszkania po 18 roku życia to jest nieudacznikiem; - Obiady można ugotować tylko przy pomocy gotowych proszków, bo inaczej to niby jak; - Facet bez prawa jazdy przegrał życie; - Gdy mówisz, że ktoś jest brzydki i uważasz go za głupka to na pewno mu zazdrościsz; - Każda osoba młodsza od Ciebie o chociażby rok jest niedojrzałym gówniarzem;

Gość didżełe ełe ełe
biszkoptów co prawda nie piekę ale o kupie możemy porozmawiać. to kiedy idziemy na randkełe? :classic_cool:

Gość kjkjkj
Dzięki kafe zrobiłam dzisiaj mojemu mężowi loda. Bo przecież jak się nie robi to się nie kocha. Dodam ,że po 20-latach małżeństwa.On teraz śpi szczęśliwy a ja rozmyślam.

Ja=nessss - najbardziej to się z tym przedostatnim zgadzam. No i prawda z tym, że jak nie masz prawa jazdy, własnego mieszkania, nie zarabiasz 20 tysięcy miesięcznie - przegrałeś życie.

Gość Ja=nessss
- Gdy ktoś pisze "kafełe", "randkełe" itp. to myśli, że jest cool, a tak naprawdę rozpaczliwie próbuje zasymilować się z tym gównem i siedliskiem kretynów jakim jest Kafeteria, bo nie ma przyjaciół i znajomych w realnym życiu.

Gość didżełe ełe ełe
ja mam jakies 15 cm mniej 😴:classic_cool:

Gość didżełe ełe ełe
Ja=nessss o kurwełe, skąd wiedziałełeś? :classic_cool:😴

kjkjkj - jak się nie robi to się nie kocha, lub - druga skrajna postawa na kafe - 'mój facet nigdy nawet nie wspomniał o lodzie. Powiedział, ze tego nie chce, bo mnie szanuje'. Nie chce, nie chce. Jak wygodnie w to wierzyć :classic_cool:

Gość Ja=nessss
Kolejna prawda: Każda kobieta która uprawia seks to dziwka (nieważne czy jest w związku czy nie).