Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pałimbałe

Prawdy absolutne wyniesione z Kafe

Polecane posty

no tak, kobiety z motylkiem między nogami to wynaturzenie, a jak zdejmą majtki można się zrzygać i trzeba wykopać z łóżka.

Gość Alca trans
No tak.Byłbym zapomniał o pewnej prawdzie absolutnej choć ktoś już tu ja przywołał. Można ja też nieco przeredagować. Jak ci się nie rząd to jesteś "wrednym pisiorem i moherem Ojca Dyrektora"[innej opcji się tu nie przewiduje].:D:D

Gość Alca trans
*-jak ci się nie podoba:classic_cool:[miało być]

Gość fruzia ruzia
Jeżeli nie masz pieniędzy aby pokryć za talerzyk nie idź na wesele tylko z kwiatami do kościoła tudzież urzędu, nawet jeśli osoba biorąca ślub jest bliską osobą, ponieważ nie wypada by płaciła za Twoje miejsce a Ty nie dasz nic lub za mało, ewentualnie weź kredyt na ten cel, albo wydaj pół wypłaty a za miesiąc zęby w ścianę :D To mnie najbardziej rozwala albo czy opłaca się kupić tą bluzkę, spodnie itp.... gdzie wszyscy radzą że dana rzecz brzydka, lepiej na bazar iść niż kupić używaną bluzkę dobrej firmy ;p

Chciałam powiedzieć jedną rzecz - można się śmiać z niektórych odpowiedzi w tematach związanych z ciążą i antykoncepcją, np. "ciąża nie planowana-"trzeba było się zabezpieczyć idiotko" " . Ale skoro takie problemy mają osoby, które kompletnie nic nie wiedzą o samym seksie jak i o antykoncepcji, to co się dziwić, że jednych czy drugich cholera ogarnia i takich odpowiedzi udzielają.

Gość vdvsdsvdvdvsvdsvsdvssd
[zgłoś do usunięcia]bayyyybayyyyyyy Kafeterianie to jakies zmutowane dziwaki. W normalnym życiu nie spotykam takich ludzi ; o --> ja tez mam takie wrazenie, ze ludzie tu sa WYBITNIE nietolerancyjni ..

Kolejna prawda absolutna, o której się teraz dowiedziałam: jak facet nie lubi seksu analnego, to niewątpliwie był wykorzystywany seksualnie przez ojca.

Jest jedna rzecz, której nie rozumiem, a też pojawia się tu w hurtowej ilości. Dlaczego wg facetów (najczęściej wg nich) kobieta mająca dużo partnerów to dziwka, ale znowu kobieta trwająca nieco dłużej w dziewictwie to też ktoś niewarty ich zainteresowania? Przecież to się jedno z drugim kłóci.

Gość bo jak facet poznaje
kobietę, która mu się podoba to chciałby, żeby była dziewicą, ale jednocześnie już po godzinie znajomości gotowa do pójścia z nim do łóżka, taki ideał, a mówi się, że to kobieta jest dziwnym stworzeniem

To jednak zależy od tego, w jakim ona jest wieku. Takie po 20-tce są uważane za dziwadła. Po prostu faceci w swoich poglądach są bardzo niekonsekwentni.

Gość fadvdvvv
ja mysle ze tu oi tych dziwkach to zakompleksione prawiki wypisuja pamietajmy, ze to forum damskie... raczej normalny facet nie siedzi na kafe tylko o motorach czyta

Gość zderrr
Dla kafeteriuszy problemy innych ludzi to żadne problemy - na wszystko mają złotą radę: *Straciłeś pracę? Źle Ci w obecnej? ZNAJDŹ SOBIE INNĄ. PROSTE. Pstryk i już :D *Facet źle Cię traktuje? Rzuć go *Boisz się, że jesteś w ciąży? Trza się było nie pchać do łożka *Mieszkacie z rodzicami/teściami i się nie dogadujecie? Wyprowadźcie się. Proste :D *Nie masz kasy? Idź pożycz, ZARÓB sobie jakoś. A w ogóle to trzeba było oszczędzać/myśleć wcześniej *Mieszkasz z rodzicami a masz 20 + lat? Jesteś nieudacznikiem, wstyd. Ja w wieku 16 lat już pracowałam/łem i mieszkałam/łem sam! Studiujesz na kierunku humanistycznym? Przegrałeś życie :classic_cool: *Wierzysz w Boga? Jesteś nawiedzonym katolem. UWAGA MAM WAŻNY KOMUNIKAT: Bóg to nie tylko KK. Są też inne wyznania i są ludzie naprawdę wierzący, którzy nikomu nie wciskają na siłę swoich poglądów. Nie utożsamiam się z KK w ogóle, ale wierzę w Boga i Wam oświeconym ateistom nic do tego. Radzę zając się czymś pożyteczniejszym :) To tyle, dziękuję dobranoc.

Anka Cynamon Kolejna prawda absolutna, o której się teraz dowiedziałam: jak facet nie lubi seksu analnego, to niewątpliwie był wykorzystywany seksualnie przez ojca. A z kolei jak go lubi, to na pewno jest kryptogejem :classic_cool: zderr *Wierzysz w Boga? Jesteś nawiedzonym katolem. UWAGA MAM WAŻNY KOMUNIKAT: Bóg to nie tylko KK. Są też inne wyznania i są ludzie naprawdę wierzący, którzy nikomu nie wciskają na siłę swoich poglądów. Nie utożsamiam się z KK w ogóle, ale wierzę w Boga i Wam oświeconym ateistom nic do tego. Radzę zając się czymś pożyteczniejszym To tyle, dziękuję dobranoc. Podpisuję się ręką i nogą.

Gość kremówa
Prawda z forum matek polek -przyjście na świat przez cesarskie cięcie to nie poród i taka kobieta nie powinna nazywać siebie matką :D Cóż, ja URODZIŁAM SIĘ przez cesarskie cięcie i moja MATKA by umarła, gdyby to nie to i jak dla mnie ona jest dla mnie matką i mnie urodziła Dalej, z innych działów: -zawiodła prezerwatywa - "trzeba było nóg nie rozkładać" -kobieta miała więcej niż 1-2 partnerów seksualnych to jest kurvą -jest problem z facetem - rzuć go -nie możesz znaleźć pracy-coś z tobą nie tak (co z tego że bezrobocie w Europie sięgnęło szczytu?)

Gość klacid uno
- wszyscy zaczynają odchudzać się "OD JUTRA" ... jutro natomiast przechodzą na " ZDROWY STYL ŻYCIA" - uwielbiam tematy z cyklu " czy jestem w ciąży" - ' bo miałam normalny okres aleeeeeeeee ..." - na niemal każdym temacie pojawia się w końcu moje ukochane "PROWO 1/10"

W wypadku rozstania z partnerem należy zwrócić mu prezenty, a także jego najbliższej rodzinie ponieważ traktuje się je jako WYPOŻYCZONE ;D

Gość Hyacinth Bucket
Na Kafeterii każdy pracuje od 18 r.ż., od ukończenia liceum - utrzymuje się sam, w innym przypadku - przegrało się życie. Wszystkie kobity mają b. dobrze zarabiających mężów, których wypłaty osiągają wartości z rzędu 7 tys. i więcej. Sam,e też dobrze zarabiają. Każdy MUSI mieć dziecko - bycie bezdzietnym kwalifikuje się do spalenia na stosie. Seks i tylko seks, w każdym calu. Bycie dziewicą 20+ oznacza, że z kobietą NA PEWNO jest coś nie tak i nigdy już nie znajdzie tego jedynego. To samo tyczy się osób bez partnera, a które są już W TYM WIEKU, W KTÓRYM TRZEBA KOGOŚ MIEĆ. Jeśli chodzi o Matki - Polki: trzeba się z nimi zgadzać, chwalić je, nie wolno ich krytykować, ganić, a już broń Boże - zwracać im uwagi. Wówczas narażamy się na wybuch 3 wojny światowej. I moje ulubione: tutaj wystarczy jeden wpis, a już wszyscy WSZYSTKO wiedzą o Autorze wypowiedzi (o jego wyglądzie też). :)

Gość gość
jbjhbhb