Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pałimbałe

Prawdy absolutne wyniesione z Kafe

Polecane posty

Gość Supremus Dux
Kobiety homoseksualne używające tego forum, czują się lepsze od heteroseksualnych. Nie muszą prać brudnych gaci i skarpet mężczyznom, czy jakiś taki inny podobny powód.

Gość elixxir
-"polacy to [wpisz dowolny epitet]" (to jest tu przy wielu tematach gdzie łatwo o uogólnienia powtarzane jak mantra]. -"źle jest przez kościół i [wpisz nazwę partii]"(poza tym to byłby raj). -Przy kłopotach w ciąży/z ciążą -"dałaś d. to nie jęcz teraz" -Przy kłopotach z zajściem w ciążę- "po co ci bachory?" -ciąża nie planowana-"trzeba było się zabezpieczyć idiotko" -kłopoty zdrowotne związane z antykoncepcją- "po co żresz te goovna?"albo "nikt ci nie każe rozkładać nóg" -temat na miarę fabuły rodem z "Placu Zbawiciela"-"Jak ja nie lubie takich narzekaczy,do roboty się weź!" -Temat o wypadku-utrata kończyny albo ciężka choroba-"co Cię nie zabije to cię wzmocni". -Jak ktoś piszę że nie ma przyjaciół czy kolegów i że ludzie są tylko obok by wykorzystać.-"Jesteś napewno poeaba.Wyolbrzymiasz." I jeszcze jeden przykład bardzo kontrowersyjnej prawdy-"Świat jest wspaniały tylko ty go jakoś dziwnie odbierasz".

Gość bayyyybayyyyyyy
Kafeterianie to jakies zmutowane dziwaki. W normalnym życiu nie spotykam takich ludzi ; o

Gość Ce wam
jem kupe :classic_cool: pokasać tzytze? :)

Gość Vink
Buahahhaha...ale sie usmialam:) Tez dodam cos od siebie, bo jak tu ktos wczesniej napisal na forum o ciazy i maciezynctwie jest to zrodlo i wylacznie samych zlotych rad;) Dzisiaj, na przyklad, dowiedzialam sie, ze jestem wyrodna matka, bo po urodzieniu nie stalam sie wiezniem wlasnego dziecka i mam czas na hobby takie jak taniec raz w tygodniu. Bo zamiast siedziec 24/7 w domu z dzieckiem i uzalac sie nad soba na kafeterii jak to dziecko zniszczylo mi zycie, rozwijam sie i zawodowo i w swoim czasie prywatnym...;)

Vink - o taaaak, jeśli istnieje dla Ciebie jeszcze coś oprócz dziecka, to zostaniesz tu okrzyknięta wyrodną matką. A jak się pojawi jakiś problem z dzieckiem - "trzeba było nie rozkładać nóg" :P No, ja też nie spotykam takich ludzi w realu, albo się dobrze ukrywają :D Generalnie tu na kafeterii Ludzie nie umieją się postawić w sytuacji kogoś innego, tylko zawsze krytykują :) a jak skończą się argumenty - "spierdalaj glupia szmato" i po sprawie 🖐️

Gość Zapomniałyście
o tym ile trzeba dać w kopercie idac na wesele. :p Co najmniej 1500 złotych, bo inaczej idziesz się nażreć za darmo.

Gość Vink
Acha, chcialam jeszcze dodac, ze byl taki topik na uczuciowym, gdzie jakis facet sie chwalil, jaki to jest kozak, bo wszyscy koledzy juz po slubie, z dziecmi i maja ulozone zycie, a On moze imprezowac, wyrywac laski i wolnosc Tomku w swoim domku;) Wedlug niego Ci ktorzy daza do stabilizacjii to przegrancy zyciowi...buahahahahaha

Gość eeeeeeeeeee
Na teściowe trzeba narzekać:P

Gość ;;ddjdjjd
kolejna prawda: - kazdy kto pije piwo czesciej niz raz w tygodniu = alkoholik🖐️

Gość ;;ddjdjjd
kazdy kto nie narzeka na tesciowa - "zobaczysz jeszcze ci ta kurva bokiem wyjdzie" tesciowie przepisali dom, a nie pozwalaja nawet na remont, ciagle sie wtracaja - "nie twoja chalupa to po chooj sie panoszysz, caluj ich po stopach, ze ci dachnad glowa dali🖐️

Gość ;;ddjdjjd
maz mnie olewa = na 100% cie zdradza

Gość ;;ddjdjjd
facet uderzyl kobiete - widocznie zasluzyla kobieta uderzyla faceta - powinien cie za to zayebac

Gość ;;ddjdjjd
moj facet pije - ciesz sie, ze cie nie zdradza facet mnie zdradza - ciesz sie, ze nie pije

Gość ;;ddjdjjd
makijaz u dziewczyny (podklad, kredka, tusz, cien) = mega tapeta fuuuuuuj ohyda jak mozna ja kijem dotknac doda = fajna laska, ruchalby:classic_cool:

Gość non possumus
No kolejna[choć może ktoś już o tym wspomniał]-ktoś dorosły kto mieszka z rodzicami to nieudacznik. I słuszna uwaga jednego z dyskutantów wobec takiej opinii. Najczęściej piszą to albo naiwni idioci albo osoby które maja swoje mieszkanie po kimś z rodziny i ten trudny etap maja z głowy.Coś w tym jest.

Gość cvkkcvx
Temat-"odeszła ode mnie" "prawda kaffe"-miał większego. "prawda kaffe"bis-sam jesteś sobie winny.

Gość Trumfalny ŁuQ
-"bez pracy pozostają tylko lenie i nieudacznicy" -"Każdy wszędzie może znaleść robotę" -"To nie rząd jest zły tylko ty źle wszystko robisz"

No i jeszcze (wiem, ze było wspomniane, ale mimo wszystko wpisze) każdy, każdy facet ma penisa powyżej 20 cm, o mniejszym kobiety mówią, że za mały. Każda kobieta, która opisuję problem ze swoim facetem, szczególnie te związane z wiernością tooo "nie chcę się chwalić, ale jestem bardzo atrakcyjną kobietą" - same zayebiste laski i dlugie fujary 🖐️

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
Mnie nic chyba nie rozwaliło tak jak ta wypowiedź: ''jeśli przez 3 lata włosy Ci nie urosły to znaczy że genetycznie masz zaprogramowaną taką a nie inną długość" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5304521 Płakałam ze śmiechu. Kocham kafeterię za bardzo rzetelnych fachowców w każdej dziedzienie :]

Gość Trumfalny ŁuQ
Prawdy objawione/absolutne kaffe -Problem otyłości-"za dużo żresz","jesz bez opamiętania" -"Toksyczni rodzice"-znajdź robotę-wyprowadź się z domu.Tak jak wyżej.Autor mógłby mieć 12 lat.To bez znaczenia. -"Ktoś na utrzymaniu rodziny w okresie studiów"-bez wątpienia pasożyt. -"Problemy ze znalezieniem pracy"-najczęstsze zarzuty -"pasożytnictwo","postawa roszczeniowa wobec państwa-za dużo byś chciał","zbyt mało wymagasz od siebie". -praca za najniższe ustawowo wynagrodzenie i problem niedostatków finansowych-zarzuty-"półgłówek,leń,mógł się uczyć i skończyć studia-[najlepiej osiem fakultetów aby zarobić powyżej średniej krajowej]," -brak pracy po studiach-"leń,rozpuszczony marzyciel i narzekacz","robota po studiach na śmieciowym kwicie za 800 na ręke?To kokosy","wyjedź za granicę","zacznij dawać d.","ma tak bo chce-jakby nie chciał to by miałby lepiej" -Problemy finansowe z utrzymaniem rodziny-"Trzeba było zakładać prezerwatywy". -"Wojny są przez to ze ludzie chodzą do kościoła i się modlą" -Poważne życiowe tematy to "nowości z modowych"blogów,ciąże,rewelacje towarzyskie-"Marian wczoraj się nayebau a Kryśka się puściła z Tomkiem","Polityka,filozofią,sztuką czy kulturą lub filozofią,sztuką zajmują się niedorajady i odludki życiowe.To nie są poważne tematy dla poważnych ludzi."

Gość jordan sk
było więcej ale ktoś kasuje :P

Gość bxhjbvjhbxjkx
najlepsze są topiki -jak ktoś pisze zgłaszam ten topik na policje :D:D:D

Gość nieoNN
*dziewczyna która kocha sie ze swoim chłopakiem za "piękne oczy' to głupia kurwa ,zresztą każda żona,narzeczona ,partnerka to tępa dziwka bo trzeba jej stawiać kolację przy świecach by dała się pomiziać natomiast kurwiszcze z burdelu albo pobocza szosy to mądra dziewczyna bo łączy przyjemne z pożytecznym *bardziej kobiece od kobiety jest cuś z penisem i sztucznym cycem(czyt.erotyczny) *jesli masz chłopaka za granicą na pewno puszcza się z innymi ,jeśli nie to chyba gej! *jesteś za granicą?Puszcasz się,na dodatek robisz to z ciapatymi. *nie kochasz Donalda?Nie bijesz mu pokłonów?Jesteś starym,pomarszczonym,niewykształconym moherem i słuchasz radia Maryja. *wykradłaś/eś zdjęcia z neta,nie ośmieszaj się. *Kobiety z określoną budową anatomiczną są gorszym asortymentem. Są odpadem.Charakterystyczne że te mądrości głoszą same kobiety. Pieprzyć solidarność płci . *Bóg?To skurwiel,gdyby go nie było świat byłby oazą szczęścia. Proponuję jednak nie traktować tego wszystkiego poważnie,większosć tu piszących czy zaglądających ma na tyle mądrości by rozumieć że "kafetełe to forumełe dla nbibypoyebełe a te co siedzą na kafetełe tylko udawełe że tego nie rozumiełe a jeśli faktycznie tego nie rozumiełe najwyrażniej jest ograniczełe"